Konu Seçenekleri
Eski 08-03-08, 16:42 Çevrimdışı   #1

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.189
Teşekkür etti: 3.604
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:88296
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Windows Vista için programsız ip değiştirme komutu var mı?

Soru:

Internetten programsız ip değiştirme diye araştırdım. XP’ye uyguladım full çalışıyor. Fakat vista için aynı şey söz konusu değil. Vista komut isteminde bir sürü yazı çıkarıp hata veriyor.

Alıntı:
@echo off
echo Eski Ip Siliniyor
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
echo Ip Adresiniz Yenileniyor
ipconfig /renew
exit
Yukarıdaki komutu *.bat olarak kaydedip xp’de çalışıyor fakat vistada çalışmıyor. Hoşçakalın. Cevaplarınızı bekliyorum…

Cevap:

Ip değiştirmeye yarayan programların kendi sitelerine bakmanızı öneririm. Windows Vista uyumlu sürümleri varsa onları deneyebilirsiniz.

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Mesaja teşekkür eden:
askkorsani (02-09-08)
Eski 02-09-08, 15:41 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Müzik grubu

askkorsani - ait Avatar
Genel Mesajlar: 555
Teşekkür etti: 105
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:791
askkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
çok saol

Konu Seçenekleri