| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]() | Arkadaşlar sorun şu: Daha önce bilgisayarımda Frost wire 4,13,4 vardi.Hard diskim çökünce tüm programlar gitti.şimdi yeniledim aynı programı da tekrar yukledim ama artık şarkı indirmiyo bu program.frost-wire'ı eskisi gibi yapabilir miyim? ya da onun yerine virüssüz şarkı indiren başka bi program söyler misiniz? Herşey Bir Rüya Olsa Unutarak Uyansam... >>>Öss<<< |
|
| | #2 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.622
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:82398 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ares, e-mule ve limewire; bunlar güzeldi. ama güncel olarak yeni birşey çıktıysa birşey diyemem. vires her yerden gelebilir. anti-virus 'un saglam olsun yeterli. ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Bυя¢U (03-07-08) |
| | #3 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ares ve katırın miladı dolalı çok oldu bence.. limewire ve bearshare yabancı kaynaklı mp3 için iyi tercihler olabilir.. +türkçe kaynaklı p2p paylaşım yapan verimli bir program yok.. bu iş için halihazırda web siteleri var.. ve tabiki dosya upload siteleri.. türkçe mp3 için en elverişli yöntem forumlar olsa gerek.. ++FrostWire ile hiçbir şey inmiyorsa güvenlik duvarı problemi olabilir.. güvenlik duvarını açıp tekrar denemek çözüm olabilir.. "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() Konu XaNDeR tarafından (03-07-08 Saat 02:15 ) de değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |