DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Bilgisayar ve Internet  Bilgisayar

Konu Seçenekleri
Eski 22-07-08, 21:56 Çevrimdışı   #1
Stajyer

Composure - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30
Teşekkür etti: 22
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:481
Composure ara sıra gören oluyorComposure ara sıra gören oluyorComposure ara sıra gören oluyorComposure ara sıra gören oluyorComposure ara sıra gören oluyor
Yasak Sitelere Hızlıca Girmek (Youtube v.s)

UltraSurf ile yasak sitelere girmek
UltraSurf 8.9′u sisteminize kurmanıza gerek yok. Direkt olarak .exe dosyasıyla çalışan yazılım, Windows saatinin hemen üzerinde bir kilit işaretiyle çalışır durumda bulunur ve böylelikle bu programcığın aktif ya da pasif olduğunu anlayabilirsiniz. Yazılım içerisinde herhangi bir ayar yapmanıza da gerek yok, girilen herhangi bir sitede bu araç sayesinde sorunsuz sörf yapabiliyorsunuz.

Ancak UltraSurf sadece Internet Explorer altında çalışıyor. Yani Mozilla Firefox ya da Opera kullanıcıları bu araçtan verim alamayacak.

Başka hiçbir ekstra yazılım kurmaksızın ve alternatif sitelerle uğraşmadan bu yazılımla erişim engeli konmuş sitelere kolayca girebilirsiniz.

Bu ufak yazılım ile Telekom tarafından girilmesi engellenen tüm sitelere (youtube v.s), sosyal ağlara, yazılımlarla veya admistrator tarafından yasaklanmış web sayfalarına ve Milli Eğitim Bakanlığının sağladığı internet bağlantısı üzerinden girilemeyen her internet sitesine kolaylıkla ve hızlı bir şekilde girebilirsiniz.

Buradan indirebilirsiniz
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
DiRENiŞ (16-08-08), LeGenT (16-08-08), MrTcN1905 (16-08-08), Snorland (16-08-08)
Eski 16-08-08, 15:10 Çevrimdışı   #2
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.970
Teşekkür etti: 15.336
RepForum Gücü: 435
Forum Puanı:181798
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Gayet hızlı çalıştırıyor
Teşekkürler

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
Galiyev (16-08-08)
Eski 16-08-08, 15:25 Çevrimdışı   #3
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.970
Teşekkür etti: 15.336
RepForum Gücü: 435
Forum Puanı:181798
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ayrıca Explorer sevmeyenler safaride de çalışıyor program

http://www.zamansiz.com/dunyanin-en-...k-t230498.html

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
Galiyev (16-08-08)
Eski 16-08-08, 16:00 Çevrimdışı   #4
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.110
Teşekkür etti: 2.549
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25406
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Benim antivirüs cart curt edip duruyor.

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Eski 04-09-08, 16:56 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Müzik grubu

askkorsani - ait Avatar
Genel Mesajlar: 555
Teşekkür etti: 105
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:791
askkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
çok saol

Konu Seçenekleri