| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Efendikciklerim ![]() Bu tamamen Antep e özgü birşeydir ![]() Düğünlerde,askerler giderken ya da herhangi bir eğlencede insanların toplanıp kafalarını eğip ya ya ya ya yaaaa diğe bağırmalarından ibarettir ![]() Saatin hiç bir önemi yoktur Su an bile olmaktadır sokakta sanırım düğün var ![]() Bir de bunun maşaallahı vardır ki o da güzeldir çok ![]() maa maaa şaaall laaaahhhh ![]() Okulda da yapılabilir Bu sene teoman konserinde bahar şenliklerinde yapmıstık ç.ok eğlenceliydi ![]() Deneyin mutlaka Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.142
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ha bi de bunun bir üst modeli olan Liliililililililili gibim bişi vardır nasıl yaparlar o dillerini nereye koyarlar bir türlü bilemediğim ve çıkaramadıgım ses Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #3 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.019
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:46269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biri ''Teoman'' mı dedi ![]() Yaz günü palto giyerim Ceplerim dolu dolu şiir Gören beni deli sanır Adım kaçığa çıkar keşke kaçsam Keşke kaçabilsem şu dünyadan. -Yağmur içen kız.- |
|
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.142
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sanırım bir tek benim eğlendiğim konu ![]() kendin çal kendin oyna hesabı Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #5 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.225
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sanırım öyle Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #6 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 694
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßende yapamıom lilililiiiililiii yi ![]() ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 4.869
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:92981 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #8 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.646
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | lilililiiiililiii Gökhan Ne Adamsın ya ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #9 |
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #10 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 694
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yapamıom ki ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Olsun öylesi daha zevkliki zaten ![]() ![]() güleriz karşılıklı
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |