| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent ![]() | Yakaladık!!! E-DANA muhabirleri yine iş başında!!! paintingkiller'ı çalışırken görüntüleyen kameramanlarımız, gördükleri manzara karşısında şoka girdiler... işte olay resim |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rahati yerinde yakisir gokhana ![]() . Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla birşey düşünmüyor demektir |
|
| | #3 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.336
Forum Gücü: 435 Forum Puanı:181798 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İş aşkı ne yapsın Çocuk ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.142
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:3424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yine aynı ifade |
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.524
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:22308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adam wc molası bile vermiyo baksanıza işine ne sadık . güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım.... |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha dün sağa sola çiş yaparken görüntülendi ya bu Gökoş, tedbirli davranmış, canım benim gözlerim yaşardı, hassas kalplim benim iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #8 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 432
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:4478 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paintingkiller' ![]() mariah nedyon sen |
|
| | #9 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 432
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:4478 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne çektiği vardı bu çocuğun ya
|
|
| | #10 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.391
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:26036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eee yeni mi görüosunz siz bunu ![]() Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz. hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık canımız hiç bu kadar yanmadı tanrım ne darbeler ne yangınlar kentlerde biz soluk soluk her satır boslugunda sevdamız biz vardık varız. |
|
| | #11 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.158
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ay ne güzelmiş ya kesşke bendede böle olsa Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |