Konu Seçenekleri
Eski 17-06-08, 22:05 Çevrimdışı   #1
Stajyer
Huzur Pınarı

ruh hastası - ait Avatar
Genel Mesajlar: 148
Teşekkür etti: 24
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:3125
ruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Yazılarını Beğendiğiniz Forum Üyeleri

Kendinize yakın bulduğunuz, genelde düşünecelerini beğendiğiniz üyeleri yazın

Şu ana kadar takip ettiğim kadarıyla

İçten yorumları ile Yokedici

Bana muhakafet olduğu bile olsa ne yazmış diye baktığım ve genelde yorumları hoşuma giden intergestapo

Ciddi yorumları ile farklı bulduğum AXIS CICERO

Dikaktimi çekenler ise ahmedkırmızıgül, filamingo, Virane ve AnD_MaiYeSi

Yazıları ile samimi, sempatik gelen J. Mengele

Yönetimden de kimseyi henüz tanıyamama rağmen tek ilgimi çeken ve dikkate şayan bulduğum AND

Şimdilik bu kadar ilerde gene yazarım

Evet enleri alalım; kimler kimleri beğeniyor?
Eski 02-07-08, 19:31 Çevrimdışı   #2
Asistan
Genç Kuvvet

DJ_ZAMANSIZ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 408
Teşekkür etti: 16
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:958
DJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
yeniyim ama pasa ğüzel şeyler yazmış
Mesaja teşekkür eden:
ραѕα (02-07-08)
Eski 04-07-08, 14:20 Çevrimdışı   #3
Stajyer

DunkeLheit - ait Avatar
Genel Mesajlar: 98
Teşekkür etti: 2
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:936
DunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuş
takip ettigim biri yok

seytanimi öldürdüm,
bebek melegimi büyütüyorum
yandigim dünyayi kendim kücültüyorum
Eski 04-07-08, 16:34 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi

cinsherif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 764
Teşekkür etti: 137
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:872
cinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Okyanus...
beni bitirdi bu gün:((

Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde.
Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde.
Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece.
Eski 04-07-08, 17:00 Çevrimdışı   #5
Doçent
Genel Mesajlar: 2.563
Teşekkür etti: 3.079
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:8015
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Scнiивея
Tamamına değil ama birçok görüşüne katıldığım nadir insanlardan.
Mesaja teşekkür eden:
Scнiивея (05-07-08)
Eski 04-07-08, 17:05 Çevrimdışı   #6
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 704
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
poor_youth
Mesaja teşekkür eden:
poor_youth (04-07-08)
Eski 04-07-08, 17:07 Çevrimdışı   #7
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.578
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hani ben

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 04-07-08, 17:20 Çevrimdışı   #8
Doçent
Genç Kuvvet

Rock'n Rose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.364
Teşekkür etti: 628
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6918
Rock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
ßir ßen eksiktim

Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim
Oyunun Adı Hayat ßaşroLde ßen
Yardımcı oyuncuLar sewgi aşk acı geçmi$...
Senaryo konusu
''Her$eye Rağmen MutLu oLma Sanatı''
We oyun ßitti..
PerdeLer indi ı$ıkLar söndü...
YoruLdum artıq...

Eski 04-07-08, 17:22 Çevrimdışı   #9
Doçent
Huzur Pınarı

poor_youth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.260
Teşekkür etti: 1.454
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:11001
poor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
ahmedkırmızıgül

\,\,/,/,
\\ - - //
(--O-O--)
----------oOOo-(_)-oOOo----------
Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta.
Eski 04-07-08, 17:22 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi
Spor grubu

ctrlaltdel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 557
Teşekkür etti: 287
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:598
ctrlaltdel ara sıra gören oluyorctrlaltdel ara sıra gören oluyorctrlaltdel ara sıra gören oluyorctrlaltdel ara sıra gören oluyorctrlaltdel ara sıra gören oluyorctrlaltdel ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
ctrlaltdel =D

Eski 04-07-08, 18:13 Çevrimdışı   #11
Profesör
Düşünürler grubu

иỉℓαу - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.761
Teşekkür etti: 1.528
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32249
иỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Artemis-ti
Opeth
_Okyanus_

.

.

Kurtar beni,kutsar qbi . .

Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((:
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (18-10-08)
Eski 04-07-08, 18:17 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi
Spor grubu

ctrlaltdel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 557
Teşekkür etti: 287
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:598
ctrlaltdel ara sıra gören oluyorctrlaltdel ara sıra gören oluyorctrlaltdel ara sıra gören oluyorctrlaltdel ara sıra gören oluyorctrlaltdel ara sıra gören oluyorctrlaltdel ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
ctrlaltdel

Eski 10-07-08, 11:06 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

G-peyki - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.097
Teşekkür etti: 868
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:4087
G-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
en cok J. Mengele

Geldi bir gun hayatima....
Sesimi tek o duydu karanlikta....
Elimi tutup cekti o anda...
Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim

1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade

Doctors & Others
Eski 25-09-08, 21:01 Çevrimiçi   #14
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Riyanka - ait Avatar
Genel Mesajlar: 707
Teşekkür etti: 1.024
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:11380
Riyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Şiyar

Bugün doğdu,ömrünü bugün biliyor.
İlk taze nefesini bugün aldı.
Sonunu sonsuzluğa göre hazırlamaya çalışıyor.
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (02-10-08)
Eski 02-10-08, 15:32 Çevrimdışı   #15
Asistan

βe†erβöcek - ait Avatar
Genel Mesajlar: 280
Teşekkür etti: 152
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:761
βe†erβöcek ara sıra gören oluyorβe†erβöcek ara sıra gören oluyorβe†erβöcek ara sıra gören oluyorβe†erβöcek ara sıra gören oluyorβe†erβöcek ara sıra gören oluyorβe†erβöcek ara sıra gören oluyorβe†erβöcek ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
ŞiyaR - interlude

'

Çok sevmeyeceksin mesela.
O daha az severse kırılırsın. Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
Senin o'nu sevdiğinden.

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (02-10-08)
Eski 02-10-08, 15:42 Çevrimiçi   #16
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

DüşüM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.176
Teşekkür etti: 1.148
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:9740
DüşüM herkes hayranDüşüM herkes hayranDüşüM herkes hayranDüşüM herkes hayranDüşüM herkes hayranDüşüM herkes hayranDüşüM herkes hayranDüşüM herkes hayranDüşüM herkes hayranDüşüM herkes hayranDüşüM herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Opeth in sözlüğe açtığı konular çok hoşuma gidiyor

Mesaja teşekkür eden:
Opeth (18-10-08)

Konu Seçenekleri