Konu Seçenekleri
Eski 01-02-07, 23:02 Çevrimdışı   #1
Dekan

uĞuR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.980
Teşekkür etti: 1.698
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:13980
uĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmış
XP SP2 Sonrası Güncelleştirme (Update) Paketi Yükle

Son Güncelleme: 26 OCAK 2007
(Media Player 11 Türkçe Final + IE7 Türkçe Final

Bu paketi sizlere şu şekilde açıklamaya çalışayım;

SP2 den sonra çıkan tüm Türkçe güncelleştirmeleri bir dosyaya topladım ve

ve bunların tek seferde yüklenmesi için bir bat dosyası oluşturdum.

Peki neden paket;

1. XP CD sine güncelleştirmeleri entegre etmek isteyen arkadaşlar

2. Kotalı ADSL kullanıcılarının her formattan sonra tekrar güncelleştirmelerle kotalarının eksilmemesi

3. Güncelleştirmelerde sorun yaşayan veya internet bağlantısı olmayan arkadaşların XP lerini güncel tutabilmeleri için.

Nasıl Kullanılır;

Öncelikle aşağıda vereceğim download linkinden indirip

klasörü rar dan çıkarmanız gerekiyor ve hazır. Yüklemek isteyen arkadaşlar

klasörün içindeki Yukleme.bat MS DOS toplu iş dosyasına tıklayarak

yüklemeyi başlatabilirler. XP CD sine entegre etmek isteyen arkadaşlar

klasörün içindeki Yukleme.bat ve oku beni.txt dosyalarını silebilirler

SP2 den Sonraki Güncelleştirmeler Part1(indir) http://rapidshare.com/files/185298/SP2UPagresifffSP3.part1.rar.html
SP2 den Sonraki Güncelleştirmeler Part2(indir)http://rapidshare.com/files/188156/SP2UPagresifffSP3.part2.rar.html
Boyut : 98MB
Hemenpaylas kapandı, rapidshare.de dolu rapidshare.com a kaldık.
Onada 98MB dosyayı kabul ettiremedim 2 part oldu o yüzden.
Arkadaşlar iki partı da indirdikten sonra 1.parta çift tıklayıp dosyayı çıkar
dediğinizde diğer partı kendisi görür devam olarak çıkarır.

Notlar:

1. Yukarıdaki paketi yüklemek için Türkçe SP2 yüklü olmalıdır,
Yüklü değilse indirmek için
http://download.microsoft.com/download/2/9/3/293425d3-4989-4b55-93c4-746344264c52/WindowsXP-KB835935-SP2-TRK.exe

Yeni güncelleştirmeler çıktıkca sadece yeni çıkanı indirerek bu
klasöre ekleyip bat dosyasını düzenleyeceğiz, ilk güncelleştirme
çıktığında adresi buradan vereceğim ve nasıl ekleyeceğimizi
anlatmaya çalışacağım.
Dosya şifreleri:www.frmtr.comdur.
4, İnternet Explorer 7 Türkçe http://download.microsoft.com/downlo...XP-x86-trk.exe
5. Media Player 11 Türkçe http://download.microsoft.com/downlo...-x86-TR-TR.exe

KASIM AYI GÜNCELLEŞTİRMELERİ HAZIR

1. Yukarıdaki paketten sonraki güncelleştirmeleri buradan indirelim(13MB)http://rapidshare.com/files/3739049/EkPaketKasim.rar.html

2. rar dan çıkardıktan sonra YuklemeKasim.bat dosyasına çift tıklayarak kuralım.

3. İndirdiğiniz bu güncelleştirmeleri ve içindeki Yukleme.bat dosyasını önceki dosyamıza kopyalayalım.

4. İçinde ki açıklamaları da okuyalım

ARALIK AYI GÜNCELLEŞTİRMELERİ HAZIR

1. Yukarıdaki paketten sonraki güncelleştirmeleri buradan indirelim(23MB)http://rapidshare.com/files/7254795/EkpaketAralik.rar.html

2. rar dan çıkardıktan sonra YuklemeAralik.bat dosyasına çift tıklayarak kuralım.

3. İndirdiğiniz bu güncelleştirmeleri ve içindeki Yukleme.bat dosyasını önceki dosyamıza kopyalayalım.

OCAK AYI GÜNCELLEŞTİRMELERİ HAZIR

1. Yukarıdaki paketten sonraki güncelleştirmeleri buradan indirelim(11MB)http://rapidshare.com/files/11454034/EkpaketOcak.rar.html

2. rar dan çıkardıktan sonra YuklemeOcak.bat dosyasına çift tıklayarak kuralım.

esintiyle sokakta kırık kalplere rastladım kopya kalplere damladım!kendime telefon açtım al dedim beni burdan insanlar Türk filmlerindeki ölüm sahneleri kadar sahte. dolduramadım 1 sayfa bile onlardan bahsederken yazdığım tekşey yalan, hain ve kahpe
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA...
Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe...
BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------
Mesaja teşekkür eden:
wolf_57 (30-03-07)
Eski 24-02-07, 13:38 Çevrimdışı   #2
Dekan

uĞuR - ait Avatar
uĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmış
ŞUBAT AYI GÜNCELLEŞTİRMELERİ HAZIR

1. Yukarıdaki paketten sonraki güncelleştirmeleri buradan indirelim(21MB) http://rapidshare.com/files/16432950...Subat.rar.html

2. rar dan çıkardıktan sonra YuklemeSubat.bat dosyasına çift tıklayarak kuralım.

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Sadness (24-02-07), wolf_57 (30-03-07)
Eski 24-02-07, 16:53 Çevrimdışı   #3

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.232
Teşekkür etti: 3.530
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:85524
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
gözgöz Çok teşekkürler fakat bunlar parça parça bu çok acayip bi durum acaba SP2 sonraki dosyaları ADSL'İ hızlı ve kotasız kullanan bi arkadaş indirse ve ayrı ayrı bu şu ayın buda bu ayın gibilerinden hepsini ortak bi klasörde toplayıp upload edebilise çok güzel olur bence
çünkü Sp'e artık hemen hemen ulaşmak mümkün fakat bu güncelleştirme olayı sıkıntılı benim kullandığım win XP de ocak ayına kadar olan bütün güncelleştirme paketi entegre olduğu için benim için sorun değil ama diyer kotalı arkadaşlar için çok faydalı olucak bence bunu yapacak bi arkadaşda mutlaka vardır

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum.
Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Şafak : Şafağı boşver şimdi,
çok gün var daha
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
uĞuR (24-02-07), wolf_57 (30-03-07)
Eski 05-04-07, 17:45 Çevrimdışı   #4
Dekan

uĞuR - ait Avatar
MART AYI GÜNCELLEŞTİRMELERİ HAZIR
1. Yukarıdaki paketten sonraki güncelleştirmeleri buradan indirelim
2. rar dan çıkardıktan sonra YuklemeSubat.bat dosyasına çift tıklayarak kuralım.

esintiyle sokakta kırık kalplere rastladım kopya kalplere damladım!kendime telefon açtım al dedim beni burdan insanlar Türk filmlerindeki ölüm sahneleri kadar sahte. dolduramadım 1 sayfa bile onlardan bahsederken yazdığım tekşey yalan, hain ve kahpe
Mesaja teşekkür eden:
σℓα!!! (05-04-07)
Eski 07-04-07, 12:04 Çevrimiçi   #5
Dekan

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.521
Teşekkür etti: 4.837
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:1759
wolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyor
paylaşım için teşekkurler
Eski 16-04-07, 19:57 Çevrimdışı   #6
Dekan

uĞuR - ait Avatar
NİSAN AYI GÜNCELLEŞTİRMELERİ HAZIR

1. Yukarıdaki paketten sonraki güncelleştirmeleri buradan indirelim(13MB)

2. rar dan çıkardıktan sonra YuklemeNisan.bat dosyasına çift tıklayarak kuralım.

Eski 16-04-07, 20:18 Çevrimdışı   #7
Profesör
Düşünürler grubu

XaNDeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.349
Teşekkür etti: 326
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:33981
XaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ms-dos üzerinden kurulum yapmayı denedim 107 güncellemeden 70. de hata verdi..
daha kötüsü elemanın notuydu..

"şimdi reset atın vs..

UMARIM ÇALIŞIR"
gibisinden bir not var
sakata gelmeyin derim.. benim sistemim sırf bu yüzden 2 gündür kasmakta.. format atıcak fırsatım olmadı ilk fırsatta formatla düzeltmeyi düşünüyorum..

Johnny Cash & June Carter Cash - Time's A Wasting

"son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir"
karl marx

----

Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle;
Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle

Eski 07-07-07, 12:55 Çevrimdışı   #8
Stajyer

komsu - ait Avatar
Genel Mesajlar: 85
Teşekkür etti: 81
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:5
komsu Herkese mesafeli
teşekkür. hocam ellerine sağlık..
Eski 27-08-07, 21:32 Çevrimdışı   #9
Dekan

uĞuR - ait Avatar
Microsoft Windows XP Proffessional SP2 (August 2007) Re-Uploaded

Konu Sadness tarafından (18-09-07 Saat 15:13 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
Smyrna (27-08-07)
Eski 06-04-08, 23:29 Çevrimdışı   #10
Öğrenci
Genel Mesajlar: 1
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
laktik_asit Herkese mesafeli
teşekkürler mart linki ölü
Eski 07-04-08, 12:43 Çevrimdışı   #11

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.232
Teşekkür etti: 3.530
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:85524
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Mart 2007 linki yenilenmiştir.

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum.
Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Şafak : Şafağı boşver şimdi,
çok gün var daha
Eski 07-04-08, 23:25 Çevrimdışı   #12
Stajyer
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 27
Teşekkür etti: 2
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:271
hassler ara sıra gören oluyorhassler ara sıra gören oluyorhassler ara sıra gören oluyor
güncelleştirmeleri bilgisayarınıza yükleye bilmeniz için xp kopyanızın lisanlı olması gerekiyor eğer lisanlı değilse microsoft tarafından kaçak yazılım nedeni ile sorun yaşayacaksınız.

Her insan, bir yaratıcının olmadığı bilgisiyle doğar, ancak sonradan beyni din zırvalıklarıyla doldurulur.
Teoriye yada başka bir şeye ihtiyacın yok, sadece biraz düşün, gerçeği bulacaksın..

Konu Seçenekleri