| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]() | bır grup genç otobüse biner ve arka koltuga otururlar otobüs tıklım tıklım doludur. bır durak sonra otobuse yaslı bir amca bıner yaslı amca zor tutunmaktadır ve bastonu sureklı kayar genclerden bıri dayanamaz ve amcaya; amcacım bastonunuzun altına lastık takarsanız kaymaz der. yaslı amcada; baban yıllar once o lastıgı taksaydı sen olmazdın ve bende orda oturuyo olurdum der.. ![]() ![]() ![]() K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tobe tobeeee ![]() Elimde E-dana'dan başka ne kaldı ki? |
|
| | #3 |
Teşekkür etti: 598
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2935 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaslı baslı ama biliyo vercegı cevabı K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
| | #4 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 101
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:467 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ahhh amcacım cahıl ınsan nerden bilsin |
|
| | #5 |
Teşekkür etti: 598
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2935 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 275
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eki kurtlardan ![]() 1905'den Sonsuza Kadar Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı Hedef : ŞükrüSaraçoğlu |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |