| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | Xp işletim sisteminde Daha Net Görüntü Windows XP' de Daha Net Görüntü İçin Cleartype Fontları Etkinleştirmek Windows XP, Microsoft'un antialiasing font görüntüleme teknolojisi olan ClearType ile birlikte geliyor. Ancak bu özellik, maalesef default olarak aktif değil. Ancak çarpıcı bir teknoloji olduğu için, mutlaka denemenizi öneririz, özellikle de DOS altında. Bunun için öncelikle masaüstüne sağ tuş ile tıklayıp, Özellikler/Görünüm/Efektler seçeneğini seçin. Burada alttaki açılır menüden ClearType'ı seçin ve seçimi de hemen üstte yer alan kutucuğu işaretleyerek aktif hale getirin. Genelde en iyi sonuç taşınabilir bilgisayarlarda alınacaktır. * ClearType'ı açılış ekranında da kullanmak istiyorsanız, bu durumda registry üzerinde de küçük bir değişiklik yapmanız gerekir. Başlat/Çalıştır altından regedit komutunu kullanarak, kayıt düzenleyiciyi açtıktan sonra, buradan HKEY_USERS/.DEFAULT/Control Panel/Desktop anahtarı altındaki FontSmoothingType dize değerini 2 olarak değiştirin.... Gayet göz rahatlatıcı bir sistem ve laptoplarda dahada kaliteli bi görüntü sağlıyo |
|
| Mesaja teşekkür eden: (10 Kişi) | anadolumanyagi (24-05-07), chracter (29-08-07), CnRaLpEr (26-05-07), ctrlaltdel (10-01-08), firari0419 (06-06-07), Kayıp_Şair (06-06-07), mazkara (05-01-08), muay_thai (18-01-07), Sadness (04-06-07), wolf_57 (21-03-07) |
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.390
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paylaşım için teşşekkurler
|
|
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kesinlikle daha okunaklı ve daha güzel.. bir program vasıtasıyla bu geçişi sağlıyordum(tune up) programsız olarak eklemeyi öğrenmem iyi oldu.. teşekkürler.. "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | The.`KinG (31-03-07) |
| | #5 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:102 ![]() ![]() |
vayyy benm monitör lcd... süper oldu bu valla manyak deişti teşekkürler... not: tüplü monitörlerde daha az etki yapıyor Tabi kıskanırım , Belki hırslanırım , Sen de aşk çocuğu Ol da gör bakalım... |
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.716
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:48003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | masaüstünde güzel oldu ama diğer yerlerde pek iyi olmadı sanki (: (mesela forumdaki/word'deki yazılar fln bulanıklaşıyo.. ya da benim gözler mi bozuk dersiniz ) ![]() |
|
| | #7 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 40
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:222 ![]() ![]() ![]() |
walla cok guzel eline saglık
|
|
| | #8 | |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.604
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Tonks ilk başta insana öyle geliyor ama alışınca hakikaten güzel görünüyor yazılar ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... | |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.077
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Babamın laptopunda denedim süper oldu ama benim pc de o kadar net olmadıysa da etkisini belli edio saol |
|
| | #10 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
Bilgilendirdiginiz icin tesekkürler.
|
|
| | #11 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.397
Forum Gücü: 117 Forum Puanı:47132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim laptopta zaten degeri 2 idi. Nasil oldu bilmiyorum. Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
|
| | #12 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.929
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaw Ben Uzaktan Bakıodum Bıde Kısık Kısık ![]() Sımdı Bılas Daa Iı Gıbım ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |