Konu Seçenekleri
Eski 05-05-08, 01:38 Çevrimdışı   #1
Asistan

antiterorES - ait Avatar
Genel Mesajlar: 264
Teşekkür etti: 416
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:6524
antiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorantiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorantiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorantiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorantiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorantiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorantiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorantiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorantiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorantiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorantiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
dikkat xp service pack 3 türkçe henüz KURMAYIN

Dr_GokisSs az önce xp service pack 3 tr kurmaya çalıştı ve bilin bakalım ne oldu?tabi ki windows çöktü kendisi şu anda format çekip windowsu tekrar kurmakla meşgul,benden de foruma başlık açıp herkesi uyarmamı istedi..

.
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
BigBang (05-05-08), DR_GoKiSsS (05-05-08), Subay_78 (19-09-08)
Eski 05-05-08, 02:23 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.502
Teşekkür etti: 2.781
RepForum Gücü: 188
Forum Puanı:79816
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kizgin Servİce Pack 3 Magduru GÖkİŞ'ten ....

ah arkadaslarım ahhhh size bu satırları yazarkene ben kendi laptopumda degil ev arkadasımın masaustu pc'sinde olacagım

şimdi arkadaslar sp3'ü indirdim bi guzel ardından kurayım dedim ah demez olaydım

olan oldu ne oldu tabiki iyi şeyler olmadı pc acılmadı kara bi ekran geldi birde ekran kartının fanı calıstı surekli olarak tabi ama gelin gorun ki ben sazanlık yaptım ve windows'umu corlattım

abe kuzularım abe ciğer parelerim siz siz olun sakın sp3'ü daha kurmayın DR_GoKiSsS'ten size tavsiyedir

şimdi ise xp pro kurmakla mesgulum

bu baslıgı acan arkadasım antiterorES'e tşk.lerimi bir borc bilirim

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 05-05-08, 02:29 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Müzik grubu

Disorder - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.180
Teşekkür etti: 821
RepForum Gücü: 48
Forum Puanı:19167
Disorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
office 2007yi bile yeni kurdum bi yamuğu varsa diye beklenmiş biriyim tedbirli olmaz lazım y eni yazılımlar çıktığında..

"Bizi aptal sananların dikkatine çok kötü giydiririz
Kalıp üstünüze oturmazsa dert etmeyin
Bir beden büyüğünü veririz"
Eski 05-05-08, 10:11 Çevrimdışı   #4

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.164
Teşekkür etti: 3.534
RepForum Gücü: 217
Forum Puanı:86503
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ben demedim mi size 1 hafta bekleyin

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Aktütün'ün İntikamı Alınacak !
Eski 05-05-08, 14:23 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.696
Teşekkür etti: 1.614
RepForum Gücü: 167
Forum Puanı:64869
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Birazdan Format Atıp Gece Yukleyeceğim Sorun Olursa Açıklama Yapmaya Çalışırım =)
Ama Güvendiğim Birinin Makinesinde Kurulu Ve Sorun Cıkarmamıs. . . Alınan Bi Caps;
http://img118.imageshack.us/img118/8572/11ny3.jpg

Zamansız Fotoğraf Yarışması Başlıyor!

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!
Eski 05-05-08, 18:24 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.502
Teşekkür etti: 2.781
RepForum Gücü: 188
Forum Puanı:79816
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ya benim pc'de neden sorun cıkardı format yedi valla

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 05-05-08, 19:43 Çevrimdışı   #7

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.164
Teşekkür etti: 3.534
RepForum Gücü: 217
Forum Puanı:86503
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Sorun teşkil edebilecek bir sürü şey olabilir (: kendi kullandığınız bi programla çakışır ve windows iş yapamaz hale gelir. Sorunun neden kaynaklandığını şuan için ileri düzey kullanıcılar haricinde kimse çözemez. Belli mi olur firefox'la bile bi yazılım çakışır al sana sorun

Acele etmeyin sabırlı olun, ilk çıktığı zamanlarda yer yüzünün en kusursuz windowsu die lanse edilen WinXP'nin 3. yaması çıktı gerisini siz düşünün artık.

1 haftalık süreyi ucu açık bi şekilde vererek sizi uyardım daha çok yeni RC sürümlerinde bile birsürü hata vardı.

Tahminim TR'ye çevrilme işinde bir pürüz olabilir yada sadece sorun DR_GoKiSsS'de çıkmış olabilir. Sürekli varsayımlar üzerine işte...

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Aktütün'ün İntikamı Alınacak !
Eski 05-05-08, 23:05 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.696
Teşekkür etti: 1.614
RepForum Gücü: 167
Forum Puanı:64869
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Kurdum Sorun Cıkarmadı

Zamansız Fotoğraf Yarışması Başlıyor!

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!
Eski 05-05-08, 23:08 Çevrimdışı   #9
Dekan

srknakr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.601
Teşekkür etti: 1.673
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13261
srknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
teşekkürler bu güzel bilgiler için ben vista kurbanıyım habire güncelleme dosyaları gelip duriyii

Yazamam derim yazarım
Ben acı ile doğdum
Olsun yinede yaşarım
Hayat buya
Dolunca vadem
Çeker giderim

srknakr
Eski 25-05-08, 18:25 Çevrimdışı   #10
Doçent
Düşünürler grubu

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.643
Teşekkür etti: 1.114
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:12360
bEyAzLi Rep olayını aşmışbEyAzLi Rep olayını aşmışbEyAzLi Rep olayını aşmışbEyAzLi Rep olayını aşmışbEyAzLi Rep olayını aşmışbEyAzLi Rep olayını aşmışbEyAzLi Rep olayını aşmışbEyAzLi Rep olayını aşmışbEyAzLi Rep olayını aşmışbEyAzLi Rep olayını aşmışbEyAzLi Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Uyarı için tşkler ..
Eski 19-09-08, 11:16 Çevrimdışı   #11
Stajyer

HARBİKIZ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 76
Teşekkür etti: 145
RepForum Gücü: 1
Forum Puanı:93
HARBİKIZ ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
orjinalse otomatik olarak kendisi sp3 yüklüyor..

HER ŞEY VATAN İÇİN
Eski 19-09-08, 19:02 Çevrimdışı   #12
Grup Lideri
Antikapitalistler

troçki - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.043
Teşekkür etti: 6.338
RepForum Gücü: 61
Forum Puanı:15110
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
HARBİKIZ´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
orjinalse otomatik olarak kendisi sp3 yüklüyor..
evet doğru ..

hem hüznü hem de mutluluğu aynı anda yaşamaktır ;
bir gün batımında gözlerini anımsamak ......

Konu Seçenekleri