DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  İnanç tartışmaları

Konu Seçenekleri
Eski 31-03-08, 03:47 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.967
Teşekkür etti: 3.122
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90041
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
dikkat Yarı insan yarı hayvan! İngiltere işte bu tartışmayla sarsılıyor!

İnsan genlerini hayvan yumurtalarına yerleştirip embriyolar geliştirecekler. Sonra hücrelerini kullanacaklar ama...

İngiltere işte bu tartışmayla sarsılıyor. "Yarı insan, yarı hayvan, hibrid embriyolar"ın geliştirilmesi için düğmeye basıldı. Gerekli iznin çıkması için tasarı parlamentoya geldi. Parlamenterler oy kullanacak. Hekes vicdanıyla baş başa. Bazıları o kadar karşı ki istifayı bile göze alabileceklerini söylüyor. Ama bilim adamları, bu "yarı insan yarı hayvan embiyoların" hücrelerini kullanarak birçok hastalığa çare bulabileceklerini savunup, tasarının geçmesi için bastırıyor.

İngiltere'de 200'ü aşkın tıbbi kuruluş ve yardım derneği, parlamentonun her bir üyesine gönderdikleri mektuplarla, hükümetin insan ve hayvan DNA'sı kullanarak hibrid embriyo oluşturma planlarını desteklemelerini istedi.

"Ahlaka ve insana saygısızlık"

Yasa tasarısı, bir dizi kilise liderinin sert eleştirilerini getirmiş, bazıları bu girişimi ahlaka ve insan yaşamına saygısızlık olarak değerlendirmişti. Yardım dernekleri ve tıp kuruluşları, embriyoların sadece tıbbi araştırmalarda hücre üretmek amacıyla kullanılacağını savunuyor.
Önümüzdeki aylarda İngiltere parlamentosunda görüşülecek olan tasarı, hayvan yumurtalarına insan genleri karıştırılmak suretiyle hibrid embriyolar yaratılmasına izin verecek.

Alzheimer ve Parkinson tedavisi için önemli
Tasarı, Parkinson ya da Alzheimer gibi henüz çaresi bulunamamış hastalıklardan muzdarip kişiler ve bilim adamlarının büyük desteğini görüyor. BBC muhabiri Jasmin Souesi'nin aktardığına göre, mevcut tartışma, parlamento üyelerinin, 'kendi vicdanlarına ya da partilerinin talimatlarına göre oy kullanma hakkına sahip olup olamayacakları' etrafında dönüyor.

Parlamenterler vicdanlarına göre oy kullanacak
Geçmişte İngiliz politikacılara, bazen 'vicdani meseleler' diye tabir edilen konularda özgürce oy kullanma hakkı verilirdi. İşte kilise liderleri, kök hücre meselesinde de benzer bir tutum izlenmesini umuyorlar. Özellikle Katolik Kilisesi üyeleri, insan yaşamının kutsallığına saldırdığı gerekçesiyle bu tasarıya karşı çıkıyorlar.

Ama Anglikan kilisesi liderleri de geri kalmıyor, York Başpiskoposu John Sentamu, dinin gözardı edilemeyeceğini, çünkü İngiltere'nin Hristiyan prensiplerine dayanarak kurulduğunun altını çiziyor.

Parlamento'da oylanacak

İngiltere'de önde gelen ve halkın yakından tanıdığı bir isim olan, üreme uzmanı Robert Winston, kilisenin halkı, araştırmalar konusunda yanlış yönlendirdiğini savundu. Anlaşıldığı kadarıyla, en az üç bakanın önerilen yasa tasarısı konusunda çekinceleri var. Ama hükümetin önerdiği bir tasarıya karşı oy kullanmaları da mevkilerini kaybetmeleriyle sonuçlanabilir. Parlamentoda ilk kez Şubat ayında görüşülen tasarının bir daha ne zaman tartışılacağı bilinmese de hükümetin gündeminde büyük yer teşkil eden bir yasa taslağı olduğu muhakkak.

Sizler Bu Konu Hakkında Neler Düşünüyorsunuz Arkadaşlar ?

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
agbar (04-04-08), antiterorES (04-04-08), BigBang (01-04-08), HANNİBAL (05-04-08), J.Mengele (31-03-08), sonsuus (31-03-08)
Eski 31-03-08, 15:53 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.116
Teşekkür etti: 3.039
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:30308
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Tabiki çok olumsuz düşünüyorum.

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 31-03-08, 16:02 Çevrimiçi   #3
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.827
Teşekkür etti: 2.646
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:31796
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
saksonlar yine saçmalıyorlar...

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 31-03-08, 16:32 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Arkadaslar bu sadece deneme ve hastalıkların tedavisini bulma amaclı ben sahsen karsı degilim cunku klonlanma olmayacak sadece deneme amaclı olacak ona bakarsanız bizler mikrobiyoloji dersinde mikrop yaşatıp onları besleyip uzerinde ilac calısmaları yapıyoruz buna kimse karsı cıkmıyor bu konuda aynen oyle tekrar soyluyorum ben karsı degilim acıkcası ...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

Mesaja teşekkür eden:
sonsuus (31-03-08)
Eski 31-03-08, 16:39 Çevrimdışı   #5
Rektör
Genel Mesajlar: 7.672
Teşekkür etti: 1.431
RepForum Gücü: 77
Forum Puanı:23470
scabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
DR_GoKiSsS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaslar bu sadece deneme ve hastalıkların tedavisini bulma amaclı ben sahsen karsı degilim cunku klonlanma olmayacak sadece deneme amaclı olacak ona bakarsanız bizler mikrobiyoloji dersinde mikrop yaşatıp onları besleyip uzerinde ilac calısmaları yapıyoruz buna kimse karsı cıkmıyor bu konuda aynen oyle tekrar soyluyorum ben karsı degilim acıkcası ...
ben karşıyım

Aynı şey değil ki bu toktor (:

Hem herkes görüşünü yazıyor kimseyi ılımlı yaklaşın diyemeyiz

Zati ingiliz doktorlar biz yapmayın deselerde yapar yapın desekte (:

Azaldıkça aç kalmanın korkusuyla kuryacaksın..
Bu sebeble yaşlanacaksın..
Çünkü sen de baştan olmak üzere sonlanancaksın..
Trilyon da olsan harcanacaksın..
Savaşı kes barışacaksın!
Kendinle aynalarında birebir anlaşacaksın..

Konu scabiyersto tarafından (31-03-08 Saat 16:43 ) de değiştirilmiştir..
Eski 31-03-08, 16:40 Çevrimdışı   #6
Asistan
Genç Kuvvet

hazardmt - ait Avatar
Genel Mesajlar: 293
Teşekkür etti: 91
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:1308
hazardmt üç beş tanıdığı olmuşhazardmt üç beş tanıdığı olmuşhazardmt üç beş tanıdığı olmuşhazardmt üç beş tanıdığı olmuşhazardmt üç beş tanıdığı olmuşhazardmt üç beş tanıdığı olmuşhazardmt üç beş tanıdığı olmuşhazardmt üç beş tanıdığı olmuşhazardmt üç beş tanıdığı olmuşhazardmt üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
farkettiyseniz ingilizlerin bayağdır filmlerinde de yarı insan yarı hayvan karakterlere sıkça rastlamak mümkün..yani bu bir alıştırma politikası sevecen gösterme çabası olabilir...

Kuş kanadı kalem olsa..
Ah Yazılmaz benim derdim
Eski 31-03-08, 16:43 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Alıntı:
Ama bilim adamları, bu "yarı insan yarı hayvan embiyoların" hücrelerini kullanarak birçok hastalığa çare bulabileceklerini
scabiyersto,embiryo hucresi kullanmak demek yapay rahim kullanılarak kök hucre demek bir nevi fetus (bebek) olusumu olmayacak diyor zaten evet karsı olabilirsin etik kurallardan bahdesiyoruz ama hipokratta bosuna dememiş yardım edemeyeceksen zarar verme diye bu yuzden dolayı ben bu durumun daha dogrusu tıp aleminin buyuk bir devrimle karsı karsıya olmasının yanındayım ...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

Eski 31-03-08, 16:43 Çevrimiçi   #8
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.050
Teşekkür etti: 1.278
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:7378
sonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmış
bilimin yanındayım her zaman destekliyorum...yalnız insanlara zarar vermediği sürece....bir insanın canı yanabilir ama milyonlarcası iyileşebilir...

Kardeşlerim ben Türküm,Arabım,İrlandalı,Yahudi,Kızılderili,
Kürdüm ben yakın beni
salın küllerimi Ağrı doruklarından Anadolu ya soysuzluğun bir daha asla yeşermeyeceği
geleceğe taşıyın beni...

Yutta barış dünyada barış

Biji Aşiti
Mesaja teşekkür eden:
DR_GoKiSsS (31-03-08)
Eski 31-03-08, 16:47 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Alıntı:
Ama bilim adamları, bu "yarı insan yarı hayvan embiyoların" hücrelerini kullanarak birçok hastalığa çare bulabileceklerini
scabiyersto,embiryo hucresi kullanmak demek yapay rahim kullanılarak kök hucre demek bir nevi fetus (bebek) olusumu olmayacak diyor zaten evet karsı olabilirsin etik kurallardan bahdesiyoruz ama hipokratta bosuna dememiş yardım edemeyeceksen zarar verme diye bu yuzden dolayı ben bu durumun daha dogrusu tıp aleminin buyuk bir devrimle karsı karsıya olmasının yanındayım ...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

Mesaja teşekkür eden:
sonsuus (31-03-08)
Eski 31-03-08, 16:49 Çevrimdışı   #10
Rektör
scabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Gökan, Embiryonun anlamını pekala bende biliyorum karşı olmam anlamını bilip , bilmememden kaynaklanmıyor sadece karşıyım bu..

Ha sen istersin o zaman ingiltereye senle gelip toktorlara yardım ederim senin canın sağolsun

Savaşı kes barışacaksın!
Mesaja teşekkür eden:
DR_GoKiSsS (31-03-08)
Eski 31-03-08, 16:56 Çevrimiçi   #11
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.050
Teşekkür etti: 1.278
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:7378
sonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmış
doktorum önyargılar kırılmadan insanlar bazı şeyleri kabul etmezler....ne kadar bilim bizi anlamaya çalışın diye kafasını duvarlara vursada...insanlar bağlandıkları şeylerden dolayı her zman bir önyargı gözlükleri var gözlerinde...

Kardeşlerim ben Türküm,Arabım,İrlandalı,Yahudi,Kızılderili,
Kürdüm ben yakın beni
salın küllerimi Ağrı doruklarından Anadolu ya soysuzluğun bir daha asla yeşermeyeceği
geleceğe taşıyın beni...

Yutta barış dünyada barış

Biji Aşiti
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
DR_GoKiSsS (31-03-08), HANNİBAL (05-04-08)
Eski 31-03-08, 17:08 Çevrimdışı   #12
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Alıntı:
scabiyersto´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gökan, Embiryonun anlamını pekala bende biliyorum karşı olmam anlamını bilip , bilmememden kaynaklanmıyor sadece karşıyım bu..

Ha sen istersin o zaman ingiltereye senle gelip toktorlara yardım ederim senin canın sağolsun
scabiyersto,Embiryonun anlamını acıklamadım ben sadece anlatılmak isteneni acıkladım ayrıca tıp 2 ve tıp 4 'te İngiltere Kraliyet Sağlık Akademisin'de burslu olarak okudum genetik dalında muthiş calısmaları var ilk kopya koyun Dolly'nın calısmalarının o laboratuvar'da yapıldıgını ogrendim adamlar diyor zaten biz klonlama pesinde degiliz etik degil insanlıgımıza aykırı diyorlar sadece fetus halini almadan tedavi seklini cozecekler sunuda biliyor muydun neden fare'ler uzerinde calısma yapıldıgını

cunku insan organizmasının birebir yakını farelerdirde ondan ...

Alıntı:
sonsuus´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
doktorum önyargılar kırılmadan insanlar bazı şeyleri kabul etmezler....ne kadar bilim bizi anlamaya çalışın diye kafasını duvarlara vursada...insanlar bağlandıkları şeylerden dolayı her zman bir önyargı gözlükleri var gözlerinde...
Bu konu benim uzmanlık alanım ve onemsiyorsum sonsuuz'um on yargıları kırmaya calısacagım elimden geldigi kadarı ile bu yuzden sizlerinde desteklerini bekliyorum acıkcası

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

J.Mengele (02-04-08), sonsuus (31-03-08)
Eski 31-03-08, 17:23 Çevrimdışı   #13
Rektör
Alıntı:
scabiyersto,Embiryonun anlamını acıklamadım ben sadece anlatılmak isteneni acıkladım ayrıca tıp 2 ve tıp 4 'te İngiltere Kraliyet Sağlık Akademisin'de burslu olarak okudum genetik dalında muthiş calısmaları var ilk kopya koyun Dolly'nın calısmalarının o laboratuvar'da yapıldıgını ogrendim adamlar diyor zaten biz klonlama pesinde degiliz etik degil insanlıgımıza aykırı diyorlar sadece fetus halini almadan tedavi seklini cozecekler sunuda biliyor muydun neden fare'ler uzerinde calısma yapıldıgını

cunku insan organizmasının birebir yakını farelerdirde ondan ...

Walla mı ??

Gökan bana açıklama yapıp durma ben seni başka taraflarımla dinliyip yorum yapıyorum sende beni iyi anlayamadın , bende seni , bi yerlere varacağımızı sanmıyorum konuyu daha fazla dağıtmayalım yazın yorumlarınızı

Savaşı kes barışacaksın!
Mesaja teşekkür eden:
DR_GoKiSsS (31-03-08)
Eski 01-04-08, 23:31 Çevrimdışı   #14
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.504
Teşekkür etti: 2.802
RepForum Gücü: 104
Forum Puanı:45037
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Acaba bilime herşey feda edilebilir mi?Yapacağımız şeyler ilerde ne sonuçlar doğuracak?Bu insanlığın hayrına mı olacak kötülüğüne mi?DTT ilaçlama tozu geçen yüzyılın ilk yarısında mucize ilaç olarak sunulmuştu..Ama sonrasında böceklere eskisinden daha fazla güç sağladığı anlaşıldı..Ve bu güçlenen böceklere karşı yeniden geliştirilen ilaçlara daha fazla para harcandı..Acaba sözü edilen bu işlem ilerde bizi genlerimizde doğal olarak bulunduğuna inandığım ve bizi insan yapan özellikleri ne duruma getirecek...

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
DR_GoKiSsS (01-04-08), RAMSES113 (06-04-08), Yσкє∂!¢! (02-04-08)
Eski 02-04-08, 13:33 Çevrimdışı   #15
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.641
Teşekkür etti: 2.140
RepForum Gücü: 100
Forum Puanı:37649
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Eger insanlıgın yararına olacaksa aslında evet denmeli.

Bide kötü sonuç çıkarır bilim kurgu filmlerindeki gibi bi canavar çıkarsa o zaman yanarız

bide nasıl sonuç dogucak onuda allah bilir bence kötü yanları iyice araştırılıp sonra yapılmalı...

28 gün ve 28 hafta sonradaki gibi bi hastalık çıkarsa yha oda ingilterde çıkmıştı

(çok film seyrediyom galiba)

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
DR_GoKiSsS (02-04-08), sonsuus (02-04-08)
Eski 04-04-08, 13:01 Çevrimdışı   #16
Stajyer

sfanky - ait Avatar
Genel Mesajlar: 96
Teşekkür etti: 42
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:1161
sfanky üç beş tanıdığı olmuşsfanky üç beş tanıdığı olmuşsfanky üç beş tanıdığı olmuşsfanky üç beş tanıdığı olmuşsfanky üç beş tanıdığı olmuşsfanky üç beş tanıdığı olmuşsfanky üç beş tanıdığı olmuşsfanky üç beş tanıdığı olmuşsfanky üç beş tanıdığı olmuş
I am legend filmini dönmesin sonra ortalık yav
Eski 04-04-08, 23:19 Çevrimdışı   #17
Asistan

antiterorES - ait Avatar
Genel Mesajlar: 270
Teşekkür etti: 421
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:7129
antiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmış
Alıntı:
ona bakarsanız bizler mikrobiyoloji dersinde mikrop yaşatıp onları besleyip uzerinde ilac calısmaları yapıyoruz buna kimse karsı cıkmıyor bu konuda aynen oyle tekrar soyluyorum ben karsı degilim acıkcası ...

BENCE DE BİR SAKINCASI YOK.NASILSA İNGİLİZLER DE MİKROP.

..........
.........
........
.......
......
.....
....
...
..
.
Eski 05-04-08, 11:20 Çevrimdışı   #18
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

Şidaam - ait Avatar
Genel Mesajlar: 589
Teşekkür etti: 201
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:7818
Şidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmış
Amaç tıp dünyası için ii gözüksede kesinlikle karşıyım böyle bir şeye. Ben hiç sanmıyorum ki bu denemeler bunlarla sınırlı kalıcaktır.. Zaten tasarının kabul edileceğinide hiç sanmıyorum..

Bediüzzaman sünnet olan sarığı için başını verirken,
Ben farz olan örtüm için hayatımı versem AZDIR!!

Ben annemin kızıyım; harbiyim, yalan bilmem.
Kalbim oyuncak değil, hiç kimseye Eğilmem!

Eski 05-04-08, 11:48 Çevrimdışı   #19
Rektör
Genel Mesajlar: 6.177
Teşekkür etti: 1.499
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:22315
Çaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Şöyle düşünmeden bi aklımdan geciriyorum, içim el vermiyo; vicdanım rahat deil yani.. Ondan karşı olduğumu yazayım..
Eski 05-04-08, 18:29 Çevrimdışı   #20
Doçent

İnCi ÇiÇéKi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.397
Teşekkür etti: 1.800
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26603
İnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz