| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi ![]() | windows 98 uyumlu oyunu açamıyom
98 uyumlu bi oyunum var ve kurduktan sonra bana DOS ile game(oyunu başlatan program) komutu verin diyo. komut istemi ile komut vermeyi denedim ama orada direk C\Document and Settings\(bilgisayar adı)> şeklinde geliyo ve bun silemiyom. Nasıl açacağım hakkında bi yardım edebilirmisiniz. The38 cevabını bulamadıysan; aramaya devam et |
|
| | #2 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.604
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şu an kullandığınız işletim sistemi Xp'mi ?? Eğer Xp ise Doğal açmaması sonuçta epey eski. Oyunun Algoritması V.s. çakışıyordur ![]() ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | yasaksız (04-07-07) |
| | #3 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
düşük bir ihtimal olsa da şunu deneyebilirsin.. oyunun kısayol iconuna sağ tıkla > özellikler uyumluluk sekmesi altında uyumluluk modu bölümü var.. oradan uygun işletim sistemini seçip deneyebilirsin.. "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| | #4 | |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 163
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2362 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bilgisayar; XP_SP2 The38 cevabını bulamadıysan; aramaya devam et | |
|
| | #5 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.203
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya senin oyun 98'den de eski baya baya ms-dos oyunu, rom mu acaba, eğer rom ise onların çalışmasını sağlayan ne denir adını unuttum. bir programlar vardı, özellikle bu ateri oyunları için filan. onları kurardın bilgisayara sonra o program da open deyip bu oyunu gösterirdin. o programın içinde açardı. ms-dos oyunu olsa bence açması lazım. hiç bilemiyorsan. çalıştıra cmd yazıp ms-dos penceresi aç ve oradan doğru açmayı dene...
|
|
| | #6 | |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2362 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() işte cmd yazıp çalıştırınca komut istemi açılıyo ve orada karşıma C:\Document and Settings\(bilgisayar adı)> şeklinde bi yazı çıkıyo ve onun sonundaki > işareti yüzünden nasıl yapacağımı bilemiyoum(kafam karışıyo) [yazı silinmiyo] The38 cevabını bulamadıysan; aramaya devam et Konu yasaksız tarafından (04-07-07 Saat 18:46 ) de değiştirilmiştir.. | |
|
| | #7 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.203
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bana ucakla@hotmail.com a oyunu gönder, o küçüktür zaten, ben sana en uygun zamanımda bakıp yardımcı olmaya çalışayım... bakmak lazım... |
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2362 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
göndermeyi kendim için çok isterdim ama; ne yazıkki 417 mb ve benim net sn'de 4kb kapasitesinde (indirirken gösterdiği yoksa üstüne tıklayınca 33,6kb/sn diyo)
The38 cevabını bulamadıysan; aramaya devam et |
|
| | #9 | |
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
emulator.. ama anlatılana göre bahsi geçen oyun rom değil.. oyunun ismi ne ? oyun popüler bir şey ise xp patch veya xp uyumlu bir crack çıkmıştır kesin.. geçenlerde midtown madness oynayalım demiştik arkadaşlarla.. nostalji yapacaktık, çalışmadı xp'de.. google amcaya sorduk.. patch var yersen dedi.. bizde kabullendik.. "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | yasaksız (05-07-07) |
| | #10 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2362 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hmm.. Consructor die bişi; tanındığından şüpheliyim ama yinede bi araştırırım. ![]() komut isteminden komut'u vermeyi başardım ama ne yazıkki; "C:\DOCUME~1\EC>Belgelerim\Acclaim\GAME\ 'Belgelerim\Acclaim\GAME\' iç ya da dış komut, çalıştırılabilir program ya da toplu iş dosyası olarak tanınmıyor." diye bi yazı çıkıo karşıma. The38 cevabını bulamadıysan; aramaya devam et |
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi ![]()
hmm.. googleda biraz araştırdım sonunda DOSBox die bişi indirdim. ondan sonra programı çözmek için baya bi zaman harcadım diyebilirim ![]() sonunda tam çalıştıracaktı ama bu seferde cd içerde olmasına rağmen cd takın dedi biraz daha uğraşıyom. bi forumdaki arkadaşların 2005 yılındaki konuşmaları baya bi işe yarıyo gibi heralde bu son sorunu da çözerim yakında The38 cevabını bulamadıysan; aramaya devam et |
|
| | #12 |
| Öğretim üyesi ![]()
çözemedim yaa.. cd'yi mount ettim ama; olmadı. İSO die bişi vardı ama onda da bilmemne letter die bi sorundan bahsediyodu. Şu DOSBox'dan anlayan biri sorunu nasıl çözeceğimi anlatabilir mi? The38 cevabını bulamadıysan; aramaya devam et |
|
| | #13 |
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ingilizce biliyorsan alttaki foruma bi bakıver.. işine yarayacak bilgiler var gibi.. http://vogons.zetafleet.com/viewtopi...er=asc&start=0 edit : dosbox konusunda alttaki link yardımcı olabilir.. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=4867489 -kek tarifi gibi anlatılmış ama ne yaparsın, denize düşen yılana sarılır- "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() Konu XaNDeR tarafından (05-07-07 Saat 21:08 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | yasaksız (05-07-07) |
| | #14 |
| Öğretim üyesi ![]()
1)kek tarifi olayında haklısın ama ikinci verdiğin linkdeki program dosbox'un kullanımını baya kolaylaştırıyo bu yüzden ilk olarak teşekkür ediyorum.![]() 2)ne yazıkki program sadece kolaylaştırıyo. oyunu yürüt diyince msdos'a girip benim 20dk'da bir sürü uğraşla yaptığım işlemi 1 snde hallediyo ama ne yazıkki;"cd yerinde yok" sorununu düzeltemiyor. ![]() NOT:verdiğin ilk linkde ki konuşmalara göre 2003 yılında dosbox yokmuş daha. sonraki yıllarda ise yürütenlerde olmuş benimle aynı pronlemi yaşıyanlar da. Soarunu yaşıyanlar CD üzerinden çalışanlar. ve henüz düzeltme ile ilgili yazılan hiç bişi doğru çıkmadı, sorun çözülememiş. yarın ben de cd olmayan WİNZİP halindeki oyunu indirmeyi düşünüyom çok büyük değilmiş yaklaşık 3 saat sürüyo The38 cevabını bulamadıysan; aramaya devam et Konu yasaksız tarafından (05-07-07 Saat 23:01 ) de değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |