| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]() | YaGMuR_CiNi İle Röpörtaj Dekan YaGMuR_CiNi Düşünürler grubu ![]() Genel Mesajlar: 5.647 Teşekkür etti: 8.482 Teşekkür edildi: 3.892 Üye Notları: [Göster] RepRep Gücü: 69 Rep Puani:24989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruhsal Durumum: 1-Soru : Adın,Yaşın(Tarih),Burcun? Cevap : efendim bendeniz Derya , 21 yasindayim ve burcum ikizler ![]() 2-Soru : Esmermi/Kumralmı/sarışınmısınız? Cevap :esmer ![]() 3-Soru : Göz rengin? Cevap : kahverengi sanirim ![]() 4-Soru : Boyunuz? Kilon ? Cevap :boyum 165 kilomu bilmiyom hem saaane alla allaaa ![]() 5-Soru : Nickiniz neden? Cevap : hmm ..Yagmurcinleri yagmurdan sonra ortaya cikip cocuklari korkuturlarmis.. ben de o yaramaz cinlerden biriyim , o yuzden yani 6-Soru : Okul/İş kısaca bahseder misin? Cevap :ekonomi 3. sinif ogrencisiyim..halkla iliskileri gelistirmek adina bankadaki isime devam edecegim ![]() su an issizim ![]() 7-Soru : Sigara yada alkol kullanıyor musun? Cevap :Hayir.. yesilayciyim ![]() 8-Soru : Tuttuğun takım? Cevap :Tabiki GaLaTaSaRaY ![]() 9-Soru : Hobilerin/Fobilerin? Cevap :en buyuk hobim suphesiz yagmurda yurumek ![]() sonra ..muzik dinlemek ,kitap okumak, yalniz kalmak .. ((: Fobim .. ayy disciye hayatta gidemem bu yasima kadar birkere gittim ![]() 10-Soru :En büyük takıntın? Cevap :burda soylemem dogru olmaz ![]() ![]() 11-Soru : En büyük hayalin? Cevap :klasik belki ama .. iyi bi statu elde etmek ![]() 12-Soru : Giyim tarzın/kullandığın parfüm? Cevap : guzel soru .. benim belli bi tarzim yok bi bakmissin takim elbiselerle hanim hanimcik olmusum , bi de bakmissin polyester pantolon gothic tarz ![]() belli bi tarzim yok .. giyimim o anki ruh halime bagli ![]() parfum..Christian Dior basta .. baska cesitler de var ![]() 13-Soru : En istikrarlı olduğun konu ne? Cevap :gıcıklık ![]() 14-Soru : En begendiğin ve begenmediğin huyun? Cevap :begendigim huyum .. yalandan uzak olmam begenmedigim ise çok kinci olmam ![]() 15-Soru : Nasıl bir Kişiliğe sahipsin? Cevap :hm bilmem bunu beni taniyanlara sormak lazim ![]() 16-Soru : En sevdiğin renk söylermisin? Cevap : Kirmizi ![]() 17-Soru : Hangi tür müzikten hoşlanırsın/ Kimleri dinlersin? Cevap :Rock , pop basta olmak uzre her tarzdan dinlerim.. Nev , duman , Candan ercetin , Sezen aksu , manga vazgecilmezlerim arasinda.. ![]() 18-Soru : En sevdiğin şarkı hangisi? Neden? Cevap : DHT - Listen to your heart.. herhangi bi nedeni yok , guzel parca seviyorum ![]() 19-Soru : En sevdiğin yazar ve kitap? Cevap :resat Nuri Guntekinin eserlerini hep zevkle okumusumdur.. 20-Soru : En begendiğin film ve aktör/aktrist? Cevap :Filmlerle aram hic iyi degil ,izlerken slklLiyorum ya ![]() Hababam serilerini en begendigim filmler adi altinda soyleyebilirim. Munir Ozkul .. hayraniyimm bu adamin .. 21-Soru : Sevdiğin biri varmı?/ Ona şuan ne söylemek isterdin? Cevap : ![]() ![]() oyle herkesin yaninda bisey diyemem ben , aski sevgiyi gizli yasamaktan yanayim (: soylemek istedigimi soylerim O'na ![]() 22-Soru : Sevdigin için neleri göze alırsın? Cevap :hmm.. eger sevgisinden eminsem , O da benim gibi gercekten yurekten seviyosa herseyi yaparim.. Ailemi karsima almak disinda herseyi tabi ![]() 23-Soru : Normal bir gününüz nasıl geçiyor? Cevap :Yalnizligi seven biri oldugumdan cok hareketli gecmez gunlerim.. Okuldan sonra buyuk bi ihtimal eve gelirim islerimi hallederim .. falan filan ![]() 24-Soru : Yasadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersin, neler yaparsın? Cevap :yasadigim yer Hollandanin en kalabalik sehri ; Den Haag ![]() deniz kiyisinda oldukca guzel , bol yesillikli ve kalabalik bi yer.. Disari ciktigimda arkadaslarla surekli takildigimiz bi Turk cafe var hep orayaa giderim ![]() sonra sahilde bisiklet surerimmmmm ![]() 25-Soru : Yalnızlık hakkında neler düşünüyorsunuz? Cevap :Bana huzur verir yalnizlik çok guzeldir oohh miss ![]() 26-Soru : Kolay bağışlar mısın? Kin tutar mısın? Cevap :hmm bagislamak genis bi kavram.. Karsi tarafin ne yaptigi cok onemli bu durumda.. genelde bagislamam hayir, ama o anki duruma bagli ![]() evet a$iri kinciyimmm bana yapilani asla unutmuyorum yillar oncesinde bile olsa ![]() kucuk bi animi paylasayim hemen ![]() 2002 yilinda Dunya kupasi macinda Turkiye Almanyaya yenilmisti .. Hollandali komsular cikip Almanya Almanya diye bagirmislardi ![]() ve 2006 yilinda.. Hollanda Portekize yenilmisti aynisini ben yapmistim ![]() yani anlayin artik ne derece kinci oldugumu ![]() ![]() 27-Soru : Yaptığın en büyük çılgınlık? Cevap :o kadar cok ki su an aklima gelmiyo ![]() Almanyadaydim .. su tabancasiyla 4. kattan asagida guneslenenlere su fiskirtmistim ![]() sonra polis filan gelmisti ![]() hey gidi gunler hey , ya$landim yaw ![]() 28-Soru : Bugünlerde en çok duyduğun söz? Cevap :'insanlara hakettiklerinden fazla deger veriyosun Deryaaaa..' ![]() 29-Soru : Evde yokluğunu hissettiğin sey? Cevap : bazen anlayis 30-Soru : Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? Cevap :610 - 632 yillari arasinda yasamis bir yetiskin olmak isterdim 31-Soru : Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin? Cevap :korkularim...: sevdiklerimi kaybetme korkusu hep vardir bende.. Allahim bu korkuyu hicbirzaman yasatmaz umarim .. sonra olumden cok korkarim.. her canli mutlaka birgun tatcak ama iste ![]() ozlediklerim..: Karaman Bey ilkogretim Okulu Beden Egitimi ogretmeni Yildiray Vural ![]() ![]() bi kez daha gormeden olursem gozum acik gider valla ![]() Turkiyedeki sevdiklerimi de ozlemisimdir ha bir de cocuklugum 32-Soru : Yapmaktan en çok hoşlandığın şey? Cevap :birilerini sinir etmek ![]() 33-Soru : Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler? Cevap : kim hazirladi bu sorulari bee ![]() ![]() ![]() ben bununla doymam dedigim yemek valla yok .. ama çiko ve celibona hep derim , paket paket yerimm ![]() ![]() 34-Soru : Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? Cevap :ailem ![]() 35-Soru : İzlemekten keyif aldığın tv programları? Cevap :bir kelime bir islem adli yarisma programi , beyaz show,Haydi Gel Bizimle Ol { eglenceli bi program ntvde tavsiye ederim} ve bikac dizi { platonik a$kimin oynadigi kopru dizisi } ![]() 36-Soru : Televizyon yapımcısı olsan yapmak istediğin program ne olurdu ? Cevap :hmm bilmem cocuk programi yapardim heralde ![]() 37-Soru : En çok değer verdiğin Eşyan? Cevap :Kitaplarim 38-Soru : Ailen mi, sevdiğin mi daha önemli? Cevap :elbette ailem.. disari ciktigimda Ali , Veli vs.. dolu ama aile bitane ![]() 39-Soru : Aşk herşeyi affeder mi? Cevap :aldatilmak disinda herseyi affeder , affetmeli ![]() 40-Soru : Karşı cinste hoşlandığın tip ? Cevap :esmer , orta boy ,gobelek ![]() 41-Soru : Karşı cinste aradığın özellikler? Cevap :durustluk , acik sozluluk , sevgiye ve saygiya verilen onem,zekilik ... devam etmeyim cok cunku![]() 42-Soru : Aşık olduğun kişiyle neler yapmak hoşuna gidiyor? En çok hangisini seviyorsun.. Cevap : ![]() ![]() elele tutusup sahilde yurumek , semsiyesiz yagmurda yurumek ![]() herifi hasta etcem ![]() ![]() 43-Soru : Hayat felsefen nedir? Hayatına yön veren düsüncelerin veya hayat amacın nelerdir? Bunu açıklayan bir sözün varsa buraya yaz? Cevap :hep kullandigim bi cumle var ama buraya yazamiycam argo ((: gecmek istiyorum bu soruyu ![]() 44-Soru : Hiç birisi için ağladınızmı? cevap :evet.. 45-Soru : Asağıdaki sıfatlar senin için ne ifade ediyor/kısaca tanımlar mısın? a- Ask : heyecanlandiran , içini isitan farkli bisi .. ama olmasa da olur.. b- Sevgi : her canliya duyulan guzel duygu .. kotuluklere karsi bir kalkan ![]() c- Hayat : iyisiyle kotusuyle sahip oldugumuz tek '$ey'.. gamsizhayat ![]() d- Dostluk :canini vercek kadar sevmek , herseyini paylasmak , ugruna uzaklari yakin etmek ![]() e- Para : el kiri ![]() olmazsa olmaz , herzaman gerekli ![]() f- Ölüm : en çok korktugum durum .. ebedi hayata yolculuk.. 46-Soru : Benzetildiğin biri varmı? Cevap :sanirim hayir ![]() 47-Soru : Bizimle en çok sevdiğin fotoğrafı paylaşırmısın ( isteğe bağlı ) Cevap : en sevdigim resim degil ama sevdigim resim ![]() ![]() 48-Soru : Forumda en çok takıldığınız bölüm hangisi ? Cevap :program bolumleri disinda her bolume takildigimi soyleyebilirim ![]() 49-Soru : Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun/Neden? Cevap :internette zamanimin buyuk bir bolumu forumda geciyor.. canim slkkinsa , moralim bozuksa daha cok aktif oluyorum ![]() 50-Soru : Forumda en iyi anlaştığın isim/isimler? Cevap : ooo dolu dolu ![]() Helinim Sulom basta,[En sonda(bunu sülo yazdı) ] rebişkom , herkes![]() 51-Soru : Forumda anlaşamadığın isim/isimler? Cevap : regaldevil.. ve son zamanlarda tweety 52-Soru : Liderimizden bir rican var mı? Cevap : sagligina dikkat etsin yeter ![]() yok , hayir gerekeni yapiyo zaten .. ![]() 53-Soru : Neden Düşünürler? Cevap :Foruma ilk uye oldugumdan beri begeniyle takip ettigim gruptur Düsünürler.. aktif olduklari genel kultur bolumunu de cok seviyorum sevdigim dostlarimda bu grupta.. bu yuzden iste ![]() 54-Soru : Bunca insan neden Düşünürler? Cevap : insanlari ilk ceken sey sanirim grup icerisindeki sicak ortam.. ![]() 55-Soru : Son Olarak söylemek İstediğin Birşeyin Varmı? Cevap : ![]() Hepünüzü çok seviyorum ![]() ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum Konu Snorland tarafından (18-11-07 Saat 23:27 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (25 Kişi) | нѕуη (18-11-07), σℓα!!! (19-11-07), A.BuğrA (25-11-07), Artemis (18-11-07), Asa (19-01-08), ayshula (12-10-08), BaD SouL (19-01-08), bebek (18-11-07), BigBang (20-12-07), biTsEdE_giTsEk (12-10-08), Çaylak_ (25-11-07), CSKN (19-11-07), disco fever (18-11-07), gerceksevda (19-11-07), GönüLçeLen` (19-11-07), HeLL's AnGeL (19-01-08), MrTcN1905 (18-11-07), n!da (19-11-07), p0lly (19-01-08), PaTlicaaN (25-11-07), RAMSES113 (19-01-08), Sadness (18-11-07), Warmonger (19-01-08), YaGMuR_CiNi (18-11-07), İstanbul (19-11-07) |
| | #2 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.336
Forum Gücü: 435 Forum Puanı:181798 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gıcıklığının farkında olman Güzel ![]() Çok güzel oldu Röpörtaj Teşekkürler ![]() Resimde hoşmuş ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: | YaGMuR_CiNi (18-11-07) |
| | #4 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.604
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunu sonuna kadar okuyan olucakmı (ikiniz haric ) şahsen merak ettim ben okumadımda ![]() Teşekkürler ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | YaGMuR_CiNi (19-11-07) |
| | #5 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 852
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel röportaj..(: Ben ne zaman röportaj yapacam ya... Yok imza falan!!! |
|
| | #6 | |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 852
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yok imza falan!!! | |
|
| | #7 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.142
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() güzel olmusss Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.459
Forum Gücü: 151 Forum Puanı:59459 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tamamini okudumda bu 2002 biz tek brezilyaya yenildik biliyom almanya nerden cikdi hani kinciyim diyon ama bazi seyleri tam bile hatirlamiyon neyse guzel roportaj olmus giciklarin kralicesi ((:
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | YaGMuR_CiNi (18-11-07) |
| | #9 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bunadim ellaam ![]() ![]() ee ya$laniyoz husocum normal ![]() ![]() ![]() . Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla birşey düşünmüyor demektir | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | нѕуη (18-11-07) |
| | #10 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.142
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konu Snorland tarafından (Bugün Saat 23:27 ) de değiştirilmiştir.. Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #11 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.336
Forum Gücü: 435 Forum Puanı:181798 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İmla Hatası bide smile çıkmamış ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #12 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
rebiskomm ![]() evet beceriksiz sulo yanlis yazmis , duzeltmis ![]() Murat tuu sana yeni gordum yorumunu ![]() . Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla birşey düşünmüyor demektir | |
|
| | #13 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.459
Forum Gücü: 151 Forum Puanı:59459 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
okurken yokdu bi yeri de
| |
|
| | #14 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.019
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:46269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkürler Derya,keyifli bir röportaj olmuş ![]() Sıkı cevaplar(: Sende sağol lider ![]() Yaz günü palto giyerim Ceplerim dolu dolu şiir Gören beni deli sanır Adım kaçığa çıkar keşke kaçsam Keşke kaçabilsem şu dünyadan. -Yağmur içen kız.- |
|
| | #16 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.019
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:46269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |