DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Yardım, Destek
Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 14-12-07, 23:08 Çevrimdışı   #1

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.189
Teşekkür etti: 3.604
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:88296
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Soru Yardım, Destek Bölümü Hakkında Hatırlatma...

Bölümün adındanda anlaşılacağı üzere sorun yaşayan üyelerimizin, Arkadaşlarımızın Sorununa/sorunlarına çare bulmak amacında açılmış bir bölüm. Konuyla alakalı olmayan mesajların Düzenlendiğini, Muhabbetin olmaması gerektiğini Tekrar hatırlamak isterim

Sorun yaşayan kişinin yerine kendinizi koyarsanız nedenini gayet rahat şekilde anlıyacağınızı umuyorum... Tamam gülelim eğlenelim fakat sorun yaşanan bi yerde eğlencenin olmayacağı günlük hayatlarımızdanda biliyoruz. İnsan ne olursa olsun bilmediği bi konu hakkında yardım istiyorsa bunu beklerken zaten yeterince canı sıkılır...

Bu yüzden bu bölümdeki kurallarına uymak yerine Sorun yaşayan kişiyi düşünerek ona saygı duyarak bilginiz varsa bilginizi paylaşın.

İyi Forumlar.

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
ℓєαяѕιση (15-12-07), BigBang (15-12-07), GamzeL.im (23-09-08), n!da (14-12-07), yalniz (15-12-07), yörükkizi (06-05-08)
Kapalı konu

Konu Seçenekleri