| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | Yazı veye Resim Çalma (Engelleyen Sitelerden) İnsanları Suça Teşvik Etmiyoruz yanlış anlaşılma olmasın fakat bazı okadar basit yöntemler varki insanların aklına bile gelmiyor. adam siteye resim koyuyor veya bir takım yazı vs vs sağ tuşu engelleyip veya başka biryolla insanların onu kullanmasını engellediğini sanıyor .kaynak kodları veya başka garip terimlerle kafanızı karıtırmak istemiyorum bu nedenle en basit yolunu anlatıcam sizlere Tarayıcınızın en üst kısmında mektup icon u olan bir sekme vardır ve bunun yanında da bir ok işareti bakınız Resim 1 de gösteriyorum ![]() Buraya Tıkladıgımızda Karşımıza Sayfayı Gönder Seçeneği Çıkacaktır Bakınız Resim 2 De gösteriliyor ![]() Yapacagınız Teş Sey Bu Tuşa Basmak Ve Çalınamıyan Herşeyi Çalmaktır örnek Resim 3 De Gösteriliyor![]() basit değilmi |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 2.886
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:26213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | paylasimlarin icin tskl kardesim ![]() Ölüm...Ölüm dedigin nedirki gülüm ben senin icin yasamayi göze almisim!!!!! |
|
| | #3 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:42 ![]() | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |