| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]() | Yazılarını Beğendiğiniz Forum Üyeleri
Kendinize yakın bulduğunuz, genelde düşünecelerini beğendiğiniz üyeleri yazın Şu ana kadar takip ettiğim kadarıyla İçten yorumları ile Yokedici Bana muhakafet olduğu bile olsa ne yazmış diye baktığım ve genelde yorumları hoşuma giden intergestapo ![]() Ciddi yorumları ile farklı bulduğum AXIS CICERO Dikaktimi çekenler ise ahmedkırmızıgül, filamingo, Virane ve AnD_MaiYeSi Yazıları ile samimi, sempatik gelen J. Mengele Yönetimden de kimseyi henüz tanıyamama rağmen tek ilgimi çeken ve dikkate şayan bulduğum AND Şimdilik bu kadar ilerde gene yazarım Evet enleri alalım; kimler kimleri beğeniyor? |
|
| | #3 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:936 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
takip ettigim biri yok
seytanimi öldürdüm, bebek melegimi büyütüyorum yandigim dünyayi kendim kücültüyorum |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 137
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Okyanus... beni bitirdi bu gün:(( ![]() Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece. |
|
| | #6 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | poor_youth |
|
| Mesaja teşekkür eden: | poor_youth (04-07-08) |
| | #7 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hani ben Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #8 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 628
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßir ßen eksiktim Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim |
|
| | #9 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.454
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ahmedkırmızıgül \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 287
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ctrlaltdel =D
|
|
| | #12 |
| Öğretim üyesi Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 287
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ctrlaltdel
|
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 868
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4087 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en cok J. Mengele Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
|
| | #14 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.024
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:11380 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şiyar Bugün doğdu,ömrünü bugün biliyor. İlk taze nefesini bugün aldı. Sonunu sonsuzluğa göre hazırlamaya çalışıyor. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (02-10-08) |
| | #15 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 152
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:761 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ŞiyaR - interlude Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın. Ve zaten genellikle o daha az sever seni, Senin o'nu sevdiğinden. ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (02-10-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |