| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]() | Wireless Bağlantı
Merhaba arkadaşlar yine bi sorunla daha karşınızdayım ![]() az önce laptop aldım ve gelmiş bulunmaktayım Şu anda kablosuz modem takılı laptop ile bağlantı aradığımda modemi görüyor hatta full çekiyor modeme bağlantı var ama internete bağlantı yok gösteryor İnternete de bağlanmak için ne yapmam gerekiyor Aynı modem kablolu olarak masa üstüne de bağlı masaüstünde şu an gördüğünüz üzere internetteyim ama dizüstü bağlanmıyor ![]() sebebi ne olabilir Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 228
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok mu bilgisi olan Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
|
| | #3 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 58
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
modem ayarlarını yaptın mı?
ne etsem berebare bitmedi o yılgın maç,, herkes bende kalanı küçük bi sıyrık sanır... biri aklıma düştükçe için nasıl izdiham,, terkedilmiş bi evin ilk günü kadar ağır... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | serhan89 (08-08-08) |
| | #4 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yardım servisini ara hemen yardım ederler (aynısı bana oldu çünkü) Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| Mesaja teşekkür eden: | serhan89 (08-08-08) |
| | #5 |
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
modem ayarlarının hepsi tamam aynı modemle kablolu olarak masaüstünden bağlanabiliyorum yine aynı şekilde Bi arkadaşım notebook ile bize gelmişti o hemen bağlanmıştı sorun dizüstü bilgisayarda modeme bağlantı kuruyor ama internete girmiyor bağlantıları aratıp kablosuz modemi seçiyorum ama internete girmiyor Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
|
| | #6 | |
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun | |
|
| | #7 |
444 0 375 i ara bi istersen
ne etsem berebare bitmedi o yılgın maç,, herkes bende kalanı küçük bi sıyrık sanır... biri aklıma düştükçe için nasıl izdiham,, terkedilmiş bi evin ilk günü kadar ağır... |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya sağol da internet bağlantısı sağlam onda bi sorun yok ![]() sorun laptop internete girmiyor aynı bağlantı ile şu an internetteyim zaten Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
|
| | #9 |
ben de de aynı sorun olmuştu.modeminin markasını bilmiyorum.benimki pikatel.önce bi kabloyla pc ile modem arası bağlantıyı sağlamıştım.192.168.1.1 adresine girip orda modemin klavuzunda verilen şifreleri yazıp,diğer ayarlarını da yapmıştım.daha sonra bağlanabilmişti.sende eğer buna benzer modeminin gerektirdiği ayarları yaptığın halde hala olmuyosa bi fikrim yoq valla.işallah bir an önce hallolur
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |