| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() | xglspyxgl
Oks Öncesi StRes Piskopat gibi çıkmışım ya ![]() ![]() 2. Resimde Mc Donald's A Gittiğimizde Mac ile kankalığım ![]() ![]() Sivilciklerimle beraber bir resim ![]() ![]() Benim canım pc'm Annem olsa yapardı ![]() ![]() Son Resmim olarak Aşağıdan çekiym dedim.. olmadıysa söyleyebilirsiniz ![]() ![]() İyi Akşamlar Türkiye Hernerede Yaşıyor ve Yaşatılıyorsanız ![]() Yepyeni Resimlerimle Tekrar Dönücem iyi forumlar.. |
|
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 60
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:45 ![]() ![]() |
Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim Arkadaşlar.. Yeni Resimlerim Daha güzel Olucaklar |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 819
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10741 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oks nasıl geçtii okszede arkadaşım=) pylşmn için saol ''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | xglspyxgl (25-07-08) |
| | #6 |
| Stajyer ![]()
öncelikle teşekkürler 383 puan aldım(pekte iyi değil) Gölcükte oturdugumdan Gölcük Atatürk Anadolu Lisesine yerleştim Bakalım Hayırlısı..
|
|
| | #7 |
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10741 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı bende 438 aldım amasya anadolu ya grdim
''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #8 |
| Stajyer ![]()
hayırlısı Olsun ben erkdekten buraya geldğim için bayağı bi şok yaşadım yer değişiklği adaptasyon dışlanma korkuları falan yedi bitirdi beni gelmeden önce sınıf birincisiydim hedefim okul birinciliği lisede çok ineklicem |
|
| | #9 |
bendeeeee aslında amasya öğretmen lisesini istiyodum ama çok az bi farkla kaçırdım
''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #10 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.140
Forum Gücü: 100 Forum Puanı:37649 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | resimlerin için teşşekkür eder medeni cesaretini kutlarım Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.410
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:19053 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel resimler saolasın
![]() DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ |
|
| | #13 |
| Stajyer ![]()
ben kendimi fazla beğenmem ama neyse Yorumlarınızı için teşekkür ederim.. |
|
| | #15 |
| Stajyer ![]()
Sormayın ya :'( 383 aldm arkadaşım =)
|
|
| | #16 |
| Stajyer ![]()
Up!!. Az Sonra Yeni Resimlerim Geliyorrrr |
|
| | #17 |
| Stajyer ![]()
Piknike Giderken Araçta Çekilmiş bir resim Güzel Çıkmışım yaf ![]() ![]() Mangalı Yapıp Yimeğimizi Yedikten Sonra Deniz Kenarında bir resim çekindim(Arkada Çok Romantik bi müzük vardı )![]() Karşıdan geçen kızlara bakerkene (Şaka Şaka Ben Hiç Bakarmıym Aşkısı (Oda Bu Forumdada ))![]() Aşkısımı Düşünürken ![]() ![]() i Dont Know What i must say ![]() ![]() Duvara Yaslanmışken.. ![]() ![]() Aşkım Keşke o An Yanımda Olsaydın ![]() ![]() Şimdi Uzaklardasın... ![]() ![]() Evet Arkadaşlar Resimlerim bu kadar yeni resimlerimle tekrar karşınızda olacağım.. İyi Akşamlar.. |
|
| | #18 |
güzel resimler saoll aşkın kim bu forumdaysa merak ettim ''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | xglspyxgl (26-07-08) |
| | #19 |
| Stajyer ![]()
Sölesemmi Sölemesemmi Bilemicem Sölim Bari Karmaşık (okuldan ve Sınıftan arkadaşım Aynı zamanda Aynı Sırayı Paylaştığım kişi )
|
|
| | #20 |
| Stajyer ![]()
bu arada bank reklam yapmıs Sorry |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |