| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | Dr_GokisSs az önce xp service pack 3 tr kurmaya çalıştı ve bilin bakalım ne oldu?tabi ki windows çöktü kendisi şu anda format çekip windowsu tekrar kurmakla meşgul,benden de foruma başlık açıp herkesi uyarmamı istedi.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.781
Forum Gücü: 188 Forum Puanı:79816 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ah arkadaslarım ahhhh size bu satırları yazarkene ben kendi laptopumda degil ev arkadasımın masaustu pc'sinde olacagım ![]() şimdi arkadaslar sp3'ü indirdim bi guzel ardından kurayım dedim ah demez olaydım ![]() olan oldu ne oldu tabiki iyi şeyler olmadı pc acılmadı kara bi ekran geldi birde ekran kartının fanı calıstı surekli olarak tabi ama gelin gorun ki ben sazanlık yaptım ve windows'umu corlattım ![]() abe kuzularım abe ciğer parelerim siz siz olun sakın sp3'ü daha kurmayın DR_GoKiSsS'ten size tavsiyedir şimdi ise xp pro kurmakla mesgulum bu baslıgı acan arkadasım antiterorES'e tşk.lerimi bir borc bilirim ![]() GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 821
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:19167 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | office 2007yi bile yeni kurdum bi yamuğu varsa diye beklenmiş biriyim tedbirli olmaz lazım y eni yazılımlar çıktığında.."Bizi aptal sananların dikkatine çok kötü giydiririz Kalıp üstünüze oturmazsa dert etmeyin Bir beden büyüğünü veririz" |
|
| | #4 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.534
Forum Gücü: 217 Forum Puanı:86503 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben demedim mi size 1 hafta bekleyin ![]() ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Aktütün'ün İntikamı Alınacak ! |
|
| | #5 |
Teşekkür etti: 1.614
Forum Gücü: 167 Forum Puanı:64869 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Birazdan Format Atıp Gece Yukleyeceğim Sorun Olursa Açıklama Yapmaya Çalışırım =) Ama Güvendiğim Birinin Makinesinde Kurulu Ve Sorun Cıkarmamıs. . . Alınan Bi Caps; http://img118.imageshack.us/img118/8572/11ny3.jpg |
|
| | #6 |
Teşekkür etti: 2.781
Forum Gücü: 188 Forum Puanı:79816 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya benim pc'de neden sorun cıkardı format yedi valla ![]() GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #7 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.534
Forum Gücü: 217 Forum Puanı:86503 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sorun teşkil edebilecek bir sürü şey olabilir (: kendi kullandığınız bi programla çakışır ve windows iş yapamaz hale gelir. Sorunun neden kaynaklandığını şuan için ileri düzey kullanıcılar haricinde kimse çözemez. Belli mi olur firefox'la bile bi yazılım çakışır al sana sorun Acele etmeyin sabırlı olun, ilk çıktığı zamanlarda yer yüzünün en kusursuz windowsu die lanse edilen WinXP'nin 3. yaması çıktı gerisini siz düşünün artık. 1 haftalık süreyi ucu açık bi şekilde vererek sizi uyardım daha çok yeni RC sürümlerinde bile birsürü hata vardı. Tahminim TR'ye çevrilme işinde bir pürüz olabilir yada sadece sorun DR_GoKiSsS'de çıkmış olabilir. Sürekli varsayımlar üzerine işte... ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Aktütün'ün İntikamı Alınacak ! |
|
| | #8 |
Teşekkür etti: 1.614
Forum Gücü: 167 Forum Puanı:64869 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kurdum Sorun Cıkarmadı |
|
| | #9 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13261 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkürler bu güzel bilgiler için ben vista kurbanıyım habire güncelleme dosyaları gelip duriyii ![]() Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #10 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.114
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:12360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Uyarı için tşkler .. |
|
| | #11 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 145
Forum Gücü: 1 Forum Puanı:93 ![]() ![]() | orjinalse otomatik olarak kendisi sp3 yüklüyor.. |
|
| | #12 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.338
Forum Gücü: 61 Forum Puanı:15110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet doğru .. hem hüznü hem de mutluluğu aynı anda yaşamaktır ; bir gün batımında gözlerini anımsamak ...... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |