Konu Seçenekleri
Eski 23-05-08, 16:08 Çevrimdışı   #1
Stajyer
Sanatkârlar grubu

єŁifŁєиdiм - ait Avatar
Genel Mesajlar: 111
Teşekkür etti: 341
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:3079
єŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biri
isaret Yaşım Aşk. . Seninle Büyüyorum . .

SANA YAŞIYORUM

tek kişilik kışlarda,
tek kişilik akşamlarda;
tek kişilik yataklarda donmak istemiyorum . .

/..sensiz üşüyorum../

hani en çıkmazlarda,
gözyaşım kirpiğimin ucunda,
yaşamaktan önce sen geliyorsun ya aklıma . .

/..seni seviyorum../

yolum sevdada . .
virajlar, tümsekler . .
bir yanımdan kapris, bir yanımdan gurur geçiyor . .

/..ben sana koşuyorum../

gece ansızın açıyorum gözlerimi . .
senli bir rüyanın tam ortası . .
"kahretsin!" diyorum kahretsin !!
tekrar sana uyuyorum . .

/..sen uyma bana../

satırlara döküyorum seni . .
özene bezene, sayfa sayfa
kenarlarını süslüyorum . .
dur gözlerini kapatma !!

/..hala seni okuyorum../

onca zaman geçti . .
ayrıla ayrıla geldik tam aşkın ortasına . .
bilsen ne çok şey değişti . .
şimdi sevdama laf atanlara kocaman;
yanında küçücük oluyorum . .

/..yaşım aşk
...seninle büyüyorum.../

DİLEK EĞRİ

Mesaja teşekkür eden: (15 Kişi)
мєяνє (24-05-08), AchiLLeuss (24-05-08), çöl çiçeği (24-05-08), HaZaL (23-05-08), interlude (23-05-08), MaruzeLLa (23-05-08), nesquik (23-05-08), Uykucu (24-05-08), yεsiL (23-05-08), YıLdız_GöZlÜm (23-05-08), ^ChErRy^ (24-05-08), _canözüm_ (23-05-08), _deniz_ (24-05-08), _Okyanus_ (24-05-08), ~C@dY~ (24-05-08)
Eski 23-05-08, 16:09 Çevrimdışı   #2
Rektör
Genel Mesajlar: 10.042
Teşekkür etti: 9.856
RepForum Gücü: 135
Forum Puanı:48765
yεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
harika ..cok begendim..
adasim
Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (23-05-08)
Eski 23-05-08, 16:14 Çevrimdışı   #3

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.894
Teşekkür etti: 3.961
RepForum Gücü: 111
Forum Puanı:43682
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
teşekkürLer =)

Ödümüz patlıyor acı çekmekten!

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..
Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (23-05-08)
Eski 23-05-08, 16:17 Çevrimdışı   #4
Asistan

aXy $eY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 406
Teşekkür etti: 281
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:10599
aXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
eliflendm bnde foruma elifler doldu tskler gzldi..

Aman allahim benim kuzenim bir psikopatmanyakkkk
Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (23-05-08)
Eski 23-05-08, 16:41 Çevrimdışı   #5
Profesör
Genel Mesajlar: 3.798
Teşekkür etti: 4.747
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:35897
MaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
/..yaşım aşk
...seninle büyüyorum.../

şairin yüreğine; sizin ellerinize sağlık.hoş resim.
Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (23-05-08)
Eski 23-05-08, 18:16 Çevrimdışı   #6
Asistan
Müzik grubu

мєтσмαηια - ait Avatar
Genel Mesajlar: 161
Teşekkür etti: 236
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:4011
мєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biriмєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biriмєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biriмєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biriмєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biriмєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biriмєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biriмєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biriмєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biriмєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biriмєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biri
Harika bi çalışma eline sağlık cnm...
Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (23-05-08)
Eski 23-05-08, 18:19 Çevrimdışı   #7
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 704
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
ellerine sağlık güzel bi çalışmna olmuş elif

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....
Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (23-05-08)
Eski 23-05-08, 19:48 Çevrimdışı   #8

Downloadiki
Genel Mesajlar: 10.067
Teşekkür etti: 7.978
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:95678
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
emegine saglik hos calisma olmus ( fakat ben bu ayni resmi üc kere gördüm )
Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (23-05-08)
Eski 23-05-08, 19:52 Çevrimdışı   #9
Stajyer
Sanatkârlar grubu

єŁifŁєиdiм - ait Avatar
Genel Mesajlar: 111
Teşekkür etti: 341
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:3079
єŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biri
Alıntı:
YiLdIz_GöZlÜm´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
emegine saglik hos calisma olmus ( fakat ben bu ayni resmi üc kere gördüm )
oLsun; işLemeLer farkLı oLunca güzeL şeyLer çıkıyor ortaya

yorum için teşekkürLer . .
Eski 23-05-08, 20:12 Çevrimdışı   #10
Doçent
Genç Kuvvet

_canözüm_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.314
Teşekkür etti: 5.099
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:28471
_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
çok gujel bı çalışma olmuş emeğine sağlık cnm

konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen...
yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem...

Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (23-05-08)
Eski 23-05-08, 22:44 Çevrimdışı   #11

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.346
Teşekkür etti: 5.705
RepForum Gücü: 185
Forum Puanı:75789
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Çok hoş bir çalışma ellerine emeğine sağlık

Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken.
Nerden bilirdim yaşamın
Böyle parçalanarak süreceğini
Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini...
Bir yap-bozum sanki,
Tek parçamı bile bulamadan,
Yeniden dağılıveriyorum.
Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (23-05-08)
Eski 24-05-08, 02:11 Çevrimdışı   #12
Öğrenci

AchiLLeuss - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5
Teşekkür etti: 7
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
AchiLLeuss Herkese mesafeli
Afillendim ve Dilek Eğri...

Güzel ikili
Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (24-05-08)
Eski 24-05-08, 13:16 Çevrimdışı   #13
Asistan

мєяνє - ait Avatar
Genel Mesajlar: 311
Teşekkür etti: 1.189
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:5765
мєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Güzel bir çalışma olmuş,emeğine sağlık...

Beni anlayan uzağım olsa da yakınımdır. Beni anlamayan yakınım olsa da uzağımdır...
Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (24-05-08)
Eski 24-05-08, 13:17 Çevrimdışı   #14
Dekan
Düşünürler grubu

^ChErRy^ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.311
Teşekkür etti: 4.634
RepForum Gücü: 162
Forum Puanı:69964
^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yaşamaktan önce sen geliyorsun ya aklıma ...

Emegine saglik, cok güzel (:

[...]

Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (24-05-08)
Eski 24-05-08, 13:18 Çevrimdışı   #15

Bölümünde uzman

_Okyanus_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.030
Teşekkür etti: 4.798
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:95385
_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Ben neden yeni görüyorum bu çalışmanı
Hızına yetişemiyorum canım yaa
çok güzel bir şiir,resminle birleşinde daha da güzel olmuş
emeğine sağlık

bence artık sen de herkes gibisin..
Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (24-05-08)
Eski 24-05-08, 15:37 Çevrimdışı   #16
Stajyer
Sanatkârlar grubu

Uykucu - ait Avatar
Genel Mesajlar: 43
Teşekkür etti: 23
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1300
Uykucu üç beş tanıdığı olmuşUykucu üç beş tanıdığı olmuşUykucu üç beş tanıdığı olmuşUykucu üç beş tanıdığı olmuşUykucu üç beş tanıdığı olmuşUykucu üç beş tanıdığı olmuşUykucu üç beş tanıdığı olmuşUykucu üç beş tanıdığı olmuşUykucu üç beş tanıdığı olmuşUykucu üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Elifin çalışmalarını çok begeniyorum öZen gösteriyor. (: hatta kıskanıyorum (:

Yüreğine sağlık PoZitif Çikolata
Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (24-05-08)
Eski 24-05-08, 21:06 Çevrimdışı   #17
Profesör
Düşünürler grubu

~C@dY~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.204
Teşekkür etti: 3.548
RepForum Gücü: 144
Forum Puanı:63025
~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
çok güzel bir çalışma olmuş..

emeğine sağlık canım

cebimde yaralı bir umut
dilim bayram içim hazan
yalnızlığa hınç biriktiriyorum!
Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (24-05-08)

Tags
єŁifŁєиdiм, eliflendim, elüüüf

Konu Seçenekleri