| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | XP Service Pack 3 Türkçe'yi indirin ![]() Ayrıntılar Windows XP SP3 boyut olarak tam 320 MB. SP2'nin yayımlandığından beri arada kalan tüm güncellemeleri ve ekstra bazı eklentileri içeriyor. Yeni özelliklerden ilk göze çarpanlar kurumsal ağlara girişi kısıtlayan SP3 Network Access Protection (NAP) ve Microsoft Management Console (MMC) uygulamasının 3.0 güncellemesi. Windows Installer uygulaması da 3.1 v2 sürümüne güncellenmiş. SP3 yüklenen Windows XP'ler aynı zamanda ağlarda Windows Vista ve Server 2008 yüklü sistemlerle daha rahat iletişim kurabiliyorlar. Normal bir bilgisayar kullanıcısı için en önemli yenilik ise artık SP2 kurulu bir sisteme MB'larca yama indirip kurmaya gerek kalmaması oluyor. İster SP1 yüklü olsun ister SP2; hatta hiçbir yama yüklü olmasa bile SP3 ile sisteminizi doğrudan en güncel seviyeye getirebilirsiniz. Download: 32 bit Windows XP Service Pack 3 (Türkçe) Not Yeni kurulmuş bir WinXp nin üzerine kurulması Tavisiye edilir. Aksi Taktirde sorunlarla karşılaşabilirsiniz ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum. Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Şafak : Şafağı boşver şimdi, çok gün var daha |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | antiterorES (04-05-08), DR_GoKiSsS (04-05-08) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.617
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:73768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neden 1 hafta bekleyelim ? GLoBaL Çingene GökiŞ (: Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM ![]() |
|
| | #3 |
| Grup Lideri Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.433
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:15919 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk yükleyenler denek onların pcye bişi olmazsa bizde yükleriz... ![]() Yanmam gönül yansa da Ecel beni alsa da Gözlerim kapansa da Yıldızların altında Mavi nurdan bir ırmak Gölgede bir salıncak Bir de ikimiz kalsak Yıldızların altında ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. White Power ![]() |
|
| | #4 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.529
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85503 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Verilen tarihten önce çıkan bir şeye nekadar güvenebilirizki ? Aceleye gelmeyen bir pack olmadığını kimse garanti edemez tünelin sonu Microsoft nede olsa, bu yüzden %100 güvenilir olduğuna emin olmak için beklemenizi öneririm yinede siz bilirsiniz tabi :p ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum. Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Şafak : Şafağı boşver şimdi, çok gün var daha |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.617
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:73768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben indirdimde Murat msn'e gelirmisin bir kac sorum olacak bu konu hakkında? GLoBaL Çingene GökiŞ (: Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |