| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Forumda uzman | Sitenin konsepti çok ilginç Her gün farklı bir ürünü belirli bir stok adetiyle temin edip, en ucuz fiyata sattıklarını iddia ediyorlar. Ayrıca o gün satılan ürünün stokta kaç adedinin kaldığını ve kaç tane sattığını da şeffaf olarak gösteriyor. Ancak anladığım kadarıyla hergün değişik bir ürün stoklanıp satıldığından istediğiniz bir ürünle karşılaşmanız için siteyi takip etmek şart. Ancak konsept bence oldukça başarılı ve yaratıcı. Örneğin bugün seagate 500 gb harici hdd 109 ytl ydi. Seçenekleri arasında kapıda ödemede mevcut kendimde ürün almayı düşünüyorum yaptığım küçük araştırma sonucunda alış-veriş yapanlar ilgiden memnun. tavsite ederim kendim alışveriş yaptığımdada bilgilendirme açısında buraya yazarım " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #2 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 343
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:3480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya buda batarsa |
|
| | #3 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 4.637
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:39278 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | insan düşünüyo evet buda weblebi gibi olursa diye ama kapıda ödeme seçeneği var güven açısından genelde bende bunu kullanıyorum alacak olursam eğer bunu kullanıcam " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #4 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.427
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baktımda ürün kalmamıs
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #5 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 4.637
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:39278 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ürünlerin süresi var o süre bitmeden almamız gerek bugünkü ürün 13.30 bitti süreyi ve stoğu takip etmek gerek " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #6 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.387
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:19920 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anway gibi bişi mi buda ulan arkadaslar çağrıyor önemli bişi konuşcaz ben de ilahiyatcı adam dini bir iş yapcaz bi proj e diye gidiyom kalkmış bana şunu al zart curt neyse sinirlerim tepeme çıktı (Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..) ---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün--- Yeşil Gözlüm Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım ![]() . |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.813
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:73526 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| Mesaja teşekkür eden: | нѕуη (19-09-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |