| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]() | Yasin "Hedefim İlk 11`e Girebilmek" Oyuncularımızdan Yasin Çakmak, önlerinde zorlu hava şartlarında zorlu bir Gaziantepspor maçı bulunduğunu, ancak her türlü zorluğun üstesinden gelerek lige iyi bir başlangıç yapmayı umduklarını söyledi. FB TV`ye açıklamalar yapan Yasin Çakmak, ilk olarak Gaziantepspor maçını değerlendirdi. Yasin, "Öncelikle yeni bir hocamız var. Hem hazırlık maçlarında hem de Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında kendi sistemini oturtmaya çalıştı. Çalışmalar iyi geçti fakat halen eksikliklerimiz var. Önümüzde zorlu bir Gaziantep maçı var. Hava şartları zor olacak ve Gaziantep güçlü bir takım. Her zaman için ilk maçlar zor olur. Hatta ilk üç dört maç zorlu geçer. Fakat bizim yapmamız gereken Fenerbahçe Takımı olarak zorlukların üstesinden gelmek ve şartlar ne olursa olsun galip gelmek. İnşallah, Milli Takımdaki arkadaşlarımızın da katılımıyla iyi bir başlangıç yaparız" dedi. Yasin Partizan maçıyla ilgili olarak ise, "Şu anda bir avantajımız var. Biliyorsunuz ki 2-0`dan 2-2` ye getirdik maçı. İlk 15-20 dakika bir bocalama yaşadık fakat kısa sürede atlatmayı başardık. Zaten büyük takım olmanın da özelliği budur. En zor zamanlarda bile durumu kendi lehinize çevirebilmelisiniz. İkinci maçı kendi seyircimiz önünde oynayacağız ve bu bizim için büyük bir avantaj. Bu avantajı da en iyi şekilde değerlendirip iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Tabi ki öncelikli hedefimiz Gaziantep maçı olacak. Bu maçtan galip bir skorla ayrılıp Partizan maçına da moralli bir şekilde çıkmayı hedefliyoruz" dedi. Aragones`in sistemi hakkında değerlendirmelerde de bulunan Yasin, "Hocamız şu ana kadar yaptığı açıklamalarda ve basın toplantılarında defansa çok önem verdiğini bir çok kez belirti. Zaten biz kolay kolay gol yiyen bir takım değiliz. Bireysel hatalarımızdan dolayı gol yiyoruz. Amacımız hocamızın dediklerini elimizden geldiğince uygulamak, daha az hata yapmak ve olabildiğince az gol yiyerek maçlardan iyi sonuçlar almak" dedi. Kendi hedeflerini de dile getiren Yasin Çakmak, "Öncelikli hedefim, her futbolcu gibi, Fenerbahçe gibi büyük bir takımda ilk on bire girebilmek. Şu anda da hocamızın uyguladığı sistemler doğrultusunda dediklerini yapmaya çalışıyorum. Fenerbahçe camiası içinde bulunmaktan dolayı çok mutluyum ve elimden geldiği kadar bu camiaya faydalı olabilmek istiyorum. Takım arkadaşlarımı çok seviyorum, taraftarımızı çok seviyorum. İnşallah bu forma altında hem Milli Takım adına hem de Fenerbahçe adına büyük başarılara imza atarım" dedi. Antu [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
![]() |
| Tags |
| fenerbahçe, tuğrul bey |
| Konu Seçenekleri | |
| |