| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Kemalistler ![]() |
Arkadaşlar ben Windows Media Player 9 indirdim halen msn de ne dinliyor özellği çıkmıyor Yardım edin...
Sana uzanacak kadar boyum yok Allahım... Burası TÜRKİYE Konuşamıyorum Özgürce... |
|
| | #2 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.982
Forum Gücü: 143 Forum Puanı:52274 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yanılmıyorsam ; Windows Media Player'ı Türkçe kullanıyorsan (alt+a) ya , İngilizce kullanıyorsan (alt+t) ye basmalı ve Plug-ins'ten "Windows Live Messenger Müzik Eklentisi" ni seçmelisin. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #3 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 228
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben de bir tavsiye de bulunayım wmp 10 yükle ardından "Alt" tuşuna bas sonra Araçlar ---> Eklentler ---> Windows Live Messenger Müzik Eklentisi 'ni tıkla Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
|
| | #4 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 538
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Plug-ins bulamadım başka yolu yokmu? Sana uzanacak kadar boyum yok Allahım... Burası TÜRKİYE Konuşamıyorum Özgürce... |
|
| | #5 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.549
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
playeri aç/araçlar/eklentiler/o listede windows messenger müzik eklentisini tıkla msnyi aç/kişisel bir ileti girini tıkla/ne dinliyorumu gösteri tıkla msnde ne dinliyorum yüklü olmalıdır... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | вєαяqє (30-07-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |