DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Bilgisayar ve Internet  İnternet

Konu Seçenekleri
Eski 17-03-08, 23:47 Çevrimdışı   #1
Stajyer

YANLIZKURT82 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 24
Teşekkür etti: 11
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:84
YANLIZKURT82 ara sıra gören oluyor
Soru yardimmm

selam arkadaslar.benim sorunum türk sitelerine girememek almanyada yasiyorum ve türk sitelerine giremiyorum sadece alman siteleri ve diger tüm ülkelerin siteleri acio bu konuda bi bilginiz varmi bana yardimci olursaniz sevinirim

YANLIZLIK DIS AGRISINA BENZER,SANCISI GECE BASLAR
Eski 18-03-08, 00:00 Çevrimiçi   #2

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.009
Teşekkür etti: 2.622
RepForum Gücü: 206
Forum Puanı:82398
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

web sunucun Türk adresleninin DNS'lerini kayıt edilmemiştir.
belki de başka bir problem.

benim daha önce başıma gelmediği için kesin bir cevap vermeyeyim.
türk sitelerini açmaya çalışırken oluşan hatanın resmini burada paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırız.

Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program

" Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..."
Mesaja teşekkür eden:
YANLIZKURT82 (18-03-08)
Eski 18-03-08, 00:35 Çevrimdışı   #3
Stajyer

Alıntı:
Smyrna´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

web sunucun Türk adresleninin DNS'lerini kayıt edilmemiştir.
belki de başka bir problem.

benim daha önce başıma gelmediği için kesin bir cevap vermeyeyim.
türk sitelerini açmaya çalışırken oluşan hatanın resmini burada paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırız.
hocam yazdigi tek sey sayfa bulunamadi diyor.türkiyedeki arkadaslara ayni sayfani denettirdim o sayfalar türkiyeden girince aciyo daha önce bende böyle biseyle karsilasmadim ilk defa basima geliyo fotmar dahi attim pcye yine ayni

Eski 18-03-08, 00:37 Çevrimiçi   #4

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.009
Teşekkür etti: 2.622
RepForum Gücü: 206
Forum Puanı:82398
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Belki internet ağlayıcın Türkiyedeki Dns'leri kayıt etmemiş veya onları bulabileceğin adrese yönlendirmemiştir.

Bunun için Türk Telekom'un Dns kayıtları :

DNS numaraları

212.173.13.113
212.173.13.114
212.173.13.115
212.173.13.116

Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program

" Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..."
Eski 18-03-08, 00:37 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.740
Teşekkür etti: 1.929
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:82498
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hangi Adreslere Giremiyorsun Mesela ?

Reklam Olmayacak Adresler Warsa Yazabılır Mısın ( mynet gibi )

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 18-03-08, 02:10 Çevrimdışı   #6
Stajyer

evet mynet basta olmak üzere türk hava yollarinin sitesine dahi giremiyorum online radyo dinliyodum ismini vermiyim onun o dahi acmiyor.

Eski 18-03-08, 05:55 Çevrimdışı   #7
Asistan

yalniz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 288
Teşekkür etti: 160
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:1243
yalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
birde güvenlik ayarlarına bakmanı tavsiye ederim.benimde basıma gelmisti cünkü.vürüs programının güncelleme sitesini engelliyordu internet ayarlarım.

Doğruların Kaderidir Yalnızlık
Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar

Konu Seçenekleri