| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Hangisi daha onemli | |||
| Gramer | | 3 | 10,34% |
| Sozluk (daha fazla soz bilmek) | | 1 | 3,45% |
| O dilin konusuldugu yerde yasamak | | 21 | 72,41% |
| O dilde film, muzik, haber v.s dinlemek (egitim cdleri de ola bilir) | | 3 | 10,34% |
| Diger (lutfen belirtiniz) | | 1 | 3,45% |
| Oylayanlar: 29. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]() | Yabanci Dilde Konusmak
Yabanci dil ogreniyor insanlar ama sira konusmaya geldiginde cogu kisi donup kaliyor sizce iyi ve suratli konusmak icin bunlardan hangisi daha onemli?
Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
|
| | #3 | |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 36
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:95 ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
| Mesaja teşekkür eden: | G-peyki (21-06-08) |
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.929
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gramer ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #5 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.549
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hepsi. çünkü tek başına hiçbiri bi işe yaramaz. bir dili konuşmak istiyorsak o dilin gereklerini yerine getirmek gerekir...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #6 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.225
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öğrenilecek dilin konuşulduğu yerde yaşamak ve gün içinde kullanarak o dili iyice benimsemek başarının anahtarıdır.Türkiyede yaşayarak almanca - fransızca- ingilizceye hakim olmak çok zor.
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| Mesaja teşekkür eden: | G-peyki (23-06-08) |
| | #7 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.454
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tabiiki de hepsiNin uyguLanması önemLi ama o diLin konuşuLduğu üLkede oLmak başLıca(:
\,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| | #9 |
Teşekkür etti: 3.813
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:73526 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dilin Konusuldugu Yerde Yasamak.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 868
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4087 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence de ...eskiden cok fazla gramer okurdum...sonra ulkeye gitdigimde...gramerin cok az lazim oldugunu gordum....ama tabi bu benim kendimde gordugum bir sey....belki birine o daha yardimci olmusdur
Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Jen (21-06-08) |
| | #11 |
Teşekkür etti: 3.039
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence en önemli faktör o dilin konuşulduğu yerde yaşamak...
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #12 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.646
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O dilin konusuldugu yerde yasamak ve ya sürekli alıştırma yapmak ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #14 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.427
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
En kolay ve etkili olanı konusulan yerde yasamak bencede.
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #15 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.958
Forum Gücü: 187 Forum Puanı:83050 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O dilin konusuldugu yerde yasamak.. Peri Padişahının Kızı.. Hani kahramanlar gibi sevecekken seni Masal bitti..! |
|
| | #17 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 58
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o dilin konuşulduğu yer kolaylık sağlar elbette ama herkesin buna imkanı olmayabillir bu durumda sözcük hazinesinin bolluğu ve bu sözcükleri kullanmayı sağlayıp beyinde konuşmayı otomatikleştirmek için bol bol pratik yapmak,ister bi başkasıyla ister kendi kendine her durumu o dille anlatmak etkilidir bence. ne etsem berebare bitmedi o yılgın maç,, herkes bende kalanı küçük bi sıyrık sanır... biri aklıma düştükçe için nasıl izdiham,, terkedilmiş bi evin ilk günü kadar ağır... |
|
| | #18 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 431
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o dilin konuşulduğu yerde yaşamak Umudun adı Güneşin koşucusuydular Ateş içtiler İnsanlığın yolcusuydular ''İnsanlar başaklara benzerler. İçleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler. '' |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |