| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | Windows Xp Hızlandırma Ayarları Windows xp internet hız sınırlamasını kaldırmak Dikkat !! Sadece Windows Xp professional için Windows xp prof. sadece 80 % internet hızını kullanıyor. Internetinizin hızını 20 % co alta bilirsiniz. Bunun için : Başlat >çalıştır >gpedit.msc >bilgisayar yapılandırıcısı >yönetim şablonları >a >Qus paket zamanlayıcısı >ayarlanabilen bant genişli ini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >uygula >tamam yapmanız yeterli. /// windows msn kaldırmak Start (Başlat) | Run (Çalıştır) penceresinde şu komutu yazınız: "RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\inf\msmsgs.inf,BLC.Remove" (tırnak işaretleri olmadan). OK (Tamam) ile devam edildi inde sistemden Windows Messenger'ı kaldıraca ınıza dair bir uyarı gelecektir. Evet (Yes) ile kabul ederseniz, Windows Messenger sistemden kaldırılmış olacaktır. /// MENÜLERDE GEZINME HIZININ ARTTIRILMASI Menülerde gezinirken kısa bir gecikme yaşanır bunu regitry'de ki bir ayarın de iştirilmesiyle giderilebilir. Bunun için kayıt defteri düzenleyicisini açın "HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Destop" altıdaki "MenuShowDelay" dizesine çift tıklayıp 400 olan de eri "0"olarak atadı ınızda sorun çözülecektir... /// INTERNET VE YEREL AÃ? ÜZERINDE GEZINME HIZININ ARTTIRILMASI Bu ipucu , üzerinde Internet Explorer 4 , 5 ve 6 kurulu tüm sistemlerde işe yarayacaktır. Registry'de yapaca ınız küçük bir de işiklikle Internet üzerinde yada yerel a da gezinme hızınızı, bir çok MS Windows 32 bit bilgisayarlarda kolay bir şekilde arttırabilirsiniz . Bu işlem bir hatayı onaracaktır. Önce regedit'i çalıştırıp buradan "HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows \Cur r entVersion\Explorer\ RemoteComputer\NameSpace anahtarını bulun .Sa tarafta ki panelde, {D6277990-4C6A-11CF-8D87-00AAF5FB} dizesini üzerine sa tuşla tıklayıp silin. "Tamam" tuşuna tıkladı ınızda sorun çözülecektir . Bu işlemi yapmadan önce, anahtarın bir yede ini alırsanız bir sorun durumunda geri yükleyebilirsiniz ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | harikiri55 (23-10-06), wolf_57 (30-03-07) |
| | #6 |
| Grup Lideri Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 866
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:22171 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | işe yaraması dileğiyle.. teşekkürler.. Karalama olmuş bizim hayatımız, Ben onu karalıyorum, O beni, Herkes herkesi karalar olmuş, Hayat demek bile iltifat olur bu yaşama, Oyun olmuş yaşam, Adı; karalamaca ! kendini ölümsüz zannedenler var ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | wolf_57 (30-03-07) |
| | #8 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:40 ![]() |
ilkini yaptım ama farkı algılayamadım yinede iyi bi püf nokta bişey sorcam ilkinde ki gpedit.msc değiştilebilir bi uzantımı veya komut mu? merak ettim ilgine teşekkürler haykırsam, kollarımı makas gibi açarak |
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 876
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:7110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilkini denedim, umarım olur teşekkürler YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI |
|
| | #11 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:5 ![]() |
GuzeL Benim Makinada YApmitim Ama Pek Bi Fark Yaratmadi Ama yinede Gorulebilir Bi Hiz HissedebiLirsiniz Emegine SagLik Hocam
GözLerine Baktigimda Gördüğüm O YesiL PariLti ELLerini Tuttuğumda Hissettiğim SicakLik Ve Yanağina Kondurduğum Masum Bir Öpucuk Beni Sana BağLadi Askim |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |