| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yarışma Kuralları Hakkında Yeni Kural ve Yarışmalar Hakkında Bilgilendirme. Bildiğiniz gibi forumumuzda Şiir ve Resimli Şarkılar olmak üzere 2 yarışma bulunmakta ve belli tarih aralıklarında anketleri açılıp sizlerin oylamasına sunulmaktadır. Son günlerde her anket açılmasının ardından sizlerden gelen bir şikayet doğrultusunda yarışmalarda bundan böyle katılan kişinin kendi eserine oy kullanması yasaklanmıştır. Bu kural katılımcılara katıldıkları eser altında hatırlatılacak olup uyulmaması halinde eserleri anketten kesinlikle çıkarılacaktır. Bu kural forum genelinden bize iletilen yoğun şikayetler sonucu koyulmuş bir kuraldır , değişmesi veya itirazı mümkün değildir. 25/05/2008 Tarihinden itibaren geçerlidir. Forumda sık sık sizlerin verdiği emeklere saygımız olduğunu belirtiyoruz. Bizim yönetimce saygı duydugumuz sizlerin emekleridir ama özellikle yarışmaya katılıp kazanma hırsı ile oy isteyen, eserin kendine ait oldugunu üçüncü kişilerle paylaşan üyelerimiz bulunmakta. Ankete oy kullananlarda her ankette tek tek ip kontrolü yapılmakda ve kural ihlali varsa eser anketten çıkarılmaktadır. Ama kural ihlalinin ispatı olmadığında eseri anketten çıkarmamamız kural ihlali yapıldığını farketmediğimiz anlamına gelmez. Sizleri kendinizin yaptığı emek saygısızlığından biryere kadar koruyabileceğimizi hatırlatır , birbirinizin emeklerinize daha saygılı olup yarışma kurallarımıza mutlaka uymanızı birkez daha rica ederim . İyi forumlar. ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (19 Kişi) | Язшμ§™ (21-05-08), мєяνє (30-06-08), ρяєηѕєѕ (21-05-08), And (24-06-08), CnRaLpEr (21-05-08), CSKN (22-05-08), gerceksevda (22-05-08), mavihyr (26-09-08), MrTcN1905 (22-05-08), NuraYY (16-06-08), Opeth (02-06-08), Samson (22-05-08), Smyrna (11-06-08), Snorland (21-05-08), srknakr (22-05-08), storm_fatih (21-05-08), The Darkness (04-07-08), uzunbeyaz (16-06-08), ŞiYaR (21-05-08) |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.205
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90174 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alınan haksız oylar ve kişilerin kendilerini belli eden bilinçli hareketlerine karşı iyi bir önlem oldu. Ayrıca yasak olmasına rağmen şiirlerini 3. şahıslarla paylaşan üyeler'e de kendilerine olan saygıları ile karşılaşmalarını tavsiye ediyorum. Teşekkür ederim. Konu CnRaLpEr tarafından (21-05-08 Saat 22:02 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (21-05-08) |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.813
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:73320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendine Oy Verenleri Hiç Anlamamisimdir Zaten Güzel Bir Uygulama.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (02-06-08) |
| | #4 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben bu forumu zamansızı çok seviyorum
Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #5 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 31
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:860 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aaa iyi oldu bak. ne sacmaliktir yaa hangi insan kendine oy verir ki.. ben soliim bencil insan
|
|
| | #6 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.621
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:82398 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendi yaptığı, yorum kattığı eseri tarafsız değerlendirebileceğini sanan, O yapıtı yapmak, birlik beraberlik içerisinde yarışma ruhunu yaşama keyfini almaktansa başarılı olma, birinci olma keyfini yaşamayı tercih eden kişiler kendine oy verir herhalde. Bazen neyi niçin yaptığımızı unutuyoruz galiba... ![]() ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | storm_fatih (16-06-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |