| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yad1rgayan Üye Her forumda veya her mekanda vardir bu özellikte insan karakteri.Ne yapsaniz bu üyeye bir $ey begendiremezsiniz nedenini sorulacak ise cünkü egosunu ancak kendisi tatmin edebilmektedir. Cözüm: Bu üyeleri fazla takmamak gerekir. derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.604
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | forumu kurtacak mesih üyelerdir, kendilerine göre. Her şey yalnıştır onlar için istedikleri anında olucak ki egosunu tatmin edebilsin ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| | #3 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.919
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | afedersiniz ota b.ka herşeye verecek bir cevabı olan tiplerdir. Hep aksi ve çözümsüz gibi gözükürler... Kendilerini birşey sanarlar düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.305
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:12461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dikkatleri üzerine çekmek için hep aksini savunan ona sorsanız herşeyi ben biliyorum diyen toplum uçundeki sivriler ![]() eşkiya yüreğime çığ düştü üşüyorum haa aç ellerini... GELDİM MUTSUZLUĞUMLA YÜREK SUSUZLUĞUMLA |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.568
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bkz:nihilist görünümlü üye
David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #6 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.599
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:17400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o gıcıklardan biride ben oluyorum sanırım.. Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
| | #7 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 171
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bi kısmı gerçekten birşeyler bildiği için konuşur bunların. başkaları tarafından kıskanılırlar zaman zaman. |
|
| | #8 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.929
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben Ben Ben ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #9 |
Teşekkür etti: 3.039
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ukala...
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #10 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.549
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu aralar amip gibi çoğaldı bu üyeler. forumun bir antibiyotik tedavisine ihtiyacı var...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #11 |
Teşekkür etti: 5.359
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sanirim kisaca Ben... "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #12 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 32
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:736 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yada mesela birsey tartıstığında vericek cvbları olmadığında,bende seni seviyorum canım vs tarzında cvb verir bu tipler )
|
|
| | #13 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 387
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:6472 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eleştri yapmayı egosuyla mastürbasyon yapmakla eş değer tutan zihniyetin hakkında atıp tuttuğu üye tipidir. Her ortam içerisinde mutlaka bulunması gerekir ki daha zengin düşüncelerle çevrili,daha doğru dürüst bir ortam içerisinde yaşanabilsin. Kendilerini ilah sanan yöneticilerin aksine,bu kişilerin ne ilah olmak ne de popüler kalmak kaygısı bulunmaktadır. Bu üyeler kendi aralarında "Hem üye alımlarıyla ortam oluşturuyorsun,hem bu üyelerin üzerinden prim yapıyorsun hem de eleştri kaldıramıyorsun.O zaman yanlızca 5 yöneticiden oluşan bir platform hazırlayıp kendi kendinize ortamcılık oynayın." demekte ve kendi aralarında eğlenmektedirler. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | yεsiL (28-05-08) |
| | #14 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.622
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:82398 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | düzene insanlara muhalefet eden, soran, sorgulayan ama cevapları önemsemeyen onlar hakkında düşünmeyen, fikirlerini değerlendirmeyen kişiler aslında farkındalığı arttırıp ortama renk katsalar da bazen kırıcı, üzücü ve zararlı olabiliyorlar. Tek çözümü sevgi, sabır... ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| | #15 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yadırganan yönetici ile aynı gruba dahil insandır.. zira yönetici de üyedir.. seçmesi de oldukça zordur.. kişisel seçimler mümkündür lakin kişisel seçimlerin genel itibariyle doğruluğu kesin değildir.. haliyle saçma bir paradokstur bu yüzden.. ne demiş ünlü düşünür george hagi herkes işine baksın kim nasıl eğleniyorsa öyle kalsın "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| | #16 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 431
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anlamadım ya bu konuyu
Umudun adı Güneşin koşucusuydular Ateş içtiler İnsanlığın yolcusuydular ''İnsanlar başaklara benzerler. İçleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler. '' |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |