DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Yardım, Destek
Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 10-09-08, 18:04 Çevrimdışı   #1
Doçent
Genel Mesajlar: 2.563
Teşekkür etti: 3.077
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:8015
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Windows Live Messenger Yardımm !

81000306 hatasının piyasadaki çözüm yolu

* İnternete bağlı olduğunuzdan emin olun. (internete bağlı olmasak hata kodlarına nasıl bakacağım ki)
* Msn Messenger’ın en son sürümünün yüklü olduğundan emin olun.(Son sürüm 8.5 kullanıyorum)
* İşletim sisteminizin için kullanılabilir olan en son güncelleştirmeleri yüklediğinizden emin olun.(Hayır yüklemedim, yüklemiyorumda hep sağ alt köşede uyarısı var olmayada devam edecek)
* Güvenlik duvarı kullanıyorsanız msn messenger’a tam izin verildiğinden emin olun.(Msn’ i engelleyen öyle bir duvar yok)

Durum bundan ibaret bi yerde de modeme res atın demişler attım yine olmadı Netcem

Sorun halloldu Kendiliğnden düzeldi bi saat uğraştırdıktan sonra Konu silinebilir

Konu Galiyev tarafından (10-09-08 Saat 18:07 ) de değiştirilmiştir..

Eski 10-09-08, 18:22 Çevrimdışı   #2
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.578
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
aynı sorunu yasamaktayım

atlas deneyinden oluyo hep bunlar dünyanın sonu geldi

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...

Konu Bir Ben Eksiktim tarafından (10-09-08 Saat 18:35 ) de değiştirilmiştir..

Eski 10-09-08, 18:34 Çevrimdışı   #3
Rektör
Genç Kuvvet

Язшμ§™ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.348
Teşekkür etti: 1.105
RepForum Gücü: 73
Forum Puanı:21906
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
aynı sorun bende de var şu an yaşıyorum

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Nasyonel Sosyalizm

Eski 10-09-08, 18:35 Çevrimdışı   #4
Rektör
Spor grubu

disco fever - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.937
Teşekkür etti: 6.704
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:33294
disco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Şu an bende de var

"*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*"

Eski 10-09-08, 18:36 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

serhan89 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.122
Teşekkür etti: 228
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:4717
serhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
benim de yok hâlâ gelmedi

Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun

Eski 10-09-08, 18:37 Çevrimdışı   #6
Rektör
Genç Kuvvet

Язшμ§™ - ait Avatar
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
açıl msn açıll

BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Karmaşık
Return Of The Remuş

Nasyonel Sosyalizm

Eski 10-09-08, 18:39 Çevrimdışı   #7
Doçent
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
hehhe benim de gitti biraz önce

Eski 10-09-08, 18:39 Çevrimdışı   #8
Profesör
Düşünürler grubu

cCcKaNKuRTcCc - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.539
Teşekkür etti: 1.134
Forum Puanı:6126
cCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
bende sistem dosyası hata veriyo hepinizdede aynısınımı ?

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ

TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ

ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ

SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ

SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE

İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!!

Eski 10-09-08, 18:40 Çevrimdışı   #9
Rektör
Genç Kuvvet

Язшμ§™ - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
e-buddy bile açmıo msni

BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Karmaşık
Return Of The Remuş

Nasyonel Sosyalizm

Eski 10-09-08, 18:42 Çevrimdışı   #10
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.578
Teşekkür etti: 5.390
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:2939
wolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyor
msn de bi problem oluştu

altanatif linkler var
koolim ve e-buddy den deneyin onlarda giriş yapıyo

HAYATIMI YASSAM ROMAN OLURDU ???

HAYAT BUYSA USTU KALSIN...

Eski 10-09-08, 18:43 Çevrimdışı   #11
Rektör
Genç Kuvvet

Язшμ§™ - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
e-buddy server unlaible bişiler dio açmıo kısaca

BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Karmaşık
Return Of The Remuş

Nasyonel Sosyalizm

Eski 10-09-08, 18:45 Çevrimdışı   #12
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
wolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyor
Alıntı:
Язшμ§™´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
e-buddy bile açmıo msni
koolimi dene bende açtı

Eski 10-09-08, 18:49 Çevrimdışı   #13
Doçent
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
wolf_57´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
koolimi dene bende açtı
koolimde de açamadım

Eski 10-09-08, 18:49 Çevrimdışı   #14
Rektör
Genç Kuvvet

Язшμ§™ - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
wolf_57´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
koolimi dene bende açtı
yk açlmıoo

BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Karmaşık
Return Of The Remuş

Nasyonel Sosyalizm

Eski 10-09-08, 18:50 Çevrimdışı   #15
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
valla bende 2 dk açtı şu an kapalı yeniden deniyorum

Eski 10-09-08, 18:51 Çevrimdışı   #16
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.396
Teşekkür etti: 1.648
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:20639
AяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
e-buddy ve fx ide denedim bnimkide açmıyo ne güzel

UYAN...Dostum Uyan...

Eski 10-09-08, 19:00 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

Karmaşık - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.898
Teşekkür etti: 557
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:4331
Karmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
bide meebo deneyin isterseniz :?

ßir Deli Remüşe Sevdalandım:

...Gündüzümde gecemdesin...

Mesaja teşekkür eden:
Язшμ§™ (10-09-08)
Eski 10-09-08, 19:01 Çevrimdışı   #18
Rektör
Genç Kuvvet

Язшμ§™ - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
[b]normal msn açtıı

BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Karmaşık
Return Of The Remuş

Nasyonel Sosyalizm

Eski 10-09-08, 19:03 Çevrimdışı   #19
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.014
Teşekkür etti: 5.359
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sorun genel olarak herkeste var gibi görünüyor.

Lakin msn nin kendi servisi herseyin yolunda oldugunu söylüyor nasil is anlamadim :S

yasasin kiyamet kopuyor (Ulen bari ben evlenene kadar bekleseydi evlenmeden gidecik sansa bak)

Eski 10-09-08, 19:07 Çevrimdışı   #20

Forumda uzman
Genel Mesajlar: 8.333
Teşekkür etti: 4.637
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:39278
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
bende bi problem yok

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "

Kapalı konu

Konu Seçenekleri