| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | Uyumluluk: Windows Live Messenger 8.5.1235.0517, 8.5.1238.0601 & 8.5.1288.0816, 8.5.1302.1018 Özet: Bu yamayı kullanarak reklamları ve istenmeyen tüm bölümleri Windows Live Messenger'ınızdan kaldırabilirsiniz. Daha fazla bilgi için resimleri inceleyiniz. Windows Live Messenger'ı tamamen kapatın. (Saat yanından da sağ tık"Çıkış" yapın.) A-Patch140rc2b22_WLM.exe dosyasını çalıştırın. Dil seçeneğinden Türkçe'yi seçiniz. Aşağıdaki resimde gösterilen tuşa tıklayın, açılan pencerede; C:\Bilgisayarım\Program Files\Windows Live\Messenger klasörünü seçin. Eğer Windows'unuz başka bir sürücüde kuruluysa, C: yerine o sürücüyü seçin. ![]() ileri tuşuna tıklayınız ![]() Tavsiye edilen ayarlar, işaretlenmiş konumdadırlar. Diğer ayarları işaretlediğiniz zaman sağ tarafta neyin kaybolacağını görebilirsiniz. Windows Live Messenger penceresi için istediklerinizi işaretleyin ve "İleri"tuşuna tıklayın. ![]() ![]() Giriş ve uyarı pencereleri için istediklerinizi işaretleyin ve "İleri" tuşuna tıklayın. ![]() Konuşma pencereleri için istediklerinizi işaretleyin ve "İleri" tuşuna tıklayın. ![]() ![]() Genel Windows Live Messenger ayarları için istediklerinizi işaretleyin ve "Uygula" tuşuna tıklayarak yamayı uygulayın. Windows Live Mesenger'ı başlatın ve her şeyin yolunda olduğundan emin olun. Ayrıca sol tarafta bulunan sekmeleri gizlemek için; Windows Live Messenger > Araçlar > Seçenekler > Sekmeler ekranına gelin ve resimde gösterildiği gibi "Sekmeleri gizle" seçeneğini işaretleyin. ![]() Tüm adımları uyguladıktan sonra, reklamlardan arındırılmış temiz bir Windows Live Messenger'ınız olacak indir Doğruların Kaderidir Yalnızlık Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar ![]() Konu yalniz tarafından (13-09-08 Saat 00:56 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.929
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sanırım Bu Program Olmadanda Yapılabiliyor Çoğu (= Teşekkürler ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #3 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 160
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1243 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sanmıyorum sınırsız titreşim msnin altındaki reklamı kaldırma gibi şeyleri msn ayarlarının yaptığını zannetmiyorum aklıma gelmeyen bir çok uygulamada var resimleri dikkatli incelersen anlarsın neler uygulanıyor rica ederim
Doğruların Kaderidir Yalnızlık Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar ![]() Konu yalniz tarafından (13-09-08 Saat 01:14 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kasmayan, Sessiz, Temiz Görüntülü MSN Yukardaki Linkte Açıklamalar War (= O Alttaki Duyuru Döngüsü MSN 7'de Kaldırılıyordu Hatırladıgım Kadarıyla Zaten Oranın Açığı Wardı Kapattılar Sonradan Değişti Kaldırması Engellendi (= ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #5 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1243 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fatih kardeşim bu açıklamayla benim paylaştığım programın ne alakası var anlayamadım resimleri iyice bi incele bak bakalım kaç uygulamayı a patch olmadan yapabiliyorsun msn ayarlarında istersen msnemin resmini koyayım duyuru varmı yokmu hayır bu a patch 8.5 için bak konu başlığında yazıyor uyumluluk yanlış biliyorsun
Doğruların Kaderidir Yalnızlık Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar ![]() Konu yalniz tarafından (13-09-08 Saat 01:26 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #6 | |
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Anlamadın Anlattığımı Sanırım. Belki Kullanıcak Birine Yarar (: ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: | |
|
| | #7 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben bunların hepsini bu patch ı kullanmadan yapabiliyorum Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #8 | |
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Aracı Sitelere Pek Güwen Olmaz ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: | |
|
| | #9 | |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1243 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
1 yıldır kullandğım şeyi bana anlatıyorsun yanlış biliyorsun derken onu kastettim bak alttaki msnem ve sürümü. reklam yok sadece gif resminin ismini lvback yazıp msn kurulum klosörüne atınca istediğin resim msnde görünür o var onu raklam sanma artı ben denemediğim programı paylaşmam haklısın işine yarayan kullansın diye koydum ben 1 yıldır kullanıyorum![]() ![]() ![]() Doğruların Kaderidir Yalnızlık Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar ![]() | |
|
| | #10 |
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hala Anlasamadık Sanırım (= Ben 8'de Kaldırılıyor Demedim Iyi Oku (= Zamanında 7'de Kaldırılıodu Program Olmadan Dedim (= Artık Programsız Kaldırılmıyor. Aynı Şeyleri Soyleyıp Duruyoruz Ama Senin Yorumun Farklı Benımkı Farklı (= ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #12 | ||
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1243 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Alıntı:
msn 7.5 de kaldırılıyor sadece der gibi yazmışsın (program olmadan demedin ) ve programın yaptığı şeylerin hepsi msn ayarlarından yapılıyor gibide,yazından bunu anladım aynı şeyleri diyorsak anlaştık ozaman Doğruların Kaderidir Yalnızlık Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar ![]() Konu yalniz tarafından (14-09-08 Saat 05:46 ) de değiştirilmiştir.. | ||
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |