| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]() | Trajikomik bir olaydır.. Harlı bir tartışma ortamında eli ayağına karışan üyeler alıntı yapmak için genelde çalışırlar ama teşekkür ederler yada vb. bu durumun hemen akabinde yanlış anlaşılmaları kaldırmak için açıklayıcı bir notta ekler yanlışlıkla teşekkür ettim.. Bazen yanlışlıkla teşekkür edilen üyede der bende sana edeyim gibilerinden bir Kadir İnanır imajı benimser.. Yanlışlıkla teşekkür bir forum sorunudur ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (8 Kişi) | Язшμ§™ (12-08-08), Bir Ben Eksiktim (06-09-08), DR_GoKiSsS (12-08-08), HeLL's AnGeL (12-08-08), p0lly (06-09-08), peris (12-08-08), poor_youth (06-09-08), RebeL (12-08-08) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.122
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ah,afedersin yanlışlıkla bu konuna tşk.ettim GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Scнiивея (12-08-08) |
| | #3 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.427
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aslında seni sevmiyordum yanlışlıkla öptüm gibi birsey Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #4 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.454
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tesekkuru geri alma gibi birsey olsa iyi olurdu \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| | #6 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.142
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Asla "Yanlıslıkla Teşekkür Ettim" diye bir açıklama yapılmamalı bence. En azından benim için sorun.Komik bir durum oluyor Çünkü herhangi bir tartısmayı takip ediyorsan o kişinin karsıt görüşteki kişiye Teşekkür etmesi zaten olacak sey değil.Açıklandıgında alınıyorum.Sanki bana "hey sen aptalsın anlamazsın aslında ben buna tşk etmezdim ama yanlıslıkla oldu" Ok abi biz biliyoruz zaten bunu no problem açıklama yapma bize ![]() tartısmayı takip etmeyen ise zaten anlamaz hiç bir şey. Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #7 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.646
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çocukken anneme bozuk paralarımı verirdim daha sonra bir şeye sinirlendinmi gider anne paralarımı ver derdim buda onun gibi olur... ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | baho_17 (12-08-08), poor_youth (06-09-08) |
| | #8 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 308
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2392 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yanlışlıkla teşekkür ettiğini belirtince içi rahatlıyor galiba söylemese al ya al teşekkür ettm büyklük bende kalsın modu da oluşablr ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #9 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.388
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77545 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yanlışlıkla etmek oluyor ara sıra ama teşekkürü bilerek verip yanlışlıkla verdim diyenlerde olmuyor değil hani Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 259
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yanlışlıkla teşekkür etmedim fakat bana yanlışlıkla teşekkür ettiğini belirten ve şu anda banlı bir üyeye rahatlaması için al benden de sana teşekkür dedim (: Zaten konunun içeriğine göre yanlışlıkla teşekkür ettiği hemen anlaşılır ama buna rağmen açıklama gereği duymaktan kendilerini alamazlar; eziklik hissi midir orası muamma (: Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
|
| | #11 | |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.454
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() annene bozuk paralarını yanlışlıkla mı verıyodunki \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. | |
|
| | #12 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
genelde alıntı yapmaya çalışırken yaptığım şey, sorun etmem.
Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.568
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
altı üstü bir teşekkürdür,altına bunun yanlışlıkla olduğunu yazarsanız aslında katılmadığınız anlaşılır... depresyona girmeye gerek yok David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #14 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.549
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir üye buna fena takılmıştı; uç görüşteki başka bir üyeye yanlışlıkla teşekkür basmış, akabilde altına cevap yazmıştı: Arkadaşlar xx üyeye yanlışlıkla teşekkür ettim, yanlış anlaşılmasın... ( )İsimleri hatırlamıyorum, hatırlasamda yazmazdım yaa.. [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #15 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 228
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bi çok forumda teşekkürü geri al butonu vardır ama burda yok ilginç Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 105
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:791 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ah pardon bilerek oldu
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |