| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğrenci ![]() | yardım
asus p4v8x-x anakart tım var yeni sata hardisk aldım ayarları yaptım ama bilgisayarı kapatınca hardisk görmüyor ama reset ataınca görüyor bunun sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim
|
|
| | #2 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.604
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bağlantılarınızı Tekrar gözden geçirin, Yada Sata kablosunu değiştirin eğer sorun tekrar kendinisi gösterirse HDD'yi aldığınız yada güvendiğiniz bir Teknik servise başvurun ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| | #3 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
soru biraz garip olmuş.. nasıl yani kapatınca görmüyor reset atınca görüyor ? kapatınca zaten hiçbişi görünmez ki ![]() neyse ben kendimce önerimi yapayım.. diski komple tekrar biçimlendirmek çözüm olacaktır.. madem yeni hdd, baştan biçimlendirmek problem olmayacaktır değil mi.. "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| | #4 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
YANLIŞ ANLATMIŞSAM ÖZÜR DİLERİM BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM BİLGİSAYARI NORMAL KAPATIP AÇINCA UYARI VERİYO ( g ) ÇIKIYO DONUP KALIYO RESETLEYİNCE BİLGİSAYAR TEKRAR BAŞLIYO BU SEFER AÇILYO LGİLENGİNİZ İÇİN TEŞEKÜRLER
|
|
| | #5 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 0 kere teşekkür edildi
arkadaşlar benimde bi sorunum var başlat çalıştır a ne yazıodukta ekran kartının ayarları özellikleri çıkıodu ?_?
|
|
| | #6 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.698
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:13980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bios a reset atın dicem ama bi işe yararmı bilmiyom deneyin başlat/ çalıştır/dxdiag tı galiba arkadaşın dediği -------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA... Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe... BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------ |
|
| | #7 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 0 kere teşekkür edildi
eyw hocam yaaa |
|
| | #8 | |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
diskten değil de işletim sisteminden kaynaklanıyormuş gibi duruyor.. diski yeni aldıktan sonra (yani işletim sistemini yeni kurduktan sonra) da bu sorun var mıydı ? yoksa zamanla mı bu hale geldi ? eğer bir süre sonra bu hale geldiyse işletim sistemini yenilemek çözüm olacaktır.. yok eğer baştan itibaren böyle ise diski komple biçimlendirmeyi denemeli.. komple biçimlendirdikten sonra yine aynı hata ile karşılaşıyorsanız ve diskten kaynaklandığı konusunda eminseniz garanti ile görüşün.. "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() | |
|
| | #9 |
| Öğrenci ![]()
ArkadaŞlar BaŞinizi AĞritiyorum Ama Hardİsk Format Attim Yİne Ayni Yenİ Bİr Hardİsk De De Denedİm Ayni Çikan Uyari Şu Devİces Please Waİt.. Hardware Inİtİate Faİled Please Cheh Bİos Does Not Be İnstalled Press ( G ) To Tam Yazamadim Ama Sorun Bu
|
|
| | #10 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.604
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | HDD'yi Aldığınız yere götürün ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.929
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Daha Önce Kullandıgınız HDD IDE Mıydı ? Bıos Ayarlarınızı Dogru Yapın ( Bende Yenı Sata Dısk Aldım Dığer IDE Disklerimi Çalıştıramıodum BIOS Ayarlarından Duzelttım ) We Sunu Bı Deneyın Derım ; Bilgisayarım Sağ Tık > Yönet > Disk Yönetimi Sata Diskinizi Orda Görürseniz Biçimlendir Deyin Benim Makınem 500Gb Sata Diski 10 -15 Sanıyede Biçimledi Başka Bi Makıne 40Gb IDE Diski 25 Dakkada Biçimledi Denedıkten Sonra Kaç Dakkada Biçimedliğini Haber Werırsenız Benımde Işime Yarar =) ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #12 |
| Öğrenci ![]()
evet ıde idi bios dan nasıl yaptın açıklarmısın
|
|
| | #13 |
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hajım Kendı Makınemde Deılım Suanda Gece Gıdınce Bakarım Tekrar Yanlız Benım Dıskımde De Problem War Emın Deelım Olur Mu Olmaz Mı Dıe Ama Gece 2 Gibi Yazarım Yada Sabah ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #14 |
| Öğrenci ![]()
ilglenen arkadaşlara teşekürler ben sorunu hallettim çok küçük bi sorun muş ama beni 3 4 gün meşgul etti hhd arkasındaki küçük jampır denen tırnak ile ilgili bi sorun muş ok teşekür ederim sizlere
|
|
| | #15 |
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BIOS Ayarınız; Integrated Peripherals > OnChip IDE Device > Sata Mod: IDE On-Chip Serial ATA: Auto Bu Şekilde Oluyor Olmassa ; Integrated Peripherals > OnChip IDE Device > Sata Mod: IDE On-Chip Serial ATA: Enhanced Mode Serial Ata Port0 Mode: Sata0 Master Sorununun Çözülmesine Sevindim ( SATA Diskte Jumper Ayarı War Mı :S ) ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |