| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 495
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6900 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu olduğunu biliyordum da böyle olduğunu bilmiyordum ıyyy ![]() |
|
| | #3 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.283
Forum Gücü: 158 Forum Puanı:71180 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() hiç sevmem yavşakları |
|
| | #4 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.336
Forum Gücü: 435 Forum Puanı:181798 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir ara Cavit Çağlar Mesut Yılmaz'a demişti tazminat ödemişti ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Artemis (13-02-08) |
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yavşayan anlamında kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| | #6 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 43
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:171 ![]() ![]() |
ben bu yavsagi gööremiyorum nedense
|
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.568
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sinirli kişiler kullanabilir ardından kavga çıkar büyük ihtimal çok samimi arkadaşlar arasında kullanılır bir çok küfürlü beraber hakarettir,yağcı anlamındadır iki yüzlüdür bunlar labunyadır... pespayedir... David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #8 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.388
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77545 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | AntiYavşak (: Neyse Artik o Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| | #9 |
Teşekkür etti: 3.393
Forum Gücü: 145 Forum Puanı:57946 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yalaka insan modelidir kovsanda anlamazlar bazen cinayet sebebi olabilirler (:
![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter Konu ~sebofan_memo~ tarafından (11-04-08 Saat 18:22 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #10 |
Teşekkür etti: 3.039
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Genelde ''Kes Lan Yavşak'' şeklinde kullanılan kelime...
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 259
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazen de "Yavşama Lan Yavşak" şeklinde dilden fırlamaya sebep olabilecek parazit kelime Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
|
| | #12 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 4.637
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:39278 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ahmet Çakarla Şansa Bak adlı yarışmada yavşak nedir diye soruyu görünce tamam lan benim tvden umudum geçti dediğim kelime " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #13 |
Teşekkür etti: 3.122
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne yavşak'sınız ya GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |