| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Dekan ![]() | Yanmış Kağıt, Resim...
1. Arkaplanı beyaz olan çalışma alanı açalım. yakacağımız resmi yeni bir layer olarak çalışma alanımıza alalım. Bu layer a sağ tıklayarak "Blending Options" a girelim, aşağıdaki ayarları uygulayalım. 2. Yanıkları oluşturmak için bu ( Tıkla ) fırçaları kullandık. Bu fırçayı photoshopa yükleyin. silgi aracını seçin Buradan "Burntedge" fırçasını seçin. 3. Silgi aracını Sonuç ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | MaruzeLLa (15-05-08) |
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 19
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:101 ![]() ![]() |
bende bole şekilsiz yuvarlak oluşmadı normal yuvarlak oldu ve siyah nokta oldu yha yapamaıdm gene |
|
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 2.738
Forum Gücü: 123 Forum Puanı:50304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yukarıda resimde gösterilen fırça seçenekleri ile oynayarak veya fırça boyutunu devamlı değiştirerek uygun sonuca ulaşanbilirsin |
|
| | #4 |
| Asistan ![]()
fırçayı indirdim ama orda gösterilen fırçayı bulamadım:(
|
|
| | #5 | |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 2.738
Forum Gücü: 123 Forum Puanı:50304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aşağıda bir desrte yıldırım fırçasının yüklenmesi anlatılmış aynı işlemleri o fırça için yap ![]() Alıntı:
| |
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
tşkler
|
|
| | #7 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 115
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1127 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Voov denedim süper teşekkürlerr
██▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒ ██▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒ ██▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒ ██████████████ ▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒██ ▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒██ ▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒██ ████████▒▒▒▒██ Tek Millet Tek Devlet Tek bayrak Tek Dil Türkiye Türk'lerindir Ne mutlu Türk'üm diyene |
|
| | #8 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 77
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:665 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürLer (:
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |