Konu Seçenekleri
Eski 23-09-07, 01:22 Çevrimdışı   #1
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.970
Teşekkür etti: 15.336
RepForum Gücü: 435
Forum Puanı:181798
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
WoLfMaN İle Röpörtaj

Dekan
WoLfMaN
Düşünürler grubu

Genel Mesajlar: 4.551
Teşekkür etti: 1.048
Üye Notları: [Göster]
RepRep Gücü: 26
Rep Puani:4922

Ruhsal Durumum:

1-Soru : Adın,Yaşın(Tarih),Burcun?

Cevap :ismail,1988,oğlak

2-Soru :
Esmermi/Kumralmı/sarışınmısınız?

Cevap :valla belli etmiyo yazın siyah,kışın kumral oluyorum

3-Soru : Göz rengin?

Cevap :siyah (kömür gibi )

4-Soru : Boyunuz? Kilon ?

Cevap :1.80 , 78 kiloyum küçük dana oldum yaw kilo vermem lazım

5-Soru :
Nickiniz neden?

Cevap :köyde çoban iken hep kurtları kovalardık ordan geliyo bi sebebi daha var ama önemsiz

6-Soru :
Okul/İş kısaca bahseder misin?

Cevap :
okul bitti kpss ile devlet memuru olduk işimden memnunum ama tekrardan üniversite okuyup amacıma ulaşacam inş

7-Soru : Sigara yada alkol kullanıyor musun?

Cevap :
asla kullanmam tek bağımlısı olduğu bişi var o da bilgisayar

8-Soru : Tuttuğun takım?

Cevap :sarı - kırmızı en büyük GALATASARAY

9-Soru :
Hobilerin/Fobilerin?

Cevap :spor,müzik,kitap okuma,yalnızlık vb.... / yalan yalan yalan yalan herşeyin başlangıcı budur

10-Soru :En büyük takıntın?

Cevap :elbiselerim geniş elbiseden nefret ederim ama annem ne yapıyosa artık makineye attıktan sonra bozuluyo çok
sinirleniyorum yaw

11-Soru : En büyük hayalin?

Cevap :öğretmenlik ve işimin en iyisi olmak

12-Soru : Giyim tarzın/kullandığın parfüm?

Cevap :spor giyinirim / parfüm ve türlerini kullanmam çünkü namaz kılıyom

13-Soru : En istikrarlı olduğun konu ne?

Cevap :iş hayatım ve aile hayatım

14-Soru : En begendiğin ve begenmediğin huyun?

Cevap :en beğendiğim huyum çok duygusalımdır kimseyi incitmekten hoşlanmam / sinirlendim mi ne geçse
elime dağıtırım

15-Soru : Nasıl bir Kişiliğe sahipsin?

Cevap :bilmem bunun takdirini size bırakıyom

16-Soru : En sevdiğin renk söylermisin?

Cevap :
sarı - kırmızı

17-Soru : Hangi tür müzikten hoşlanırsın/ Kimleri dinlersin?

Cevap :rock dinlerim,özel durumlarda slow / şebnem ferah,manga favorim,metallica,yaşar kurt vb..

18-Soru :
En sevdiğin şarkı hangisi? Neden?

Cevap :
şebnem ferah - yağmurlar / çünkü ilk kez yağmur altında birine onu sevdiğimi sölemiştim

19-Soru : En sevdiğin yazar ve kitap?

Cevap :Necip Fazıl KISAKÜREK / çile

20-Soru : En begendiğin film ve aktör/aktrist?

Cevap :son samuray ve beşiktan mezara filmini çok severim / jet li

21-Soru : Sevdiğin biri varmı?/ Ona şuan ne söylemek isterdin?

Cevap :şu an yok aslada olmayacak .....

22-Soru : Sevdigin için neleri göze alırsın?

Cevap :ben dersimi aldım bundan böle kalbimde asla birinin yeri olmayacak.....

23-Soru : Normal bir gününüz nasıl geçiyor?

Cevap :
genelde çalışarak

24-Soru : Yasadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersin, neler yaparsın?

Cevap :Van herkesinde bildiği gibi kahvaltısı meşhurdur ilk önce kahvaltı etmeden kolay kolay işe gitmem hafta sonları
sahile,kaleye felan uğrarım yada arkadaşlarla takılırız

25-Soru : Yalnızlık hakkında neler düşünüyorsunuz?

Cevap :imkanım olsa sürekli yalnız kalmak isterim yanlız yaşamaktan çok hoşlanırım

26-Soru : Kolay bağışlar mısın? Kin tutar mısın?

Cevap :kolay bağışlarım asla kin tutma bi müslümanın içinde kin olmamalı dinimiz merhamet etmeyi emrediyo

27-Soru : Yaptığın en büyük çılgınlık?

Cevap :bizim köyde kışın çok fazla kar yağar bende yollar kapandığı köyde kalmıştım kuzenlerle dama çıktık temizlemek
için damı bi güsel temizledik kar yığınağı damın seviyesine gelmişti bende şaka icabı bizim kuzeni bi ittim hop damdan aşağı
direk karın içine battı 1-2 dk daha geç kalsaydık imamın kayığına binecekti vallahi

28-Soru : Bugünlerde en çok duyduğun söz?

Cevap :kalbime gömerim o zaman .... nedenini bilmiyom

29-Soru : Evde yokluğunu hissettiğin sey?

Cevap :bilgisayar ve abim 5 aydır göremiyom ah ah

30-Soru : Geçmişte yaşasaydın kim olurdun?

Cevap :
peygamber efendimizin sahabilerinden biri

31-Soru : Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin?

Cevap :aldatılmak/ pınar / ailem ve arkadaşlarım özellikle bu sitede yesil içimde ona karşı ayrı bi sevgi ve saygı var

32-Soru : Yapmaktan en çok hoşlandığın şey?

Cevap :inasanların yüzünü güldürmek ve yardım edebilmek

33-Soru : Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler?

Cevap :ilk önce balık sonra yöre yemeğimiz olan keledoş rahatsız olmasaydım bi kazan yerdim

34-Soru : Hayatta en çok kıymet verdiğin şey?

Cevap :mesleğim

35-Soru : İzlemekten keyif aldığın tv programları?

Cevap :passaparola,bilişim rüzgarı felan o tarzda programlar....

36-Soru : Televizyon yapımcısı olsan yapmak istediğin program ne olurdu ?

Cevap :
hak ve hukuk kuralları hakkında bişi olurdu çünkü burdaki insanımız bu konuda çok eğitimsiz ...

37-Soru : En çok değer verdiğin Eşyan?

Cevap :günlüğüm bütün acı ve tatlı günlerim orda yazılı

38-Soru : Ailen mi, sevdiğin mi daha önemli?

Cevap :e tabiki ailem sonra sevdiğim çünkü bu yaşa kadar beni onlar büyüttü haklarını ödeyemeyiz

39-Soru : Aşk herşeyi affeder mi?

Cevap :hayır

40-Soru : Karşı cinste hoşlandığın tip ?

Cevap :güsel,dış görünüşü ile insanlara güven veren ama sonradan sırtından vuran diil sıcak kanlı olması

41-Soru : Karşı cinste aradığın özellikler?

Cevap :yalan sölememesi( küçük yalanlar hariç), yaptığı şeylerin arkasında durması,bana ayak uydurabilecek biri işte

42-Soru : Aşık olduğun kişiyle neler yapmak hoşuna gidiyor? En çok hangisini seviyorsun..

Cevap :artık aşk diye bişi hayatımda olmayacağına göre cvp vermesemde olur ...

43-Soru : Hayat felsefen nedir? Hayatına yön veren düsüncelerin veya hayat amacın nelerdir? Bunu açıklayan bir sözün varsa buraya yaz?

Cevap :islam çerçevesi içerisinde mutlu, huzurlu,sağlıklı ve başarılı bi hayat işte daha ne olsun

44-Soru : Hiç birisi için ağladınızmı?

cevap :çoooooooooook

45-Soru : Asağıdaki sıfatlar senin için ne ifade ediyor/kısaca tanımlar mısın?

a- Ask :hayal kırıklığı

b- Sevgi :her kese karşı duyduğum his

c- Hayat :boşa geçecek vakit olmaması

d- Dostluk :
güvenmek ve herşeyi paylaşmak

e- Para :herşeyi alamayan tek şey

f- Ölüm :yeniden yaratılış

46-Soru : Benzetildiğin biri varmı?

Cevap :
yok

47-Soru : Bizimle en çok sevdiğin fotoğrafı paylaşırmısın ( isteğe bağlı )

Cevap :valla pek fazla fotoğrafım yok en son çektiklerim forumda mevcut

48-Soru : Forumda en çok takıldığınız bölüm hangisi ?

Cevap :sohbet-eğlence

49-Soru : Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun/Neden?

Cevap :bilmem ama baya bi zaman ayırıyorum

50-Soru : Forumda en iyi anlaştığın isim/isimler?

Cevap :en çok anlaştığım ilk başta elif(yesil),eylülsu,olmassa olmaz scabiyersto kardeşim,roza,newin herkes yaw ben
herkesi seviyom işte

51-Soru : Forumda anlaşamadığın isim/isimler?

Cevap :yok olmasınıda istemem

52-Soru :
Liderimizden bir rican var mı?

Cevap :kendine düşen herşeyi fazlasıyla yapıyo

53-Soru : Neden Düşünürler?

Cevap :düşünürleri 1-2 ay felan takip ettim gerçekten aralarında sıkı bi bağ var ve paylaşımları verdiği şeyler çok
önemli ve tam kafama göre bi yer çenem biraz düşük olduğundan siz beni kabul ediyosunuz işte

54-Soru : Bunca insan neden Düşünürler?

Cevap :
herkesin fikri ve düşünceleri farklı ama şunu söleyebilirim burada çok sıcak ve samimi dostluklar var

55-Soru : Son Olarak söylemek İstediğin Birşeyin Varmı?

Cevap :Allah hepinize mutlu,huzurlu,başarılı,sağlıklı ve birlikte uzun bi ömür nasip eylesin hepinizi seviyorum

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden: (11 Kişi)
нѕуη (28-10-07), CnRaLpEr (10-10-07), EyLüLsu (09-10-07), Hasbihal (23-09-07), N_e_w_i_N (09-10-07), RAMSES113 (23-09-07), Samson (24-09-07), Virane (23-09-07), yεsiL (10-10-07), ~sebofan_memo~ (23-09-07), ŞiYaR (23-09-07)
Eski 23-09-07, 01:24 Çevrimdışı   #2
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.336
Teşekkür etti: 1.464
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:14511
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
tşkler WoLfMaN
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Snorland (23-09-07), WoLfMaN (23-09-07)
Eski 23-09-07, 01:31 Çevrimdışı   #3
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 510
Teşekkür etti: 544
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1641
Hasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyor
Cevapların çok samimi geldi bana ya hep böyle kalasın.
Eski 23-09-07, 14:00 Çevrimdışı   #4
Dekan
Genç Kuvvet

RAMSES113 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.212
Teşekkür etti: 3.833
RepForum Gücü: 63
Forum Puanı:20041
RAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
teşekkürlerr

Benim İki "Can"ım Var..

..::Halocan&Ahsoss::..
Eski 23-09-07, 21:31 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.014
Teşekkür etti: 5.359
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Wolfman abi takim olmadi simdi

kanim isinmisti sana sogudu birden

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Snorland (23-09-07), WoLfMaN (24-09-07)
Eski 23-09-07, 22:25 Çevrimiçi   #6
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.738
Teşekkür etti: 12.489
RepForum Gücü: 140
Forum Puanı:57449
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
WoLfMaN tşk ler kardeş,yüreğine sağlık...

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Snorland (23-09-07), WoLfMaN (24-09-07)
Eski 24-09-07, 12:18 Çevrimdışı   #7
Asistan
Düşünürler grubu

oneway - ait Avatar
Genel Mesajlar: 316
Teşekkür etti: 326
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1051
oneway üç beş tanıdığı olmuşoneway üç beş tanıdığı olmuşoneway üç beş tanıdığı olmuşoneway üç beş tanıdığı olmuşoneway üç beş tanıdığı olmuşoneway üç beş tanıdığı olmuşoneway üç beş tanıdığı olmuşoneway üç beş tanıdığı olmuş
- Cevap :spor giyinirim / parfüm ve türlerini kullanmam çünkü namaz kılıyom

Ya İsmail kardeş Ben merak ettim parfümden neden kendini mahrum bırakıyon kim sana dedi kullanma artı namaz la alakası ne parfümde sık namazda kıl sakıncası varmı ? varsa açıklayabilirmisin ?

Gözlerine Baktıkça Ağlasada Gözlerim Ağlamak İçinde Olsa Gözlerini Özledim, Dün Gözlerine Bakmaya Kıyamazken Bugün İse Gözlerine Hasretim...
Snorland (24-09-07), WoLfMaN (24-09-07)
Eski 24-09-07, 13:17 Çevrimdışı   #8
Dekan
Düşünürler grubu

WoLfMaN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.511
Teşekkür etti: 1.349
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:10907
WoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmış
ilk önce cvp larınızdan dolayı hepinize tşk
sonra parfümle namaz kılmanın sakıncası var tabi.. parfümün içerisinde alkol türü şeyler olduğu için gisilerini abdestsiz yapar bundan dolayı namaz kılamazsın

\\\\??? WoLfMaN \\\????

Mal Sahibi Mülk Sahibi, Hani Bunun İlk Sahibi
Malda Yalan Mülkde Yalan, Var Birazda Sen Oyalan
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
нѕуη (28-10-07), oneway (25-09-07), Snorland (24-09-07)
Eski 25-09-07, 09:56 Çevrimdışı   #9
Asistan
Düşünürler grubu

oneway - ait Avatar
Genel Mesajlar: 316
Teşekkür etti: 326
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1051
oneway üç beş tanıdığı olmuşoneway üç beş tanıdığı olmuşoneway üç beş tanıdığı olmuşoneway üç beş tanıdığı olmuşoneway üç beş tanıdığı olmuşoneway üç beş tanıdığı olmuşoneway üç beş tanıdığı olmuşoneway üç beş tanıdığı olmuş
Tşekkür ederim İsmail kardeş Yanlız benim bildiğim kadarıyla parfümlerde kullanılan alkol sanayi alkolüdür ve bunun hiç bir sakıncası yoktur. yinede büyütecek bişey değil eyvallah eline yüreğine sağlık allah cümlemizden razı olsun .

Gözlerine Baktıkça Ağlasada Gözlerim Ağlamak İçinde Olsa Gözlerini Özledim, Dün Gözlerine Bakmaya Kıyamazken Bugün İse Gözlerine Hasretim...
Eski 25-09-07, 13:07 Çevrimdışı   #10
Dekan

Samson - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.942
Teşekkür etti: 2.738
RepForum Gücü: 123
Forum Puanı:50304
Samson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Güzel Röpörtaj sağolun
Mesaja teşekkür eden:
WoLfMaN (07-10-07)
Eski 04-10-07, 15:34 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.011
Teşekkür etti: 4.388
RepForum Gücü: 181
Forum Puanı:77545
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
gayet duzgun cevaplar saol
Mesaja teşekkür eden:
WoLfMaN (07-10-07)
Eski 04-10-07, 15:34 Çevrimdışı   #12
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.011
Teşekkür etti: 4.388
RepForum Gücü: 181
Forum Puanı:77545
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
herkezın ramazanınıda kutlarım
Mesaja teşekkür eden:
WoLfMaN (07-10-07)
Eski 09-10-07, 18:33 Çevrimdışı   #13
Doçent

N_e_w_i_N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 753
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:3369
N_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biri
yeni gördüm röpörtajı yakışmış abimise...seni çok sefyom abim benim...

Sevmek nedir bilir misin?
Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır
Bütün benliğini sarar, ısıtır.
Her gülüşte yeniden doğarsın
Ve bin kere ölürsün her iç çekişte
Nasıl anlatsam bilmem ki.
Yani "sevmek" işte.
Mesaja teşekkür eden:
WoLfMaN (10-10-07)
Eski 09-10-07, 19:05 Çevrimdışı   #14
Rektör
Genel Mesajlar: 9.838
Teşekkür etti: 7.061
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:22366
EyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
aaa bende yeni gördüm : )

SevgiLi Snorland güzel bir Röportaj olmuş öncelikle sana teşekkür ederim.

Sevgili arkadaşım verdiğin cevaplardan açık sözlü oluşunu kutluyorum. benim gözümde forum içerisinde iyi kişilerden biriside sensin. birbirimizle hiç sohbetimiz olmadı ama form içerisinde karşılıklı güzel elektrik aldık birbirimizden. saygılı oluşun, vefalı birisi olduğunu ve dürüst oluşunu seviyorum.

güzel insan ! iyi ki varsın...herşey gönlünce olsun özde sevgilerle kal arkadaşım
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
Snorland (09-10-07), WoLfMaN (10-10-07), yεsiL (10-10-07)
Eski 10-10-07, 15:33 Çevrimdışı   #15
Dekan
Düşünürler grubu

WoLfMaN - ait Avatar
WoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmış
Alıntı:
N_e_w_i_N´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yeni gördüm röpörtajı yakışmış abimise...seni çok sefyom abim benim...
tşk cnm kardeşim bende seni seviyom Allah sana uzun ömür versin ve herşey gönlünce olsun

\\\\??? WoLfMaN \\\????

Mesaja teşekkür eden:
N_e_w_i_N (10-10-07)
Eski 10-10-07, 15:37 Çevrimdışı   #16
Dekan
Düşünürler grubu

WoLfMaN - ait Avatar
Alıntı:
EyLüLsu´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
aaa bende yeni gördüm : )

SevgiLi Snorland güzel bir Röportaj olmuş öncelikle sana teşekkür ederim.

Sevgili arkadaşım verdiğin cevaplardan açık sözlü oluşunu kutluyorum. benim gözümde forum içerisinde iyi kişilerden biriside sensin. birbirimizle hiç sohbetimiz olmadı ama form içerisinde karşılıklı güzel elektrik aldık birbirimizden. saygılı oluşun, vefalı birisi olduğunu ve dürüst oluşunu seviyorum.

güzel insan ! iyi ki varsın...herşey gönlünce olsun özde sevgilerle kal arkadaşım
gerçekten çok tşk arkadaşım snde özde sevgilerle kal bendeki bu güzellikleri görmenin sebebi senin kalbindeki güzelliktendir bence biz çoğu kez sohbet ettik forumda herşey için tşk inş hep yüzün güler ve herşey istediğin gibi olur

\\\\??? WoLfMaN \\\????

Mesaja teşekkür eden:
EyLüLsu (10-10-07)
Eski 10-10-07, 15:44 Çevrimdışı   #17
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.225
Teşekkür etti: 1.514
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24040
HaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
snor bir roportajıda forumun tanınmayan söhretsiz ama popüler insanı yeşiL'le yapsana eğlenceli olurdu hani Evrim Starımız!..

Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş,
Gör ne var maverada ibrethiz.
Eski 10-10-07, 15:56 Çevrimdışı   #18
Rektör
Genel Mesajlar: 10.042
Teşekkür etti: 9.856
RepForum Gücü: 135
Forum Puanı:48765
yεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
canim benim..cok güzel bir röportaj olmus

sülo tebrikler

ismail cim senin kalbine saglik.. samimi ve güzel cevaplarin icin tesekkürler.

NoT: HaRuKa...ugrasma benle
Mesaja teşekkür eden:
WoLfMaN (11-10-07)
Eski 10-10-07, 15:57 Çevrimdışı   #19
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.225
Teşekkür etti: 1.514
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24040
HaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yooo ciddiydim

Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş,
Gör ne var maverada ibrethiz.

Konu HaRuKa tarafından (10-10-07 Saat 16:00 ) de değiştirilmiştir..
Eski 28-10-07, 00:42 Çevrimdışı   #20
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.420
Teşekkür etti: 5.459
RepForum Gücü: 151
Forum Puanı:59459
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz