| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | xp de hoşgeldin yazısını değiştirin Download 2. yukarıda verdiğim prograı çalıştırın açılan ekranda Files tuşuna ardından open tuşuna basın ve C:/WINDOWS/system32/logonui.exe dosyasını açın. 3. Burada String Table, 1 ve 1055 sekmesine tiklayin. ve burdaki ''Hoşgeldiniz'' yazısnı istediğiniz gibi değiştirin. NOT: Hoşgeldiniz Yazsıs kaç karakter ise yazacağınız yazıda o kadar olmalıdır yani 11 karakterlik bi yazı yazın. 4. 'Compile script' tuşuna basın ve files dan save as seçin ve ''mylogonui.exe'' olarak C:/WINDOWS/system32/ altına kaydedin. 5. programı kapatın. 6. başlat/çalıştır/ regedit yazın ve enter diyin sora sırası ile. 7. HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Microsoft\ Windows NT\ CurrentVersion\ Winlogon altındaki 'UIHOST' değerine çift tıklayın ve burdaki 'logonui.exe' yi 'mylogonui.exe' olarak değiştirin. 8. registry'i kapatın ve bilgisayarınzız yeniden başatın. |
|
| | #5 |
| Grup Lideri Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 866
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:22171 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | saolasın arkadaşım.. Karalama olmuş bizim hayatımız, Ben onu karalıyorum, O beni, Herkes herkesi karalar olmuş, Hayat demek bile iltifat olur bu yaşama, Oyun olmuş yaşam, Adı; karalamaca ! kendini ölümsüz zannedenler var ! |
|
| | #8 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
saol paylaşım için denedim
|
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.390
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paylaşoım için sağol
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |