| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaşamın Değerleri Yaşamda gittimi dönmeyen üç değer: Zaman,sözcükler,fırsat. Yaşamda yitirilmemesi gereken üç değer: Barış,umut,dürüstlük. Yaşamda,üzerinde yüksenilen üç dayanak: Sevgi,kendine güven,dostluklar. Yaşamda sürekliliğine güvenilmeyen üç değer: Başarı,sağlık,zenginlik. Yaşamda kişiyi geliştiren üç değer: Çok çalışma,içtenlik,azim. Yaşamda kişiyi körelten üç öğe: Cesaretsizlik,gurur,öfke. Yaşamda önemli altı sözcük: "Ben hatalıydım,bu gerçeği kabul ediyorum." Yaşamda önemli beş sözcük: "Gerçekten harika bir iş başardın." Yaşamda önemli dört sözcük: "Bu konuda ne düşünüyorsun?" Yaşamda önemli üç sözcük: "Sana yardımcı olayım." Yaşamda önemli iki sözcük: "Teşekkür ederim." Yaşamda en az önemli tek sözcük: "Ben" |
|
| | #2 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.158
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzel Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #3 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.427
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gercek tesbitler tşkkurler..
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |