Konu Seçenekleri
Eski 03-07-07, 02:47 Çevrimdışı   #1

LeThE - ait Avatar
Genel Mesajlar: 886
Teşekkür etti: 3
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:16080
LeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Yalnizca.com

Uzun bir süredir e-dana ismiyle arama motorlarında (google, yahoo vs.) birtakım sorunlar çektiğimizden dolayı isim değişikliğine karar verdik.
Sitenin logosu ve genel olarak alışılmış “e-dana” markasını adres satiri dışında normal kullanmaya devam edeceğiz.
Yapılan değişiklik tamamen “Seo” amaçlı olmasına rağmen domain isminde “albüm” “sohbet” ve benzeri anahtar kelimelerin hoş durmayacağını düşündüğümüz icin kullanmadık.

Umuyoruz seçtiğimiz isimle bu aradaki dengeyi koruyabilmişizdir.

Siteye ulaşım için kullanabileceğiniz adresler
www.e-dana.com (Türkiye’de Türk Telekomdan bazı bölgelerde engelli)
www.e-dana.org
www.e-dana.biz
www.e-dana.ws
www.yalnizca.com

Foruma duyurulur

Sahneleri bütün olmuş bir tiyatroyuz
Monologlarınız sizin olsun, biz mimik çizmeden izleriz
Mesaja teşekkür eden: (47 Kişi)
гєรรђ๏t (07-07-07), нѕуη (03-07-07), тσρяαк (03-07-07), ℓєαяѕιση (04-07-07), ∂ĩяєŋ¢ (03-07-07), σℓα!!! (03-07-07), agit (04-07-07), amorous_nope (05-07-07), And (03-07-07), apinchoflove (05-07-07), Artemis (03-07-07), Bεяsŧŷ (03-07-07), chracter (07-07-07), CnRaLpEr (03-07-07), djborga (07-07-07), DoĞuŞ (03-07-07), e-kaan (07-07-07), fonex01 (07-07-07), GökYüzü (03-07-07), HaRuKa (07-07-07), HeaveN| (04-07-07), holy (03-07-07), Junior_Muftu (09-07-07), Kayıp_Şair (20-01-08), LaViNia (03-07-07), MareNostrum (03-07-07), mavi (07-07-07), MissCrow (05-07-07), MrTcN1905 (03-07-07), Olimbera (03-07-07), Pamuk* (20-01-08), RapBoys (03-07-07), Sadness (03-07-07), sakli_duslerr (07-07-07), sitare (05-07-07), solεil (03-07-07), tragonya (03-07-07), Tweety (03-07-07), ucakla (03-07-07), YaGMuR_CiNi (03-07-07), YıLdız_GöZlÜm (03-07-07), `Hiperaktif (05-07-07), ~вαşαк~ (03-07-07), ~в@ηυя~ (03-07-07), ~Kardelen~ (03-07-07), şualar (03-07-07)
Eski 03-07-07, 03:00 Çevrimdışı   #2

Forumda uzman
Genel Mesajlar: 8.333
Teşekkür etti: 4.637
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:39278
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
bende nooluyoruz diyoodum ya tşk açıklama için

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "
Eski 03-07-07, 04:14 Çevrimdışı   #3
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.184
Teşekkür etti: 3.919
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
acıklama için teşekkürler... bende bir an sapıtmıştım

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 03-07-07, 05:35 Çevrimdışı   #4
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.420
Teşekkür etti: 5.459
RepForum Gücü: 151
Forum Puanı:59459
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bende bi anda yalnizca yazisini gorunce sasirdim neyseki sadece isim degisikligimis

hayirlisi olsun (:

υℓтяαѕℓαη
Eski 03-07-07, 09:57 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Müzik grubu

sty58 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 624
Teşekkür etti: 399
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:2031
sty58 çevresinde seviliyorsty58 çevresinde seviliyorsty58 çevresinde seviliyorsty58 çevresinde seviliyorsty58 çevresinde seviliyorsty58 çevresinde seviliyorsty58 çevresinde seviliyorsty58 çevresinde seviliyorsty58 çevresinde seviliyorsty58 çevresinde seviliyorsty58 çevresinde seviliyor
korktum yaaaaaaw acıklama ıcın thanks

..........içinde pkk'ya karşı muhabbet besleyenlere allah pkk'yı musallat etsın.......
Eski 03-07-07, 10:23 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent
Kemalistler

UnDeaTh - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.929
Teşekkür etti: 214
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:1701
UnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyor
3 kere siteden çıktım bu yüzden diorum e-danaya gircem ben

Seni Seviyordum Ve Senin Haberin Yoktu

http://www.zamansiz.com/seni-seviyor....html?t=132776
Eski 03-07-07, 10:44 Çevrimdışı   #7
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.340
Teşekkür etti: 1.166
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:20217
εgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
burası E-Dana forumları adress barda ne yazdığının ne kadar önemi olabilir ki...
Eski 03-07-07, 11:33 Çevrimdışı   #8

Downloadiki
Genel Mesajlar: 10.067
Teşekkür etti: 7.978
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:95678
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
adresin önemi yokki zaten paylasima devam
Eski 03-07-07, 13:22 Çevrimdışı   #9
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.336
Teşekkür etti: 1.464
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:14511
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
hayırlısı olsun
Eski 03-07-07, 13:58 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Spor grubu

iηƒєяηαℓ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.066
Teşekkür etti: 300
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:1550
iηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
bilgilendirme için teşekküler.

Spor Grubu
Eski 03-07-07, 16:44 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi
Müzik grubu

RapBoys - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.010
Teşekkür etti: 887
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:7464
RapBoys yememiş içmemiş konu açmışRapBoys yememiş içmemiş konu açmışRapBoys yememiş içmemiş konu açmışRapBoys yememiş içmemiş konu açmışRapBoys yememiş içmemiş konu açmışRapBoys yememiş içmemiş konu açmışRapBoys yememiş içmemiş konu açmışRapBoys yememiş içmemiş konu açmışRapBoys yememiş içmemiş konu açmışRapBoys yememiş içmemiş konu açmışRapBoys yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
hayırlısı
bilgi için tşkr

ARAMASIN O GÖZLER
O ŞİMDİ ASKER ÇıLGıN ŞöFöR
87/3
Eski 03-07-07, 17:32 Çevrimdışı   #12
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.432
Teşekkür etti: 4.158
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18371
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
yaf ne oluyı diordum bende

Aslanlar sahada tribünler ayakta
90 dakika taraftar arkanda
Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda
Şampiyon olunca coşalım çılgınca
Eski 03-07-07, 20:24 Çevrimdışı   #13
Grup Lideri
Genç Kuvvet

tılsım - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.447
Teşekkür etti: 1.469
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:22587
tılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
evet bende farkına vardığımda şaşırmıştım
Eski 04-07-07, 04:21 Çevrimdışı   #14
Doçent

HeaveN| - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.364
Teşekkür etti: 726
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:6373
HeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ben de daha yeni gördüm .. Hadi hayırlısı
Eski 05-07-07, 00:13 Çevrimdışı   #15
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.504
Teşekkür etti: 2.802
RepForum Gücü: 104
Forum Puanı:45037
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Sorun olmadığına sevindim.
Eski 05-07-07, 10:59 Çevrimiçi   #16
Yard. Doçent

amorous_nope - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.318
Teşekkür etti: 422
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:836
amorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
hayırlı olsun

Klansavaşlarında w6 da oynayan pm atsın
Eski 05-07-07, 11:27 Çevrimdışı   #17

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.160
Teşekkür etti: 4.656
RepForum Gücü: 251
Forum Puanı:94949
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
yaw bende diyom bu sitede nie yalnizca.com yasıyo........

Eski 06-07-07, 23:54 Çevrimdışı   #18
Grup Lideri
Spor grubu

By_Blok - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.651
Teşekkür etti: 1.379
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:6948
By_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
hayırlısı olsun.....
Eski 07-07-07, 09:29 Çevrimdışı   #19
Asistan

e-kaan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 216
Teşekkür etti: 114
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:255
e-kaan ara sıra gören oluyore-kaan ara sıra gören oluyore-kaan ara sıra gören oluyor
ya ben hala giremiyom ya sayfa acılmıyi bnm pcden kaynaklanıo sorun ama napcam bilmiom arklerden griom hemen danaya oof

QaAn
Eski 07-07-07, 16:02 Çevrimdışı   #20
Doçent

гєรรђ๏t - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.272
Teşekkür etti: 2.117
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:4494
гєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biri
çatırdamalar can sıkıcı. ama elimizden geleni yapıcaz.

Konu Seçenekleri