Konu Seçenekleri
Eski 15-07-08, 14:42 Çevrimiçi   #1
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.736
Teşekkür etti: 12.489
RepForum Gücü: 140
Forum Puanı:57449
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
www.siyarbuzcu.com

www.siyarbuzcu.com

Şiir Kitabımın tanımı için açmış olduğum sitedir...

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Eski 15-07-08, 15:16 Çevrimdışı   #2
Profesör
Düşünürler grubu

XaNDeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.470
Teşekkür etti: 327
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:35555
XaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
kitap tanıtımı için hazırlanmış bir sitenin, ana sayfasında yer alan ve kendinizi tanıttığınız bölüme bence çok daha fazla dikkat etmeniz gerekirdi.. bana kalırsa çok kötü cümleler kullanılmış.. şiirler nasıldır bilemem lakin tanıtım hiçde tatmin edici değil.. eğer tanıtım için açıldıysa bu site ana sayfadaki SONRA kelimelerinin birçoğundan derhal kurtulmalı ve daha güzel bir tanıtım yazısı yazılmalı..

siteye ve şiire lafım yok.. lakin amaç edebi bir eser tanıtmak ise dikkat edilmesi gereken en önemli husus es geçilmiş.. hoş durmamış..

Johnny Cash & June Carter Cash - Time's A Wasting

"son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir"
karl marx

----

Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle;
Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (15-07-08)
Eski 15-07-08, 15:26 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

serhan89 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.122
Teşekkür etti: 228
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:4717
serhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
bu site bir şiir kitabı yazarının kendince edebiyatla uğraşan birinin sitesi olduğuna bin şahit gerek anasayfadaki yazıya bakın "Şiir Kitabını beyendiniz mi? " felaket

Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (15-07-08)
Eski 15-07-08, 15:44 Çevrimiçi   #4
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
XaNDeR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kitap tanıtımı için hazırlanmış bir sitenin, ana sayfasında yer alan ve kendinizi tanıttığınız bölüme bence çok daha fazla dikkat etmeniz gerekirdi.. bana kalırsa çok kötü cümleler kullanılmış.. şiirler nasıldır bilemem lakin tanıtım hiçde tatmin edici değil.. eğer tanıtım için açıldıysa bu site ana sayfadaki SONRA kelimelerinin birçoğundan derhal kurtulmalı ve daha güzel bir tanıtım yazısı yazılmalı..

siteye ve şiire lafım yok.. lakin amaç edebi bir eser tanıtmak ise dikkat edilmesi gereken en önemli husus es geçilmiş.. hoş durmamış..
Teşekkür ederim kardeş düşünce ve önerilerin için.dikkate alacağımdan emin olabilirsin...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Eski 15-07-08, 15:45 Çevrimiçi   #5
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
serhan89´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu site bir şiir kitabı yazarının kendince edebiyatla uğraşan birinin sitesi olduğuna bin şahit gerek anasayfadaki yazıya bakın "Şiir Kitabını beyendiniz mi? " felaket

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Eski 15-07-08, 15:51 Çevrimdışı   #6
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.110
Teşekkür etti: 2.549
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25406
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
lanet olası internet araz çıkarmasa girecemde burdan başka hiçbiryere giremiyorum...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (15-07-08)
Eski 15-07-08, 15:59 Çevrimdışı   #7
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.970
Teşekkür etti: 15.336
RepForum Gücü: 435
Forum Puanı:181798
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
Tuğrul Bey´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
lanet olası internet araz çıkarmasa girecemde burdan başka hiçbiryere giremiyorum...
Dns ayarlarını değiştirmişsin sende 4221-4222 gibi bende giremiyordum otomatiğe geri getirdim şimdi bakıyorum siteye

Hoş düzenleme olmuş arkadaşların belirttiği noktaları göz ardı etmemelisin
Hayırlı Olsun.

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Konu Snorland tarafından (15-07-08 Saat 16:02 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Tuğrul Bey (15-07-08), ŞiYaR (15-07-08)
Eski 15-07-08, 16:02 Çevrimdışı   #8
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
evet dns pürüz çıkarıyormuş... hallettim...

allaaamm youtubeye giremiyom...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (15-07-08)
Eski 15-07-08, 16:11 Çevrimdışı   #9
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Alıntı:
Şiir Kitabını beyendiniz mi?
bir şairin sitesine yakışmayan bir imla hatası var: beyendinizmi değil beğendiniz mi?

Alıntı:
Şiyar Buzcu'nun şiir kitabı olan ''Tedariksiz Yolcu'' Çıktı!
bu bölümüde kendi ağzından söylemiş gibi yazdırsaydın -eğer siteyi kendin tasarladıysan usta öyle yapılmalıydı, yaptırdıysan bile de kendi ağzından söylemiş gibi yazdırsaydın, okurla birebir iletişime geçmiş izlenimi verilirdi.

acizane önerilerimdir. site hayırlı olsun abi.

[Tuğrul Bey]

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (15-07-08)
Eski 15-07-08, 16:12 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi
aSk
Düşünürler grubu

aSk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 717
Teşekkür etti: 55
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1501
aSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
güzeL oLmus. Acıkcasi 1 kac Siirini koysaydin daha GüzeL oLurdu En azindan kitaß taLeß etmek isteyenLer siirLerini okuyupta alirdi. ßizi qecdim ßiz zaten okuyoruz : ))

Ey Şair ! ßana Yağmurdan ßahSetme, Yağdır...

Victor Hugo.

uzun Süren Sürgünden Sonra aSk Yine ßurda =P

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (15-07-08)
Eski 15-07-08, 16:17 Çevrimiçi   #11
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
Tuğrul Bey´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir şairin sitesine yakışmayan bir imla hatası var: beyendinizmi değil beğendiniz mi?

bu bölümüde kendi ağzından söylemiş gibi yazdırsaydın -eğer siteyi kendin tasarladıysan usta öyle yapılmalıydı, yaptırdıysan bile de kendi ağzından söylemiş gibi yazdırsaydın, okurla birebir iletişime geçmiş izlenimi verilirdi.

acizane önerilerimdir. site hayırlı olsun abi.
Teşekkür ederim kardeş...siteyi kuralı 1 saat oldu, o hataları bende dikkat ettim,ben işyerinde olduğum için o programları çalıştıramıyorum şirkette,arkadaş düzenliyor bende aynı hataları kendisine bildirdim zaten.daha düzenlenecek şeylerde olacak elbet ama öneri ve düşünceleriniz için teşekkür ederim tekrardan...Bütün öneri ve eleştirileriniz dikkate alınacaktır...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Mesaja teşekkür eden:
Tuğrul Bey (15-07-08)
Eski 15-07-08, 16:19 Çevrimiçi   #12
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
aSk´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
güzeL oLmus. Acıkcasi 1 kac Siirini koysaydin daha GüzeL oLurdu En azindan kitaß taLeß etmek isteyenLer siirLerini okuyupta alirdi. ßizi qecdim ßiz zaten okuyoruz : ))
Teşekkür ederim kardeş...Şiirlerimden ekleyecem zaten,daha eklenecek şeyler var zaten,çalışma devam ediyor...İlgine alakana çok tşk ler kardeş...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü

Konu Seçenekleri