DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Siyaset Tartışmaları

Konu Seçenekleri
Eski 23-03-08, 00:24 Çevrimiçi   #1
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.827
Teşekkür etti: 2.646
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:31796
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Yargıtay Başsavcısının Görevinin Budanması hakkında neler düşünüyorsunuz

Yargıtay Baş Savcısı Görevinin Budanması hakkında neler düşünüyorsunuz....

Aslında tabi bu olay gerçekleşmedi ama AKP bunun için harekete geçti çünkü Yargıtay Başkanı AKP yi kapatılmasını istiyince özgürlükçi AKP bir diğer yüzünü budama politikasına yine sarıldı... Bilinen kadarı ile Terör odaklı konular dışında parti kapatma çok zorlaşıcak... Yargıtay başsavcısı artık parti kapama istemi yapamayacak....

Sizlerin görüşü nedir bu konuyla ilgili...

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
delkray (27-03-08), Marcus T.CICERO (23-03-08)
Eski 23-03-08, 11:00 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.242
Teşekkür etti: 990
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:10757
Marcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmış
Türkiye hukuk devleti kimliğinden giderek uzaklaştırılıyor. Daha önce de söyledim, hukukun bittiği yerde tiranlık başlar.

Akp işine gelince yargıyı sayar, işine gelmezse şiddetle eleştrir. Onların hukuk anlayışı budur. Hukuku böyle yorumlayanın karakterini nasıl yorumlarsınız?
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
delkray (27-03-08), KartofeL (23-03-08), Scнiивея (23-03-08)
Eski 23-03-08, 12:21 Çevrimdışı   #3
Dekan
Genç Kuvvet

RAMSES113 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.212
Teşekkür etti: 3.833
RepForum Gücü: 63
Forum Puanı:20041
RAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Doğru bir yaklaşım olabilir farklı açıdan bakarsak çünkü yargıtay bassavcısı her kafasına geldiginde parti kapatcam diye harekete geçerse bu işler belli yerlerden sonra suistimal edilmiş olur...

Benim İki "Can"ım Var..

..::Halocan&Ahsoss::..
Mesaja teşekkür eden:
Samson (23-03-08)
Eski 23-03-08, 12:28 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.967
Teşekkür etti: 3.121
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90041
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
RAMSES113´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Doğru bir yaklaşım olabilir farklı açıdan bakarsak çünkü yargıtay bassavcısı her kafasına geldiginde parti kapatcam diye harekete geçerse bu işler belli yerlerden sonra suistimal edilmiş olur...
burada yanılıyorsun cunku başsavcı kafasına gore degil kanıtlar gostererek bir dava actı bunu es gecmeyelim lutfen

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 23-03-08, 13:38 Çevrimdışı   #5
Asistan
Genç Kuvvet

๓єђ๓єt - ait Avatar
Genel Mesajlar: 279
Teşekkür etti: 150
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:164
๓єђ๓єt ara sıra gören oluyor๓єђ๓єt ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
DR_GoKiSsS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
burada yanılıyorsun cunku başsavcı kafasına gore degil kanıtlar gostererek bir dava actı bunu es gecmeyelim lutfen
kanıt dediğiniz o saçma sebeblere inanacağınızı düşünmemiştim....C2

beni çekemeyenler anten taksın
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Samson (23-03-08), Şidaam (23-03-08)
Eski 23-03-08, 16:17 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent
Marcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmış
Alıntı:
RAMSES113´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşım hukuktan zerre kadar anlamadan konuşuyorsun. Dava açma işi mektup yazmak değil ki, her kafasına esen istediği anda bu ülkenin dinamikleriyle oynasın?

Akp kaç yıldır iktidarda, belli ki, bir takım sebepler görünüyor ve bundan ötürü dava açılmış.
Mesaja teşekkür eden:
delkray (27-03-08)
Eski 23-03-08, 16:25 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.079
Teşekkür etti: 3.393
RepForum Gücü: 145
Forum Puanı:57946
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Guldan Aksit: "Türkiye'de bir başörtüsü sorunu vardır. Genç kızlarımızın eğitim alması önünde engel teşkil etmektedir. Üniversitelerimize fiilen devam edemedikleri için eğitim almaları engellenmektedir" şeklinde konuştuğu,

Basbakan : “İmam hatip ve meslek liseleriyle diğer düz liseler arasında üniversiteye girişte uygulanan katsayı farkını doğru bulmuyorum “

bu sozler iddianamede laiklige ayriki olarak bulunuyor bu hukuksa nediyelim cok guzel bir hukugumuz var budanmali boyle parti kapatma sistemi anca ugandada olur

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter
Mesaja teşekkür eden:
Şidaam (23-03-08)
Eski 23-03-08, 16:29 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Alıntı:
๓єђ๓єt´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kanıt dediğiniz o saçma sebeblere inanacağınızı düşünmemiştim....C2
Birincisi kimsenin kanıtlara inanmak ya da inanmamak gibi bir lüksü olamaz. Kanıtların doğruluğu ancak mahkeme belirler.

İkincisi sizin gibi 162 sayfa değil kanıt adını bile yazmaya üşenecek kişiler yargının delillerine "saçmalık" diyemez.

Sizlerin hiçbir karşıt görüş taşıyana saygınız yok ama bir saygısızlığınız daha var ki, o da devletin kurumlarına, onları temsil eden kişiler aracılığıyla saygısızlaşmanızdır.
Mesaja teşekkür eden:
delkray (27-03-08)
Eski 23-03-08, 23:14 Çevrimdışı   #9
Asistan
Kemalistler

acü - ait Avatar
Genel Mesajlar: 277
Teşekkür etti: 125
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:541
acü ara sıra gören oluyoracü ara sıra gören oluyoracü ara sıra gören oluyoracü ara sıra gören oluyoracü ara sıra gören oluyoracü ara sıra gören oluyor
Akpnin "%46" edebiyatı akpliler için artık kalıplaşmış mantık oldu. "Ben %46 oy aldım ben istediğimi yaparım istediğim yasayı çıkarırım kimseye hesap vermem istediğim yere istediğim kişiyi atarım kimse işime karışamaz" demek demokrasiyle değil oligarşiyle bağdaşır. kanun tasarısı hakkında "Ulemaya sorun" demekte teokrasiyle bağdaşır.
Artık bırakın en ufak bir yasayı kavramların ne anlama geldiğini bile akp karar veriyor. Neyin özgürlük olduğunu , "sosyal devletin" hukuğun ne olduğunu , laikliğin ne anlama geldiğini , yargının görevlerini herşeye akp karar veriyor. Yada daha geniş anlamıyla akp kendi saltanatını kuruyor.
Adaletin simgesi olan terazi taşıyan kadının gözü bağlıdır(Akp başının bağlı olması taraftarı). Sebebi yargılanan kişiyi görmüyor ve fark göz etmiyor olmasıdır. Yani gerçek bir huku devletinde yasalar önünde herkez eşit olmalıdır. Hiç kimse parasına ünvanına cinsiyetine dinine etnik kökenine veya aldığı oy oranına göre karar verilmesini beklememelidir.
Sadece bu tutum bile devletin kurumlarının ne derece işlevselliğini yitirdiğinin göstergesidir.

Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi kardeşçesine,
bu hasret bizim...
Eski 23-03-08, 23:23 Çevrimdışı   #10
Asistan
Kemalistler

acü - ait Avatar
Genel Mesajlar: 277
Teşekkür etti: 125
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:541
acü ara sıra gören oluyoracü ara sıra gören oluyoracü ara sıra gören oluyoracü ara sıra gören oluyoracü ara sıra gören oluyoracü ara sıra gören oluyor
Alıntı:
~sebofan_memo~´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Guldan Aksit: "Türkiye'de bir başörtüsü sorunu vardır. Genç kızlarımızın eğitim alması önünde engel teşkil etmektedir. Üniversitelerimize fiilen devam edemedikleri için eğitim almaları engellenmektedir" şeklinde konuştuğu,

Basbakan : “İmam hatip ve meslek liseleriyle diğer düz liseler arasında üniversiteye girişte uygulanan katsayı farkını doğru bulmuyorum “

bu sozler iddianamede laiklige ayriki olarak bulunuyor bu hukuksa nediyelim cok guzel bir hukugumuz var budanmali boyle parti kapatma sistemi anca ugandada olur
160 sayfalık bir iddianamenin 2 satırını böl kopyala yapıştır "bu iddianame çok saçma" "böyle hukuk mu olur" ... Acaba hukuka aykırı olan nedir burada? Başsavcıdan hukuku daha iyi bildiğine göre bizide aydınlatabilirsin engin bilginle

Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi kardeşçesine,
bu hasret bizim...
Eski 23-03-08, 23:27 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

Şidaam - ait Avatar
Genel Mesajlar: 589
Teşekkür etti: 201
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:7818
Şidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmış
Daha önce yapmalıydı bunu, her kafadan bi ses çıkmazdı en azından..

Bediüzzaman sünnet olan sarığı için başını verirken,
Ben farz olan örtüm için hayatımı versem AZDIR!!

Ben annemin kızıyım; harbiyim, yalan bilmem.
Kalbim oyuncak değil, hiç kimseye Eğilmem!

Eski 27-03-08, 21:24 Çevrimdışı   #12
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.516
Teşekkür etti: 5.335
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:31527
delkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Akp yine işine geldiği gibi yönetmeye , alınan emirlerin şekline göre karar vermeye ve önüne engel çıkartacak herşeye çekiç politikasıyla ve hepsinden de önemli bütün demirbaş mevkileri sahiplenerek acaba hangi idolojilere hizmet edecek ?

Bu zamanda görevinin sorumluluğunda ve bilincinde insanların olması beni hala umutlu kılıyor. Devir oturma devri değil , çalışma devri !
Mesaja teşekkür eden:
Scнiивея (27-03-08)
Eski 30-03-08, 16:22 Çevrimdışı   #13
Stajyer
Huzur Pınarı

mesute - ait Avatar
Genel Mesajlar: 69
Teşekkür etti: 8
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:105
mesute ara sıra gören oluyormesute ara sıra gören oluyor
Türkiye de niyet okuyucular çok olduktan sonra bu tür polemikler azalmaz...

Gazeteci niyet okuyorak yazısıb-nı yazar ,Savcı niyet okuyarak suçlar, bu gidişle başka birisi de çıkar fal bakarak iddianame hazırlar...

Her iddianamenin somut kanıtları olması gerekir...
Zamanında şunu demiştiniz ,ama siz şunu kastettiniz" diyerek suçlama olmamalı..

"Çıktım erik dalına anda yedim üzümü
Bostan ıssı kakıyıp, der ne yersin kozumu"
**********Yunus Emre************
Mesaja teşekkür eden:
Şidaam (30-03-08)

Konu Seçenekleri