| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sorguya Hoşgeldin Yabancı ![]() ![]() Korkma, Senin gibi bir çok kişi geldi, geçti bu odadan... Oyunu Kurallarına göre oynuyacaksın, Sorulan soruları Eksiksiz Cevaplandıracaksın. Sana 1 Hafta süre Seni izliyor olucam Heran Ensendeyim haberin olsun...İlk Sorun ; Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana derin.. ![]() En Büyük Asker Bizim Asker! ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | _buse_ (10-07-08) |
| | #2 |
![]()
Teşekkür etti: 844
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11374 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Buseyi Neden Sorguya Çekmiyorsunuz ? ![]() Buse , 3 Beğendiğin 3 Beğenmediğin Özelliklerin ? 2 Yıl Sonra Kendini Nerede Görmek İstersin ? |σ rtamı bulmak kolaydır belki |σ lmasa da bazen yazma fikri |κ arışık gerçekleri çözmek için mi? |ΐ syan etmek kolay , dayanmak ise dahi |₤ r yada geç yaşatırım ben içimdekini ESKİŞEHİR'deyim... ![]() |
| | #3 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1501 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaSın ? ikametkah Adresin ? Sac Rengi ? Göz Rengi ? okuLun ? varSa işin. ? ve e-dana hakkındaki DüsünceLerini aLaßiLirmiyiz ? Victor Hugo. |
| | #5 | |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 472
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2048 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bi arkadaşım tavsiye etti bende üye oldum ve çok sevdim burayı _buse_ ''''AnTi Sigara ßirLiği'''' yeşiLciLer grubu | |
| | #6 |
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2048 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Buse , 3 Beğendiğin 3 Beğenmediğin Özelliklerin ? 2 Yıl Sonra Kendini Nerede Görmek İstersin ?[/b][/quote] hmm düsürt olmam v.b beyenmediğim özelliğim yok _buse_ ''''AnTi Sigara ßirLiği'''' yeşiLciLer grubu |
| | #7 | |
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2048 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
14 kumral kahverengi e-danayı çok seviyorumm ![]() _buse_ ''''AnTi Sigara ßirLiği'''' yeşiLciLer grubu | |
| | #8 | |
hobilerim: müzik dnlemek v.b fobilerim:yok sanırım FENERBAHÇE çok eğlenceli ve güzel bi yer _buse_ ''''AnTi Sigara ßirLiği'''' yeşiLciLer grubu | |
| | #9 |
| Cezalı Üye ![]()
Teşekkür etti: 165
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neden xxbuse??? |
| | #10 |
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2048 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | _buse_ ''''AnTi Sigara ßirLiği'''' yeşiLciLer grubu |
| | #11 |
| Cezalı Üye ![]()
Teşekkür etti: 165
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nerden katılıyorsun?? |
| | #12 |
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2048 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aydınlıyım ama ankarada okuyorum _buse_ ''''AnTi Sigara ßirLiği'''' yeşiLciLer grubu |
| | #13 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 4.239
Forum Gücü: 63 Forum Puanı:22658 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neden genç kuwwet? konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
| | #15 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.146
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:3915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | peki neden Sagopa Kajmer ?Zamansız gidermişim yarım bırakırmışım Sonları hiç sevmezmişim asla yetinmezmişim Ama ben çok Çok aşığım sana... ![]() |
| | #16 |
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2048 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | [quote=mervis;1639202]peki neden Sagopa Kajmer ?[/QUOTEsagopayı çok seviorum ve sürekli onu dinliyorum _buse_ ''''AnTi Sigara ßirLiği'''' yeşiLciLer grubu |
| Mesaja teşekkür eden: | mervis (12-07-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |