| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Xp de casus Temizlemek Xp de casus Temizlemek için; Start -> Baslat-calistir sec acilan diyaloga kücük harflerle cmd yazin -> Simdi ufak bir DOS penceresi acilmis olmali bunun icine aynen bunu yaziyoruz : net user (kücük harflerle ve net den sonra bosluk birakiyoruz) ve Enter basiyoruz -> Su an bilgisayarinda hangi hesablar bagli görebilirsin. bunlarin icinde Support_388945a0 diye bir hesab varsa Casus sende bagli. Eger Support_388945a0 yazili hesabi görüyorsan yapacagin su: Ayni pencerenin icine bunu yaz : net user SUPPORT_388945a0 /delete pesinede Enter bas. Hepsi bu Casus silindi! Şimdi de Buna + Olarak C:WindowsWeb içindeki related.html i silin. Oda bi casus Çünkü. (Alinti) Yazan: PoweRuKaLa |
|
| Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi) | by_chance (20-03-08), harikiri55 (23-10-06), MAGICWORLD (09-11-07), sniper elite (22-07-07), wolf_57 (30-03-07), yselimk (08-02-08) |
| | #2 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 1
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
TeşkLer ama ßiLmeyenLer için güzeL |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.390
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkurler
HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
| | #4 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | Edit::Üslübunuza dikkat edin... Konu Sadness tarafından (25-09-07 Saat 17:10 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #5 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 18
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgiler için saol arkadaşım
|
|
| | #6 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 4
merhaba bilmeyenlerden biri ben tesekkur eder
|
|
| | #7 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 6
ne yazsam az gelir tesekkürler ilk mesajim sana olsun. |
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 287
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu casus değildi zannedersem uzaktan bağlantı olayıyla bi alakası vardı...
|
|
| | #9 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.549
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şu kadarını söyleyyim adı geçen hesap casus değildir şöyledirki: Support_388945a0 hesabının amacı şudur: Yardım ve Destek sayfalarından "imzalanmış" bir script çağrıldığında, bu script bu hesabın haklarına sahip olur. Başka bir deyişle bu hesap yönetici hakları bulunmayan sıradan kullanıcıların Yardım ve Destek sayfalarından "imzalanmış" scriptleri çalıştırmalarına yarar. [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #10 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.604
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2005 yılında casustu, Şimdi tövbe etti anasının babasının yanına köyüne döndü ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| | #11 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 27
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:7 ![]() |
bilgiler için sagol arkadaşım
Gözlerine bakarken teselli ederdin beni Sevdigini söyler mesut ederdin beni ®(¯`·._.·[ yalcint@yalcint]·._.·?¯)® |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |