| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]() | www.siyarbuzcu.com Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| | #2 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kitap tanıtımı için hazırlanmış bir sitenin, ana sayfasında yer alan ve kendinizi tanıttığınız bölüme bence çok daha fazla dikkat etmeniz gerekirdi.. bana kalırsa çok kötü cümleler kullanılmış.. şiirler nasıldır bilemem lakin tanıtım hiçde tatmin edici değil.. eğer tanıtım için açıldıysa bu site ana sayfadaki SONRA kelimelerinin birçoğundan derhal kurtulmalı ve daha güzel bir tanıtım yazısı yazılmalı.. siteye ve şiire lafım yok.. lakin amaç edebi bir eser tanıtmak ise dikkat edilmesi gereken en önemli husus es geçilmiş.. hoş durmamış.. "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (15-07-08) |
| | #3 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 228
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu site bir şiir kitabı yazarının kendince edebiyatla uğraşan birinin sitesi olduğuna bin şahit gerek anasayfadaki yazıya bakın "Şiir Kitabını beyendiniz mi? " felaket Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
|
| | #4 | |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.489
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü | |
|
| | #5 | |
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü | |
|
| | #6 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.549
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lanet olası internet araz çıkarmasa girecemde burdan başka hiçbiryere giremiyorum...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #7 | |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.336
Forum Gücü: 435 Forum Puanı:181798 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Hoş düzenleme olmuş arkadaşların belirttiği noktaları göz ardı etmemelisin ![]() Hayırlı Olsun. ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum Konu Snorland tarafından (15-07-08 Saat 16:02 ) de değiştirilmiştir.. | |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Tuğrul Bey (15-07-08), ŞiYaR (15-07-08) |
| | #8 |
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet dns pürüz çıkarıyormuş... hallettim... allaaamm youtubeye giremiyom... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #9 | ||
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Alıntı:
acizane önerilerimdir. site hayırlı olsun abi. [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... | ||
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 55
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1501 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzeL oLmus. Acıkcasi 1 kac Siirini koysaydin daha GüzeL oLurdu En azindan kitaß taLeß etmek isteyenLer siirLerini okuyupta alirdi. ßizi qecdim ßiz zaten okuyoruz : )) Victor Hugo. uzun Süren Sürgünden Sonra aSk Yine ßurda =P |
|
| | #11 | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tuğrul Bey (15-07-08) |
| | #12 |
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkür ederim kardeş...Şiirlerimden ekleyecem zaten,daha eklenecek şeyler var zaten,çalışma devam ediyor...İlgine alakana çok tşk ler kardeş... Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |