| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]() | WoLfMaN İle Röpörtaj Dekan WoLfMaN Düşünürler grubu ![]() Genel Mesajlar: 4.551 Teşekkür etti: 1.048 Teşekkür edildi: 698 Üye Notları: [Göster] RepRep Gücü: 26 Rep Puani:4922 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruhsal Durumum: 1-Soru : Adın,Yaşın(Tarih),Burcun? Cevap :ismail,1988,oğlak 2-Soru : Esmermi/Kumralmı/sarışınmısınız? Cevap :valla belli etmiyo yazın siyah,kışın kumral oluyorum ![]() 3-Soru : Göz rengin? Cevap :siyah (kömür gibi ) 4-Soru : Boyunuz? Kilon ? Cevap :1.80 , 78 kiloyum küçük dana oldum yaw kilo vermem lazım ![]() 5-Soru : Nickiniz neden? Cevap :köyde çoban iken hep kurtları kovalardık ordan geliyo bi sebebi daha var ama önemsiz 6-Soru : Okul/İş kısaca bahseder misin? Cevap :okul bitti kpss ile devlet memuru olduk işimden memnunum ama tekrardan üniversite okuyup amacıma ulaşacam inş ![]() 7-Soru : Sigara yada alkol kullanıyor musun? Cevap :asla kullanmam tek bağımlısı olduğu bişi var o da bilgisayar ![]() 8-Soru : Tuttuğun takım? Cevap :sarı - kırmızı en büyük GALATASARAY 9-Soru : Hobilerin/Fobilerin? Cevap :spor,müzik,kitap okuma,yalnızlık vb.... / yalan yalan yalan yalan herşeyin başlangıcı budur 10-Soru :En büyük takıntın? Cevap :elbiselerim geniş elbiseden nefret ederim ama annem ne yapıyosa artık makineye attıktan sonra bozuluyo çok sinirleniyorum yaw ![]() 11-Soru : En büyük hayalin? Cevap :öğretmenlik ve işimin en iyisi olmak 12-Soru : Giyim tarzın/kullandığın parfüm? Cevap :spor giyinirim / parfüm ve türlerini kullanmam çünkü namaz kılıyom 13-Soru : En istikrarlı olduğun konu ne? Cevap :iş hayatım ve aile hayatım 14-Soru : En begendiğin ve begenmediğin huyun? Cevap :en beğendiğim huyum çok duygusalımdır kimseyi incitmekten hoşlanmam / sinirlendim mi ne geçse elime dağıtırım ![]() 15-Soru : Nasıl bir Kişiliğe sahipsin? Cevap :bilmem bunun takdirini size bırakıyom 16-Soru : En sevdiğin renk söylermisin? Cevap :sarı - kırmızı 17-Soru : Hangi tür müzikten hoşlanırsın/ Kimleri dinlersin? Cevap :rock dinlerim,özel durumlarda slow / şebnem ferah,manga favorim,metallica,yaşar kurt vb.. 18-Soru : En sevdiğin şarkı hangisi? Neden? Cevap :şebnem ferah - yağmurlar / çünkü ilk kez yağmur altında birine onu sevdiğimi sölemiştim 19-Soru : En sevdiğin yazar ve kitap? Cevap :Necip Fazıl KISAKÜREK / çile 20-Soru : En begendiğin film ve aktör/aktrist? Cevap :son samuray ve beşiktan mezara filmini çok severim / jet li 21-Soru : Sevdiğin biri varmı?/ Ona şuan ne söylemek isterdin? Cevap :şu an yok aslada olmayacak ..... 22-Soru : Sevdigin için neleri göze alırsın? Cevap :ben dersimi aldım bundan böle kalbimde asla birinin yeri olmayacak..... 23-Soru : Normal bir gününüz nasıl geçiyor? Cevap :genelde çalışarak 24-Soru : Yasadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersin, neler yaparsın? Cevap :Van herkesinde bildiği gibi kahvaltısı meşhurdur ilk önce kahvaltı etmeden kolay kolay işe gitmem hafta sonları sahile,kaleye felan uğrarım yada arkadaşlarla takılırız 25-Soru : Yalnızlık hakkında neler düşünüyorsunuz? Cevap :imkanım olsa sürekli yalnız kalmak isterim yanlız yaşamaktan çok hoşlanırım 26-Soru : Kolay bağışlar mısın? Kin tutar mısın? Cevap :kolay bağışlarım asla kin tutma bi müslümanın içinde kin olmamalı dinimiz merhamet etmeyi emrediyo 27-Soru : Yaptığın en büyük çılgınlık? Cevap :bizim köyde kışın çok fazla kar yağar bende yollar kapandığı köyde kalmıştım kuzenlerle dama çıktık temizlemek için damı bi güsel temizledik kar yığınağı damın seviyesine gelmişti bende şaka icabı bizim kuzeni bi ittim hop damdan aşağı direk karın içine battı 1-2 dk daha geç kalsaydık imamın kayığına binecekti vallahi ![]() 28-Soru : Bugünlerde en çok duyduğun söz? Cevap :kalbime gömerim o zaman .... nedenini bilmiyom 29-Soru : Evde yokluğunu hissettiğin sey? Cevap :bilgisayar ve abim 5 aydır göremiyom ah ah 30-Soru : Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? Cevap :peygamber efendimizin sahabilerinden biri 31-Soru : Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin? Cevap :aldatılmak/ pınar / ailem ve arkadaşlarım özellikle bu sitede yesil içimde ona karşı ayrı bi sevgi ve saygı var 32-Soru : Yapmaktan en çok hoşlandığın şey? Cevap :inasanların yüzünü güldürmek ve yardım edebilmek 33-Soru : Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler? Cevap :ilk önce balık sonra yöre yemeğimiz olan keledoş rahatsız olmasaydım bi kazan yerdim ![]() 34-Soru : Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? Cevap :mesleğim 35-Soru : İzlemekten keyif aldığın tv programları? Cevap :passaparola,bilişim rüzgarı felan o tarzda programlar.... 36-Soru : Televizyon yapımcısı olsan yapmak istediğin program ne olurdu ? Cevap :hak ve hukuk kuralları hakkında bişi olurdu çünkü burdaki insanımız bu konuda çok eğitimsiz ... 37-Soru : En çok değer verdiğin Eşyan? Cevap :günlüğüm bütün acı ve tatlı günlerim orda yazılı 38-Soru : Ailen mi, sevdiğin mi daha önemli? Cevap :e tabiki ailem sonra sevdiğim çünkü bu yaşa kadar beni onlar büyüttü haklarını ödeyemeyiz ![]() 39-Soru : Aşk herşeyi affeder mi? Cevap :hayır 40-Soru : Karşı cinste hoşlandığın tip ? Cevap :güsel,dış görünüşü ile insanlara güven veren ama sonradan sırtından vuran diil sıcak kanlı olması 41-Soru : Karşı cinste aradığın özellikler? Cevap :yalan sölememesi( küçük yalanlar hariç), yaptığı şeylerin arkasında durması,bana ayak uydurabilecek biri işte ![]() 42-Soru : Aşık olduğun kişiyle neler yapmak hoşuna gidiyor? En çok hangisini seviyorsun.. Cevap :artık aşk diye bişi hayatımda olmayacağına göre cvp vermesemde olur ... 43-Soru : Hayat felsefen nedir? Hayatına yön veren düsüncelerin veya hayat amacın nelerdir? Bunu açıklayan bir sözün varsa buraya yaz? Cevap :islam çerçevesi içerisinde mutlu, huzurlu,sağlıklı ve başarılı bi hayat işte daha ne olsun 44-Soru : Hiç birisi için ağladınızmı? cevap :çoooooooooook 45-Soru : Asağıdaki sıfatlar senin için ne ifade ediyor/kısaca tanımlar mısın? a- Ask :hayal kırıklığı b- Sevgi :her kese karşı duyduğum his ![]() c- Hayat :boşa geçecek vakit olmaması d- Dostluk :güvenmek ve herşeyi paylaşmak e- Para :herşeyi alamayan tek şey f- Ölüm :yeniden yaratılış 46-Soru : Benzetildiğin biri varmı? Cevap :yok 47-Soru : Bizimle en çok sevdiğin fotoğrafı paylaşırmısın ( isteğe bağlı ) Cevap :valla pek fazla fotoğrafım yok en son çektiklerim forumda mevcut ![]() 48-Soru : Forumda en çok takıldığınız bölüm hangisi ? Cevap :sohbet-eğlence 49-Soru : Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun/Neden? Cevap :bilmem ama baya bi zaman ayırıyorum 50-Soru : Forumda en iyi anlaştığın isim/isimler? Cevap :en çok anlaştığım ilk başta elif(yesil),eylülsu,olmassa olmaz scabiyersto kardeşim,roza,newin herkes yaw ben herkesi seviyom işte 51-Soru : Forumda anlaşamadığın isim/isimler? Cevap :yok olmasınıda istemem 52-Soru : Liderimizden bir rican var mı? Cevap :kendine düşen herşeyi fazlasıyla yapıyo 53-Soru : Neden Düşünürler? Cevap :düşünürleri 1-2 ay felan takip ettim gerçekten aralarında sıkı bi bağ var ve paylaşımları verdiği şeyler çok önemli ve tam kafama göre bi yer çenem biraz düşük olduğundan siz beni kabul ediyosunuz işte ![]() 54-Soru : Bunca insan neden Düşünürler? Cevap :herkesin fikri ve düşünceleri farklı ama şunu söleyebilirim burada çok sıcak ve samimi dostluklar var 55-Soru : Son Olarak söylemek İstediğin Birşeyin Varmı? Cevap :Allah hepinize mutlu,huzurlu,başarılı,sağlıklı ve birlikte uzun bi ömür nasip eylesin hepinizi seviyorum ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.359
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wolfman abi takim olmadi simdi kanim isinmisti sana sogudu birden "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #6 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.489
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
WoLfMaN tşk ler kardeş,yüreğine sağlık...
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| | #7 |
| Asistan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 326
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1051 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- Cevap :spor giyinirim / parfüm ve türlerini kullanmam çünkü namaz kılıyom Ya İsmail kardeş Ben merak ettim parfümden neden kendini mahrum bırakıyon kim sana dedi kullanma artı namaz la alakası ne parfümde sık namazda kıl sakıncası varmı ? varsa açıklayabilirmisin ? |
|
| | #8 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.349
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:10907 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk önce cvp larınızdan dolayı hepinize tşk ![]() sonra parfümle namaz kılmanın sakıncası var tabi.. parfümün içerisinde alkol türü şeyler olduğu için gisilerini abdestsiz yapar bundan dolayı namaz kılamazsın \\\\??? WoLfMaN \\\???? Mal Sahibi Mülk Sahibi, Hani Bunun İlk Sahibi Malda Yalan Mülkde Yalan, Var Birazda Sen Oyalan |
|
| | #9 |
| Asistan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 326
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1051 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tşekkür ederim İsmail kardeş Yanlız benim bildiğim kadarıyla parfümlerde kullanılan alkol sanayi alkolüdür ve bunun hiç bir sakıncası yoktur. yinede büyütecek bişey değil eyvallah eline yüreğine sağlık allah cümlemizden razı olsun .
|
|
| | #13 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 753
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yeni gördüm röpörtajı yakışmış abimise...seni çok sefyom abim benim... Sevmek nedir bilir misin? Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır Bütün benliğini sarar, ısıtır. Her gülüşte yeniden doğarsın Ve bin kere ölürsün her iç çekişte Nasıl anlatsam bilmem ki. Yani "sevmek" işte. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | WoLfMaN (10-10-07) |
| | #14 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 7.061
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:22366 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aaa bende yeni gördüm : ) SevgiLi Snorland güzel bir Röportaj olmuş öncelikle sana teşekkür ederim. Sevgili arkadaşım verdiğin cevaplardan açık sözlü oluşunu kutluyorum. benim gözümde forum içerisinde iyi kişilerden biriside sensin. birbirimizle hiç sohbetimiz olmadı ama form içerisinde karşılıklı güzel elektrik aldık birbirimizden. saygılı oluşun, vefalı birisi olduğunu ve dürüst oluşunu seviyorum. güzel insan ! iyi ki varsın...herşey gönlünce olsun özde sevgilerle kal arkadaşım |
|
| | #15 | |
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:10907 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bende seni seviyom Allah sana uzun ömür versin ve herşey gönlünce olsun \\\\??? WoLfMaN \\\???? Mal Sahibi Mülk Sahibi, Hani Bunun İlk Sahibi Malda Yalan Mülkde Yalan, Var Birazda Sen Oyalan | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | N_e_w_i_N (10-10-07) |
| | #16 | |
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:10907 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bendeki bu güzellikleri görmenin sebebi senin kalbindeki güzelliktendir bence biz çoğu kez sohbet ettik forumda herşey için tşk inş hep yüzün güler ve herşey istediğin gibi olur \\\\??? WoLfMaN \\\???? Mal Sahibi Mülk Sahibi, Hani Bunun İlk Sahibi Malda Yalan Mülkde Yalan, Var Birazda Sen Oyalan | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | EyLüLsu (10-10-07) |
| | #17 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24040 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | snor bir roportajıda forumun tanınmayan söhretsiz ama popüler insanı yeşiL'le yapsana eğlenceli olurdu hani Evrim Starımız!.. Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
| | #18 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.856
Forum Gücü: 135 Forum Puanı:48765 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | canim benim..cok güzel bir röportaj olmus sülo tebrikler ismail cim senin kalbine saglik.. samimi ve güzel cevaplarin icin tesekkürler. NoT: HaRuKa...ugrasma benle |
|
| Mesaja teşekkür eden: | WoLfMaN (11-10-07) |
| | #19 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24040 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yooo ciddiydim Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. Konu HaRuKa tarafından (10-10-07 Saat 16:00 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #20 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.459
Forum Gücü: 151 Forum Puanı:59459 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |