| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() | X YÜZLÜ POLİNOM GÖZLÜ SEVGİLİM; BENİ ÇARPANLARA AYIRIP GİTME... ÖNÜNDE 90 DERECE EĞİLİP YALVARIYORUM BENİM SİNÜSÜMÜ AL KOSİNÜSÜMLE ÇARP,AMA ALFAMI ALIP GİTME BİRİMİZ TEĞET BİRİMİZ KİRİŞ OLSAYDIK ÇEMBERDE;2 VEKTÖRÜN SKALER ÇARPIMI GİBİ AYRI KALMAYA MAHKUM OLMAZDIK SANA BİNOM AÇILIMI GİBİ AÇILDIM AMA BENİ KALBİMDEN ÖYLE Bİ VURDUN Kİ HAVA ALMIŞ SİLİNDİRE DÖNDÜM BIRAK BU PERMUTASYON AYAKLARINI, SENİN VEKTÖREL ÇARPIMINA OKURUM BEN BENİM ELİMDEN NE PRİZMALAR GEÇTİ GİT SEVGİLİM GİT KAREKÖKÜNE MUHTAÇ DEĞİLİM BEN |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 55
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:707 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() |_SeMPaTi-GiRL _|''|"; ___ |____...______===|'|__|... ] "(@)'(@)***|(@) (@)*****(@) |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 246
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ? Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine... O zaman warsın diyorum her saniye. |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 445
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5932 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gzLmiss yaa Korkutmaz ßeni en korkunçh kabusLar. ßenim kaßusLardan daha korkunçh gerChekLerim war! ü$ütmez ßeni iLikLerime i$Leyen sogukLar. ßenim $imdi ßuzLardan daha soquk ßir kaLßim war..!! ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |