| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | Windows Live Messenger Yardımm ! ![]() 81000306 hatasının piyasadaki çözüm yolu * İnternete bağlı olduğunuzdan emin olun. (internete bağlı olmasak hata kodlarına nasıl bakacağım ki )* Msn Messenger’ın en son sürümünün yüklü olduğundan emin olun.(Son sürüm 8.5 kullanıyorum) * İşletim sisteminizin için kullanılabilir olan en son güncelleştirmeleri yüklediğinizden emin olun.(Hayır yüklemedim, yüklemiyorumda hep sağ alt köşede uyarısı var olmayada devam edecek) * Güvenlik duvarı kullanıyorsanız msn messenger’a tam izin verildiğinden emin olun.(Msn’ i engelleyen öyle bir duvar yok) ![]() ![]() Durum bundan ibaret bi yerde de modeme res atın demişler attım yine olmadı Netcem![]() ![]() Sorun halloldu Kendiliğnden düzeldi bi saat uğraştırdıktan sonra Konu silinebilir![]() Konu Galiyev tarafından (10-09-08 Saat 18:07 ) de değiştirilmiştir.. |
| | #2 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorunu yasamaktayım ![]() atlas deneyinden oluyo hep bunlar dünyanın sonu geldi Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... Konu Bir Ben Eksiktim tarafından (10-09-08 Saat 18:35 ) de değiştirilmiştir.. |
| | #3 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.105
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynı sorun bende de var şu an yaşıyorum BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() |
| | #4 |
| Rektör Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 6.704
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:33294 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şu an bende de var ![]() "*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*" |
| | #5 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 228
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim de yok hâlâ gelmedi Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
| | #6 |
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | açıl msn açıll BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() |
| | #7 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.077
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hehhe benim de gitti biraz önce |
| | #8 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.134
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:6126 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende sistem dosyası hata veriyo hepinizdede aynısınımı ?
DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!! |
| | #9 |
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | e-buddy bile açmıo msni BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() |
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.390
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
msn de bi problem oluştu altanatif linkler var koolim ve e-buddy den deneyin onlarda giriş yapıyo HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
| | #11 |
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | e-buddy server unlaible bişiler dio açmıo kısaca BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() |
| | #12 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
| | #13 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.077
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | #14 |
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() |
| | #15 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla bende 2 dk açtı şu an kapalı yeniden deniyorum
HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
| | #16 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.648
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:20639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | e-buddy ve fx ide denedim bnimkide açmıyo ne güzel
|
| | #18 |
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[b]normal msn açtıı BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() |
| | #19 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.359
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorun genel olarak herkeste var gibi görünüyor. Lakin msn nin kendi servisi herseyin yolunda oldugunu söylüyor nasil is anlamadim :S yasasin kiyamet kopuyor (Ulen bari ben evlenene kadar bekleseydi evlenmeden gidecik sansa bak) |
| | #20 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 4.637
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:39278 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende bi problem yok " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |