Konu Seçenekleri
Eski 03-12-07, 23:06 Çevrimdışı   #1
Öğrenci

yusufarda - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12
Teşekkür etti: 1
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
yusufarda Herkese mesafeli
yardım

asus p4v8x-x anakart tım var yeni sata hardisk aldım ayarları yaptım ama bilgisayarı kapatınca hardisk görmüyor ama reset ataınca görüyor bunun sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim
Eski 04-12-07, 00:18 Çevrimdışı   #2

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.189
Teşekkür etti: 3.604
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:88296
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bağlantılarınızı Tekrar gözden geçirin, Yada Sata kablosunu değiştirin eğer sorun tekrar kendinisi gösterirse HDD'yi aldığınız yada güvendiğiniz bir Teknik servise başvurun

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Eski 04-12-07, 00:21 Çevrimdışı   #3
Profesör
Düşünürler grubu

XaNDeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.470
Teşekkür etti: 327
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:35555
XaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
soru biraz garip olmuş.. nasıl yani kapatınca görmüyor reset atınca görüyor ?
kapatınca zaten hiçbişi görünmez ki

neyse ben kendimce önerimi yapayım.. diski komple tekrar biçimlendirmek çözüm olacaktır.. madem yeni hdd, baştan biçimlendirmek problem olmayacaktır değil mi..

Johnny Cash & June Carter Cash - Time's A Wasting

"son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir"
karl marx

----

Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle;
Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle

Eski 04-12-07, 11:18 Çevrimdışı   #4
Öğrenci

yusufarda - ait Avatar
YANLIŞ ANLATMIŞSAM ÖZÜR DİLERİM BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM BİLGİSAYARI NORMAL KAPATIP AÇINCA UYARI VERİYO ( g ) ÇIKIYO DONUP KALIYO RESETLEYİNCE BİLGİSAYAR TEKRAR BAŞLIYO BU SEFER AÇILYO LGİLENGİNİZ İÇİN TEŞEKÜRLER
Eski 04-12-07, 18:14 Çevrimdışı   #5
Öğrenci
Genel Mesajlar: 7
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 0 kere teşekkür edildi
SİYAHKALp Herkese mesafeli
arkadaşlar benimde bi sorunum var başlat çalıştır a ne yazıodukta ekran kartının ayarları özellikleri çıkıodu ?_?
Eski 04-12-07, 18:17 Çevrimdışı   #6
Dekan

uĞuR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.132
Teşekkür etti: 1.698
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:13980
uĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmış
bios a reset atın dicem ama bi işe yararmı bilmiyom deneyin

başlat/ çalıştır/dxdiag tı galiba arkadaşın dediği

esintiyle sokakta kırık kalplere rastladım kopya kalplere damladım!kendime telefon açtım al dedim beni burdan insanlar Türk filmlerindeki ölüm sahneleri kadar sahte. dolduramadım 1 sayfa bile onlardan bahsederken yazdığım tekşey yalan, hain ve kahpe
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA...
Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe...
BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------
Eski 04-12-07, 18:44 Çevrimdışı   #7
Öğrenci
Genel Mesajlar: 7
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 0 kere teşekkür edildi
SİYAHKALp Herkese mesafeli
eyw hocam yaaa
Eski 04-12-07, 19:31 Çevrimdışı   #8
Profesör
Düşünürler grubu

XaNDeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.470
Teşekkür etti: 327
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:35555
XaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
yusufarda´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
YANLIŞ ANLATMIŞSAM ÖZÜR DİLERİM BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM BİLGİSAYARI NORMAL KAPATIP AÇINCA UYARI VERİYO ( g ) ÇIKIYO DONUP KALIYO RESETLEYİNCE BİLGİSAYAR TEKRAR BAŞLIYO BU SEFER AÇILYO LGİLENGİNİZ İÇİN TEŞEKÜRLER

diskten değil de işletim sisteminden kaynaklanıyormuş gibi duruyor.. diski yeni aldıktan sonra (yani işletim sistemini yeni kurduktan sonra) da bu sorun var mıydı ? yoksa zamanla mı bu hale geldi ?

eğer bir süre sonra bu hale geldiyse işletim sistemini yenilemek çözüm olacaktır.. yok eğer baştan itibaren böyle ise diski komple biçimlendirmeyi denemeli.. komple biçimlendirdikten sonra yine aynı hata ile karşılaşıyorsanız ve diskten kaynaklandığı konusunda eminseniz garanti ile görüşün..

Johnny Cash & June Carter Cash - Time's A Wasting

"son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir"
karl marx

----

Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle;
Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle

Eski 06-12-07, 12:18 Çevrimdışı   #9
Öğrenci

yusufarda - ait Avatar
ArkadaŞlar BaŞinizi AĞritiyorum Ama Hardİsk Format Attim Yİne Ayni Yenİ Bİr Hardİsk De De Denedİm Ayni Çikan Uyari Şu Devİces Please Waİt.. Hardware Inİtİate Faİled Please Cheh Bİos Does Not Be İnstalled Press ( G ) To Tam Yazamadim Ama Sorun Bu
Eski 06-12-07, 13:50 Çevrimdışı   #10

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.189
Teşekkür etti: 3.604
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:88296
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
HDD'yi Aldığınız yere götürün

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Eski 06-12-07, 14:05 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.740
Teşekkür etti: 1.929
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:82498
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Daha Önce Kullandıgınız HDD IDE Mıydı ?

Bıos Ayarlarınızı Dogru Yapın

( Bende Yenı Sata Dısk Aldım Dığer IDE Disklerimi Çalıştıramıodum BIOS Ayarlarından Duzelttım )

We Sunu Bı Deneyın Derım ;

Bilgisayarım Sağ Tık > Yönet > Disk Yönetimi

Sata Diskinizi Orda Görürseniz Biçimlendir Deyin

Benim Makınem 500Gb Sata Diski 10 -15 Sanıyede Biçimledi

Başka Bi Makıne 40Gb IDE Diski 25 Dakkada Biçimledi

Denedıkten Sonra Kaç Dakkada Biçimedliğini Haber Werırsenız Benımde Işime Yarar =)

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 06-12-07, 17:48 Çevrimdışı   #12
Öğrenci

yusufarda - ait Avatar
evet ıde idi bios dan nasıl yaptın açıklarmısın
Eski 06-12-07, 21:55 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hajım Kendı Makınemde Deılım Suanda Gece Gıdınce Bakarım Tekrar

Yanlız Benım Dıskımde De Problem War Emın Deelım Olur Mu Olmaz Mı Dıe Ama Gece 2 Gibi Yazarım Yada Sabah

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 07-12-07, 11:08 Çevrimdışı   #14
Öğrenci

yusufarda - ait Avatar
ilglenen arkadaşlara teşekürler ben sorunu hallettim çok küçük bi sorun muş ama beni 3 4 gün meşgul etti hhd arkasındaki küçük jampır denen tırnak ile ilgili bi sorun muş ok teşekür ederim sizlere
Eski 07-12-07, 14:25 Çevrimdışı   #15
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
BIOS Ayarınız;

Integrated Peripherals > OnChip IDE Device >
Sata Mod: IDE
On-Chip Serial ATA: Auto

Bu Şekilde Oluyor Olmassa ;

Integrated Peripherals > OnChip IDE Device >
Sata Mod: IDE
On-Chip Serial ATA: Enhanced Mode
Serial Ata Port0 Mode: Sata0 Master

Sorununun Çözülmesine Sevindim ( SATA Diskte Jumper Ayarı War Mı :S )

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:

Konu Seçenekleri