Konu Seçenekleri
Eski 29-03-08, 23:27 Çevrimdışı   #1
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.970
Teşekkür etti: 15.336
RepForum Gücü: 435
Forum Puanı:181798
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Yaz Saati Uygulaması - Bu gece 03.00'te saatler bir saat ileri alınacak

Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla her yıl yapılan yaz saati (ileri saat) uygulaması nedeniyle bu gece 03.00'te saatler bir saat ileri alınacak.

Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla yapılan uygulamaya ilişkin Bakanlar Kurulu Kararı, 26 Mart 2008 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanmıştı.

Buna göre yaz saati, bir başka deyişle ileri saat uygulaması, bu gece 03.00'de saatlerin bir saat ileri alınarak 04.00'e getirilmesiyle başlayacak.

Konuya ilişkin Bakanlar Kurulu Kararında, geçmiş yıllardan farklı olarak, saatlerin ne zaman geriye alınacağına ilişkin bir ifadeye yer verilmemişti. Önceki uygulamalarda, saatler Ekim ayının son Pazar günü 1 saat geri alınıyordu.

Bu arada Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, ileri saat uygulamasının tüm yıla yayılması konusunda bir çalışma yaptıklarını, fakat karar almadıklarının, konunun ilgili bakanlıklarla görüşüldüğünü bildirmişti.

Yaz saati uygulaması, AB ülkeleriyle birlikte Mart ayının son pazar günü başlıyor. Uygulama ile her yıl, "orta ölçekli" bir hidroelektrik santralinin yıllık üretimi kadar tasarruf sağlanıyor.

İleri saat uygulaması, işe erken başlamak ve çıkmak, aydınlatma, ısınma, soğutma açısından birçok faydalar sağlıyor. TEİAŞ'nin hesaplarına göre yaz saati uygulaması ile yıllık 500-600 milyon kilovatsaat (kWh) tasarruf sağlanıyor.

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
And (30-03-08), BigBang (29-03-08), HeLL's AnGeL (29-03-08), Maçakızı (30-03-08), nehrin (30-03-08), ufuk_08 (30-03-08), Unfaithful (29-03-08)
Eski 29-03-08, 23:35 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.740
Teşekkür etti: 1.929
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:82498
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ben Geçen Hafta Sanıp Işe Geç Kaldıgımı Dusunurken Hayal Kırıklıgına Ugramıstım
Sımdıden Alayım Ben Saol Sülo (:

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 29-03-08, 23:37 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.186
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82730
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Hep merak etmişimdir, ben saatimi şimdi ayarlasam nolur ki

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Eski 30-03-08, 12:31 Çevrimdışı   #4

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.189
Teşekkür etti: 3.604
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:88296
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Artemis´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hep merak etmişimdir, ben saatimi şimdi ayarlasam nolur ki

Şimdi yani msj'ı yazdığın saatti ileri almadığın için geç kaldın

Deniz soğuktur şimdi yazık Balıklara selam anladın sen onu

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Eski 30-03-08, 13:43 Çevrimdışı   #5
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.641
Teşekkür etti: 2.140
RepForum Gücü: 100
Forum Puanı:37649
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ben 12 den 1 e aldm noljak şimdi

yanlışmı oldu gelecek senee kadar 3 ümü beklijem yani

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 30-03-08, 13:50 Çevrimdışı   #6
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.470
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37615
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ben ayarladım bile yoksa unutuyomm napimm

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Eski 30-03-08, 14:32 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.116
Teşekkür etti: 3.039
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:30308
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ben 1 saat önce aldım ileri, anca kalkabildim...

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler

Konu Seçenekleri