| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() |
XP 'de Microsofta haber veren casusunu kaldırın! yada gelin beraber kaldıralım Arkadaşlar bilginiz olsun çok ciddi bir konudur gozardı etmeyin 1. adım Windows XP`de Windows\System32" klasörlerin icinde 2 tane casus "program" var, bunlar MSe sizin üzerinizden bilgiler gönderiyor.yani kullandığınız sürüm illegalse Microsofta ben burdayım diyorsunuz. - Başlat - Çalıştır: Aynen bu sekilde iki komutu ard arda kopyalayiniz: regsvr32.exe /u %windir%\system32\regwizc.dll regsvr32.exe /u %windir%\system32\licdll.dll 2.adım Microsoft son olan sistemi "XP" icine bir casus koydu. Bunu herkez biliyor ve XP Antispy gibi programlar kullaniyor. Ne yazikki Xp Antispy herzaman isini yapmiyor. Bunu test etmek cok kolay. Aynen tekrarlayin: Start -> Baslat-calistir sec acilan diyaloga kücük harflerle cmd yazin -> Simdi ufak bir DOS penceresi acilmis olmali bunun icine aynen bunu yaziyoruz : net user (kücük harflerle ve net den sonra bosluk birakiyoruz) ve Enter basiyoruz -> Su an bilgisayarinda hangi hesablar bagli görebilirsin. bunlarin icinde Support_388945a0 diye bir hesab varsa Casus sende bagli. Eger Support_388945a0 yazili hesabi görüyorsan yapacagin su: Ayni pencerenin icine bunu yaz : net user SUPPORT_388945a0 /delete pesinede Enter bas. Hepsi bu Casus silindi! bişey olmaz demeyin fazla vaktinizi almaz arkadaslar пьяный '' Ölüm Bize Tutsak Biz Sevdana Karşıyakam '' |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | E-dana Kedisi (14-12-06), Kariizma (14-12-06), mazkara (15-12-07), thorn (14-12-06), unfortunate (05-10-07) |
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:5 ![]() |
NET USER [username [password | *] [options]] [/DOMAIN] username {password | *} /ADD [options] [/DOMAIN] username [/DELETE] [/DOMAIN] valla ben yaptım sonrada bunlar yazdı acaba silindi mi kiianlayamadım yaaa (((: |
|
| | #3 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() |
doğuş arkadaş söylediklerini yaptık ama NET USER [username [password | *] [options]] [/DOMAIN] username {password | *} /ADD [options] [/DOMAIN] username [/DELETE] [/DOMAIN] sonrasında kontrol ettim ama Support_388945a0 hala yerinde duruyor TŞKR |
|
| | #4 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
tsk ler usta eline saglik silindi.
|
|
| | #5 |
| Öğrenci ![]()
tsk ler eline saglik silndi.
|
|
| | #6 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 4
1 Mesaja 0 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:5 ![]() |
eyvallah kardeş komut başarıyla gerçekleştirildi...
ŞÜPHESİZ İNANDIK SÖZ VERDİK ÇÜNKÜ KIYAMETE KADAR YAŞAR BU ÜLKÜ İSLAM SEVDADIR ÜLKÜ SANCAKTIR BU MÜBAREK YOLDAN DÖNEN ALÇAKTIR... |
|
| | #7 |
| Öğrenci ![]()
emeğine sağlık kardeşim çooooooooook sağolasın teşekkürler
|
|
| | #8 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 2.886
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:26213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen islem basariyla gerceklesti bendede casusu vardi aynen yok oldu paylasimin icin tskl pasam
|
|
| | #9 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.033
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:8929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Paylaşım için tşk.ler...
|
|
| | #10 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:3867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence herkez lisanslı sürüm kullanmalı
|
|
| | #11 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:12 ![]() |
lisanlı yada lisansız adamlar herkesi kontrol altına almak istiyorlarr amaç bu |
|
| | #12 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 350
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:731 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
walla çok saol ya paylaşım için [/blink]http://img267.imageshack.us/img267/3...sen8po4.th.jpg |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.479
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5999 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok sağol paylaşım için.ama sildikten sonra tekrar cmd yapıyorum o SUPPORT küsürat yine çıkıyooo |
|
| | #14 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 4
saol dostum bende sildim tekrar denediğimde karşıma çıkmadı teşekkürler
|
|
| | #15 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 422
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel bilgi saol dostum bende crack i var o daha ii bence çünkü update yapabiliyon ben kendim visata kullanıyoöm kıkık tabiki
|
|
| | #16 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 596
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:3373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NET USER [username [password | *] [options]] [/DOMAIN] username {password | *} /ADD [options] [/DOMAIN] username [/DELETE] [/DOMAIN] bende de bu yazı çıktı ne yapacam :S ... |
|
| | #17 |
| Öğrenci ![]()
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
SİLİNMİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ama niyeeeee ya bi help MEEE hadin gayrı gardaşlar
|
|
| | #18 |
| Öğrenci ![]()
arkadaşlar bakın bu olayı bende biliyorum yapacağınız şey kullanıcı hesaplarına girin ordan geri diyerek tüm kullanıcılara gelin sonra asp.net diye birşeyvar onu silin sonra bu arkadaşın dediği işlemleri yapın olmazsa bilemiyorum
|
|
| | #19 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 18
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar benim xp orjinal bilgisayar alırken yanında hediye geldi herhangi bir takip yok |
|
| | #20 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 4.284
Forum Gücü: 70 Forum Puanı:26518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir doguş klasiği.... saol kardesmmmmm |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |