| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() |
selam arkadaslar.benim sorunum türk sitelerine girememek almanyada yasiyorum ve türk sitelerine giremiyorum sadece alman siteleri ve diger tüm ülkelerin siteleri acio bu konuda bi bilginiz varmi bana yardimci olursaniz sevinirim ![]() ![]() ![]() |
|
| | #2 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.622
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:82398 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | web sunucun Türk adresleninin DNS'lerini kayıt edilmemiştir. belki de başka bir problem. benim daha önce başıma gelmediği için kesin bir cevap vermeyeyim. türk sitelerini açmaya çalışırken oluşan hatanın resmini burada paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırız. ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | YANLIZKURT82 (18-03-08) |
| | #3 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 11
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:84 ![]() | hocam yazdigi tek sey sayfa bulunamadi diyor.türkiyedeki arkadaslara ayni sayfani denettirdim o sayfalar türkiyeden girince aciyo daha önce bende böyle biseyle karsilasmadim ilk defa basima geliyo fotmar dahi attim pcye yine ayni
![]() |
|
| | #4 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.622
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:82398 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Belki internet ağlayıcın Türkiyedeki Dns'leri kayıt etmemiş veya onları bulabileceğin adrese yönlendirmemiştir. Bunun için Türk Telekom'un Dns kayıtları : DNS numaraları 212.173.13.113 212.173.13.114 212.173.13.115 212.173.13.116 ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.929
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hangi Adreslere Giremiyorsun Mesela ? Reklam Olmayacak Adresler Warsa Yazabılır Mısın ( mynet gibi ) ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #6 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 11
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:84 ![]() |
evet mynet basta olmak üzere türk hava yollarinin sitesine dahi giremiyorum online radyo dinliyodum ismini vermiyim onun o dahi acmiyor.
![]() |
|
| | #7 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 160
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1243 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
birde güvenlik ayarlarına bakmanı tavsiye ederim.benimde basıma gelmisti cünkü.vürüs programının güncelleme sitesini engelliyordu internet ayarlarım. Doğruların Kaderidir Yalnızlık Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |