| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Yanımda Kal Harun Kolçak'ın en güzel şarkılarından biri Ayrıca albümüne ismini veren şarkıdır... Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.929
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hasta Oldugumda Bile Kullanmadığım Cümle (= ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #3 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 454
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:16716 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hiç Bir Zaman Kullanmadığım Kelime Öbeği ![]() İmtisal-i Câhidû-Fillah Oluptur Niyyetim. Dîn-i İslâmın Mücerred Gayretidir Gayretim Fatih Sultan Mehmet ![]() "Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır." Şeyh Şamil |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.813
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:73526 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence Harun Kolçak'ın En Başarılı Albümünün Adıdır; Şarkı Listesi Şu Şekildedir: 01. Vermem Seni 02. Arada Kaldım 03. Hak Etmedim Ayrılığı 04. Sevdanın Okları 05. Yanımda Kal 06. Korkuyorum 07. Dualarım Yoluna 08. Günahlar 09. Kalbime Yazdım Seni 10. Mavi Dünya Şarkıya Gelirsek; Söz & Müzik: Harun Kolçak. Zamanında Şarkının Klibinde Harun Kolçak'a Özlem Yıldız Eşlik Etmiştir.. Ayrıca Bir Biray Dalkıran Filmi Olan Ve Başrollerinde Fahriye Evcen & Engin Altan Düzyatan'ın Oynadığı ''Cennet'' Filminin Soundtrack'idir.. Bu Yüzdendirki Şarkıya Yeniden Bir Klip Çekilmiştir, Tabi Bol Bol Filmden Sahnelerle Dolu Bir Klip.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | RebeL (22-09-08), storm_fatih (22-09-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |