Konu Seçenekleri
Eski 22-07-08, 13:45 Çevrimdışı   #1
Rektör
Genç Kuvvet

ραѕα - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.846
Teşekkür etti: 2.014
RepForum Gücü: 50
Forum Puanı:11518
ραѕα Rep olayını aşmışραѕα Rep olayını aşmışραѕα Rep olayını aşmışραѕα Rep olayını aşmışραѕα Rep olayını aşmışραѕα Rep olayını aşmışραѕα Rep olayını aşmışραѕα Rep olayını aşmışραѕα Rep olayını aşmışραѕα Rep olayını aşmışραѕα Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Heyecanli xxxTKxxx & ben(ραѕα) ıspartayı fethi ediyoruz

xxxTKxxx ve ben baktık ikimizinde canı sıkılıyor ikimizde ıspartalıyız biz neden bulusmuyoruz dedik ve 21 temmuzda gece 22 30da bulustuk bir cafede

bu xxxTKxxx abi söyle ıspartayı seyrederken

bu da ben

canı sıkıntısı garsonun getirmesini beklerken çetirmistik musteriye

artık cafeden çıktık geziniyorduk havuzu begendik saatt gece 12yez geluiyordu ve osman tuturtu abi bir yana fotoyu çektircem diye tamm dedim ama 15 dk bekledik bir kızın gelmesini en sonundada çekindik orada ama osman tavlayamadı kızı bosuna beklemis olduk

ARKADAŞLAR ISPARTAYA BEKLERİZ ISPARTA GÜZEL SESİZ SAKİN UFAK BİR SEHİRDİR

BENİ
KORKUTANLARI
SALLAMAYI
ÇOK SEVİYORUM

Konu ραѕα tarafından (22-07-08 Saat 13:48 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (18 Kişi)
ℓєαяѕιση (24-07-08), ρяєηѕєѕ (22-07-08), And (25-07-08), antiterorES (22-07-08), biTsEdE_giTsEk (27-07-08), DR_GoKiSsS (22-07-08), HeLL's AnGeL (22-07-08), LoVeR (22-07-08), mervis (22-07-08), nesquik (22-07-08), poor_youth (10-08-08), RAMSES113 (22-07-08), Redkid (22-07-08), Samson (24-07-08), xglspyxgl (24-07-08), Yσкє∂!¢! (22-07-08), _buse_ (22-07-08), ~C@dY~ (26-07-08)
Eski 22-07-08, 13:49 Çevrimdışı   #2
Dekan
Genç Kuvvet

RAMSES113 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.766
Teşekkür etti: 3.587
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:15142
RAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
eferimm le lokmann yakısıklımm karizma cocuuum benımmm

gopramm yauu

"Senin Onurun Ka'be Değil ki Yıkılınca Kıyamet Kopsun"

yolcunum..

''''AnTi Sigara ßirLiği''''
Mesaja teşekkür eden:
ραѕα (22-07-08)
Eski 22-07-08, 13:53 Çevrimdışı   #3
Grup Lideri
Müzik grubu

xxxTKxxx - ait Avatar
Genel Mesajlar: 859
Teşekkür etti: 102
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:1201
xxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
abi ama bisim havus başı fotosunu kıs çekmediki arkadaşlar hepinisi ıspartaya bekliomm

KaRaGüRüLTü 4EvER
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
ρяєηѕєѕ (22-07-08), ραѕα (22-07-08), DR_GoKiSsS (22-07-08), HeLL's AnGeL (22-07-08), poor_youth (10-08-08)
Eski 22-07-08, 13:54 Çevrimdışı   #4

Bölümünde uzman

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.381
Teşekkür etti: 6.379
RepForum Gücü: 241
Forum Puanı:94346
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ya pasa ben seni hep kız zannediyordum ya

te$ekkürler

Ruhumun hakemiyim!
Kaderimin ögretmeniyim..
Nefret et benden !!
Bayılıyorum buna (=

Mesaja teşekkür eden:
ραѕα (22-07-08)
Eski 22-07-08, 13:56 Çevrimdışı   #5
Rektör
Genç Kuvvet

ραѕα - ait Avatar
ραѕα Rep olayını aşmışραѕα Rep olayını aşmışραѕα Rep olayını aşmışραѕα Rep olayını aşmışραѕα Rep olayını aşmışραѕα Rep olayını aşmışραѕα Rep olayını aşmışραѕα Rep olayını aşmışραѕα Rep olayını aşmışραѕα Rep olayını aşmışραѕα Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
valla mı abow beni sitede herkezmi kız zanneder yaw

osman kız çekmedi ama uzun saçlıydı hatırlıyon demi kız niyetine saydemistim sana

BENİ
KORKUTANLARI
SALLAMAYI
ÇOK SEVİYORUM
Eski 22-07-08, 13:56 Çevrimdışı   #6
Asistan

antiterorES - ait Avatar
Genel Mesajlar: 249
Teşekkür etti: 395
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:6124
antiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorantiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorantiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorantiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorantiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorantiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorantiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorantiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorantiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorantiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorantiterorES Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
yeğenlerim oturduğunuz cafe sanırım firuzan konak.ayrıca o havuz başında kız falan ayarlayamazsınız.. kafeler caddesine doğru akmanız lazım.

.

Konu antiterorES tarafından (22-07-08 Saat 14:08 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
ραѕα (22-07-08)
Eski 22-07-08, 13:58 Çevrimdışı   #7
Rektör
Genç Kuvvet

ραѕα - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
abow sende ıspartalısın la biz ayarlamak için degil osman dayamaadı gece 12 kızmı geçer ordan diyom anlamadı

BENİ
KORKUTANLARI
SALLAMAYI
ÇOK SEVİYORUM
Eski 22-07-08, 14:02 Çevrimdışı   #8
Grup Lideri
Müzik grubu

xxxTKxxx - ait Avatar
Genel Mesajlar: 859
Teşekkür etti: 102
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:1201
xxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
abi seninlede buluşalım

inanmayın haa atıo paşa

KaRaGüRüLTü 4EvER
Eski 22-07-08, 14:03 Çevrimdışı   #9
Profesör
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.106
Teşekkür etti: 563
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:7717
vivace yememiş içmemiş konu açmışvivace yememiş içmemiş konu açmışvivace yememiş içmemiş konu açmışvivace yememiş içmemiş konu açmışvivace yememiş içmemiş konu açmışvivace yememiş içmemiş konu açmışvivace yememiş içmemiş konu açmışvivace yememiş içmemiş konu açmışvivace yememiş içmemiş konu açmışvivace yememiş içmemiş konu açmışvivace yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
teşekkürler paylaşım için
güzel fotolar

.

.

<3B<3H

oyunun adı aşk ,kan ve gül,,
sen katilsin bense maktül,,
çek hançerini!!
son kez öp ve beni öldür!!!

"Deliler Kogusu Rahatsizlar Platformu"
Mesaja teşekkür eden:
ραѕα (22-07-08)
Eski 22-07-08, 14:04 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Sanatkârlar grubu

nesquik - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.769
Teşekkür etti: 942
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:9229
nesquik herkes hayrannesquik herkes hayrannesquik herkes hayrannesquik herkes hayrannesquik herkes hayrannesquik herkes hayrannesquik herkes hayrannesquik herkes hayrannesquik herkes hayrannesquik herkes hayrannesquik herkes hayran
Ruhsal Durumum:
güzel çıkmışsınız =)

Bir mutluluk gemisiydim sanki;
Mutluluk yüklü bir gemide
Ama bu gemi ne kadar ilerlerse ilerlesin
Mutluluk yerine hüzün saçıyordu etrafına
Adı mutluluk gemisiydi...
Mesaja teşekkür eden:
ραѕα (22-07-08)
Eski 22-07-08, 14:09 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

_buse_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.933
Teşekkür etti: 415
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1728
_buse_ çevresinde seviliyor_buse_ çevresinde seviliyor_buse_ çevresinde seviliyor_buse_ çevresinde seviliyor_buse_ çevresinde seviliyor_buse_ çevresinde seviliyor_buse_ çevresinde seviliyor_buse_ çevresinde seviliyor_buse_ çevresinde seviliyor_buse_ çevresinde seviliyor_buse_ çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
paylaşımlar için çok saol

_buse_

yeşiLciLer grubu
Eski 22-07-08, 14:45 Çevrimdışı   #12
Asistan

DJ_ZAMANSIZ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 483
Teşekkür etti: 5
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:853
DJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
kakni süpersin ya

Mesaja teşekkür eden:
ραѕα (22-07-08)
Eski 22-07-08, 14:48 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.962
Teşekkür etti: 2.620
RepForum Gücü: 177
Forum Puanı:74013
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Heyecanli

bir e-dana klasigi daha

Cok iyi işler cıkartmıssınız arkadaslar o guzel yureklerinize saglık,bizleride bu bulusmadan mahrum etmediginiz için tşk.ler

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden:
ραѕα (22-07-08)
Eski 22-07-08, 16:27 Çevrimdışı   #14
Doçent
Ad grubu

Galiyev - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.602
Teşekkür etti: 2.573
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:5227
Galiyev Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGaliyev Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGaliyev Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGaliyev Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGaliyev Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGaliyev Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGaliyev Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGaliyev Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGaliyev Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGaliyev Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGaliyev Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
ραѕα´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
valla mı abow beni sitede herkezmi kız zanneder yaw

sen en iyisi imzana

BEN ERKEK'İM!! falan yaz bende öyle sanıyordum
güzel fotolar paylaştığınız için saolun

.
.
.
.
Din, bunalmış mahlukun iç çekişi, merhametsiz bir dünyanın ruhu ve aynı zamanda akılsız bir çağın aklıdır. Din halkın afyonudur.

Mikal'imi arıyorum...
Mesaja teşekkür eden:
ραѕα (22-07-08)
Eski 22-07-08, 16:33 Çevrimdışı   #15
Rektör
Genç Kuvvet

ραѕα - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
yapdım bir sure böyle olsun eskiden kobraydı kobrayı kubra diye biliyorlardı simdi pasa ne diyei biliyorlar merak ettim

BENİ
KORKUTANLARI
SALLAMAYI
ÇOK SEVİYORUM
Eski 22-07-08, 17:01 Çevrimdışı   #16
Şarkıların Ressamı
Genç Kuvvet

ρяєηѕєѕ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.334
Teşekkür etti: 2.462
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:23776
ρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Resimler süper
Ne güzel öyle gelmişsiniz bi araya Paylaşım için teşekkürler (=

Balonum küçük dünyam.
Salıncağa sarılı bedenlerden biriyim hafif sallanan ruh halindeyim...
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
ραѕα (22-07-08), xxxTKxxx (26-07-08)
Eski 22-07-08, 17:09 Çevrimdışı   #17
Doçent
Ad grubu

Galiyev - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.602
Teşekkür etti: 2.573
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:5227
Galiyev Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGaliyev Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGaliyev Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGaliyev Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGaliyev Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGaliyev Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGaliyev Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGaliyev Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGaliyev Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGaliyev Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGaliyev Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
ραѕα´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yapdım bir sure böyle olsun eskiden kobraydı kobrayı kubra diye biliyorlardı simdi pasa ne diyei biliyorlar merak ettim
tamam böyle süper olmuş

.
.
.
.
Din, bunalmış mahlukun iç çekişi, merhametsiz bir dünyanın ruhu ve aynı zamanda akılsız bir çağın aklıdır. Din halkın afyonudur.

Mikal'imi arıyorum...
Mesaja teşekkür eden:
ραѕα (22-07-08)
Eski 22-07-08, 17:29 Çevrimiçi   #18
Dekan
Düşünürler grubu

Oo.SoSuMo.oO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.887
Teşekkür etti: 1.528
RepForum Gücü: 65
Forum Puanı:23170
Oo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bende kız zannediyordum

Güzel resimler paylaşım için teşekkürler =D

LayY
lA LayY

Resmet
Ardındaki
Prüzleri

!!

Es Geç yoksa ,,
bitmişse..
Es geç hayatı
Zorluklar yenilmişse
Es geç..,
Bakma arkana
Ve es Geç
Hayatını Yaşa..!!!
Mesaja teşekkür eden:
ραѕα (22-07-08)
Eski 22-07-08, 18:41 Çevrimdışı   #19
Dekan
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.514
Teşekkür etti: 1.462
RepForum Gücü: 66
Forum Puanı:23493
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ben erkek bilyordum

güzel fotolar

urfaya gelen kimse yokmu yahu

Doktor gelecekti oda bizi kandırdı hain doktor hatta gidip senin için askerle konuşmuştum

Şahit olsun Kainat, Alemler şahit olsun .
Titreyen sesin ile Yüregin şahit olsun.
Çok Yakın Güzel Günler,Bir Kez Daha Ufka Bak,
Hep Semaya Açtıgın,Ellerin Şahit Olsun.

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Deli Var YakalaYın
Mesaja teşekkür eden:
ραѕα (22-07-08)
Eski 22-07-08, 19:15 Çevrimiçi   #20
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.186
Teşekkür etti: 91
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:2044
charisma_06 çevresinde seviliyorcharisma_06 çevresinde seviliyorcharisma_06 çevresinde seviliyorcharisma_06 çevresinde seviliyorcharisma_06 çevresinde seviliyorcharisma_06 çevresinde seviliyorcharisma_06 çevresinde seviliyorcharisma_06 çevresinde seviliyorcharisma_06 çevresinde seviliyorcharisma_06 çevresinde seviliyorcharisma_06 çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
kıskandım vallahi yokmu Ankaradan birileri gidip bizde bir bardak çayın eşiğinde muhabbetin içinde kaybolalım

"SENSİZ MAVİSİ BIÇAKLANMIŞ AKŞAM ÜSTÜYÜM,
ATEŞTEN BİR DENİZİM, KIYILARIM YOK
SENSİZ KAR ALTINDA DAĞLARIM ANLIYORMUSUN
KADINIM, BAHARIM, A CANIM A CANIM"

meleğimi şimdi DüşüM de

özgüяℓügü уαzαη кαℓєм тυтυşυя!
Mesaja teşekkür eden:
ραѕα (22-07-08)

Konu Seçenekleri