Konu Seçenekleri
Eski 13-09-08, 00:48 Çevrimdışı   #1
Asistan

yalniz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 288
Teşekkür etti: 160
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:1243
yalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
iyi Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch TR

Uyumluluk: Windows Live Messenger 8.5.1235.0517, 8.5.1238.0601 & 8.5.1288.0816, 8.5.1302.1018

Özet: Bu yamayı kullanarak reklamları ve istenmeyen tüm bölümleri Windows Live Messenger'ınızdan kaldırabilirsiniz. Daha fazla bilgi için resimleri inceleyiniz.

Windows Live Messenger'ı tamamen kapatın. (Saat yanından da sağ tık"Çıkış" yapın.)

A-Patch140rc2b22_WLM.exe dosyasını çalıştırın.

Dil seçeneğinden Türkçe'yi seçiniz.

Aşağıdaki resimde gösterilen tuşa tıklayın, açılan pencerede;
C:\Bilgisayarım\Program Files\Windows Live\Messenger klasörünü seçin.
Eğer Windows'unuz başka bir sürücüde kuruluysa, C: yerine o sürücüyü seçin.

ileri tuşuna tıklayınız

Tavsiye edilen ayarlar, işaretlenmiş konumdadırlar. Diğer ayarları işaretlediğiniz zaman sağ tarafta neyin kaybolacağını görebilirsiniz.
Windows Live Messenger penceresi için istediklerinizi işaretleyin ve "İleri"tuşuna tıklayın.

Giriş ve uyarı pencereleri için istediklerinizi işaretleyin ve "İleri" tuşuna tıklayın.

Konuşma pencereleri için istediklerinizi işaretleyin ve "İleri" tuşuna tıklayın.

Genel Windows Live Messenger ayarları için istediklerinizi işaretleyin ve "Uygula" tuşuna tıklayarak yamayı uygulayın.

Windows Live Mesenger'ı başlatın ve her şeyin yolunda olduğundan emin olun.
Ayrıca sol tarafta bulunan sekmeleri gizlemek için;
Windows Live Messenger > Araçlar > Seçenekler > Sekmeler ekranına gelin ve resimde gösterildiği gibi "Sekmeleri gizle" seçeneğini işaretleyin.

Tüm adımları uyguladıktan sonra, reklamlardan arındırılmış temiz bir Windows Live Messenger'ınız olacak
indir

Doğruların Kaderidir Yalnızlık
Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar

Konu yalniz tarafından (13-09-08 Saat 00:56 ) de değiştirilmiştir..
Eski 13-09-08, 00:56 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.740
Teşekkür etti: 1.929
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:82498
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sanırım Bu Program Olmadanda Yapılabiliyor Çoğu (=

Teşekkürler

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 13-09-08, 01:03 Çevrimdışı   #3
Asistan

yalniz - ait Avatar
yalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
sanmıyorum sınırsız titreşim msnin altındaki reklamı kaldırma gibi şeyleri msn ayarlarının yaptığını zannetmiyorum aklıma gelmeyen bir çok uygulamada varresimleri dikkatli incelersen anlarsın neler uygulanıyorrica ederim

Konu yalniz tarafından (13-09-08 Saat 01:14 ) de değiştirilmiştir..
Eski 13-09-08, 01:12 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Kasmayan, Sessiz, Temiz Görüntülü MSN

Yukardaki Linkte Açıklamalar War (=

O Alttaki Duyuru Döngüsü MSN 7'de Kaldırılıyordu Hatırladıgım Kadarıyla
Zaten Oranın Açığı Wardı Kapattılar Sonradan Değişti Kaldırması Engellendi (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 13-09-08, 01:21 Çevrimdışı   #5
Asistan

yalniz - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
fatih kardeşim bu açıklamayla benim paylaştığım programın ne alakası var anlayamadımresimleri iyice bi incele bak bakalım kaç uygulamayı a patch olmadan yapabiliyorsun msn ayarlarındaistersen msnemin resmini koyayım duyuru varmı yokmuhayır bu a patch 8.5 için bak konu başlığında yazıyor uyumlulukyanlış biliyorsun

Konu yalniz tarafından (13-09-08 Saat 01:26 ) de değiştirilmiştir..
Eski 13-09-08, 01:29 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
yanlış biliyorsun
Güldürdün Beni Uyumadan Önce Sağol (:

Anlamadın Anlattığımı Sanırım.

Belki Kullanıcak Birine Yarar (:

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 13-09-08, 01:35 Çevrimdışı   #7
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.578
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ben bunların hepsini bu patch ı kullanmadan yapabiliyorum

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 13-09-08, 01:40 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
A-Patch for Windows Live Messenger 8.5

Version: 1.40 RC2 (build 31)
Compatibility: Windows Live Messenger 8.5.1235.0517, 8.5.1238.0601, 8.5.1288.0816 & 8.5.1302.1018
Downloads: 2,193,757

Download Now

A-Patch for Windows Live Messenger 9.0

Version: 1.41 RC1 (build 4)
Compatibility: Windows Live Messenger 9.0 (14.0.3921.0717)
Downloads: 505,404

Download Now

A-Patch for Windows Live Messenger 8.0-8.1

Version: 1.30 RC1 (build 54)
Compatibility: Windows Live Messenger 8.0.0787, 8.0.0792, 8.0.0812, 8.1.0064, 8.1.0066, 8.1.0068, 8.1.0106, 8.1.0168 & 8.1.0178
Downloads: 5,539,182

Download Now

A-Patch for MSN Messenger

Version: 1.30 RC2 (build 26)
Compatibility: MSN Messenger 6.2.0205, 6.2.0208, 7.0.0816, 7.0.0820, 7.5.0306, 7.5.0311, 7.5.0316, 7.5.0319, 7.5.0320, 7.5.0322 & 7.5.0324
Downloads: 1,872,598

Download Now

Bu Tür Programlar Için Kendi Sitelerini Kullanmanızı Öneririm

Aracı Sitelere Pek Güwen Olmaz

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 13-09-08, 01:57 Çevrimdışı   #9
Asistan

yalniz - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
storm_fatih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

O Alttaki Duyuru Döngüsü MSN 7'de Kaldırılıyordu Hatırladıgım Kadarıyla
Zaten Oranın Açığı Wardı Kapattılar Sonradan Değişti Kaldırması Engellendi (=
sende sağol fatih kardeşim sende beni güldürdün 1 yıldır kullandğım şeyi bana anlatıyorsun yanlış biliyorsun derken onu kastettimbak alttaki msnem ve sürümü. reklam yok sadece gif resminin ismini lvback yazıp msn kurulum klosörüne atınca istediğin resim msnde görünür o var onu raklam sanmaartı ben denemediğim programı paylaşmamhaklısın işine yarayan kullansın diye koydum ben 1 yıldır kullanıyorum

Eski 13-09-08, 12:45 Çevrimdışı   #10
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Hala Anlasamadık Sanırım (=

Ben 8'de Kaldırılıyor Demedim Iyi Oku (=

Zamanında 7'de Kaldırılıodu Program Olmadan Dedim (=

Artık Programsız Kaldırılmıyor.

Aynı Şeyleri Soyleyıp Duruyoruz Ama Senin Yorumun Farklı Benımkı Farklı (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 13-09-08, 14:30 Çevrimdışı   #11
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.578
Teşekkür etti: 5.390
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:2939
wolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyor
paylaşım için sağollll

HAYATIMI YASSAM ROMAN OLURDU ???

HAYAT BUYSA USTU KALSIN...
Mesaja teşekkür eden:
yalniz (14-09-08)
Eski 14-09-08, 05:40 Çevrimdışı   #12
Asistan

yalniz - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Bir Ben Eksiktim´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben bunların hepsini bu patch ı kullanmadan yapabiliyorum
helal sana ozaman bizlerlede paylaşsana nasıl yapılıyor msnde bukadar şey? bu tip programlarla uğraşmayalım

Alıntı:
storm_fatih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hala Anlasamadık Sanırım (=

Ben 8'de Kaldırılıyor Demedim Iyi Oku (=

Zamanında 7'de Kaldırılıodu Program Olmadan Dedim (=

Artık Programsız Kaldırılmıyor.

Aynı Şeyleri Soyleyıp Duruyoruz Ama Senin Yorumun Farklı Benımkı Farklı (=
valla kardeş öyle bir yazdınki bu programa gerek yok gibi,açık diyeyim anlayamadım ne dediğinimsn 7.5 de kaldırılıyor sadece der gibi yazmışsın (program olmadan demedin ) ve programın yaptığı şeylerin hepsi msn ayarlarından yapılıyor gibide,yazından bunu anladımaynı şeyleri diyorsak anlaştık ozaman

Konu yalniz tarafından (14-09-08 Saat 05:46 ) de değiştirilmiştir..

Konu Seçenekleri