Konu Seçenekleri
Eski 14-04-08, 02:10 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

linqin_parq - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.468
Teşekkür etti: 378
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:3715
linqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Yazılı Kağıtlarına Yazdıınız Apur Supur Cevaplar?

şahsen benim hiç olmadı

ya sizin?

Eski 14-04-08, 03:22 Çevrimdışı   #2
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.578
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
gecen dönem psikoloji finalinde...

soru psikoloji nin alanları idi

benimde aklıma hiç birsey gelmedi ve "sınav psikolojisi" yazdım yanına da gülücük koydumm

ne mi oldu 92 aldım

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Mesaja teşekkür eden:
ℓєαяѕιση (07-08-08)
Eski 14-04-08, 03:45 Çevrimdışı   #3
Doçent
Genç Kuvvet

_canözüm_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.314
Teşekkür etti: 5.099
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:28471
_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
walla bılemıorum ama şöle bı hatıram war: 10 soruluk klasık bı sınawımda 9 soruya cvp werdım weeeee 100aldım
nasıl oldu demeyın bende bııımıorumm
Eski 14-04-08, 06:13 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

linqin_parq - ait Avatar
linqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
hoca kördü heralde

Eski 14-04-08, 11:12 Çevrimiçi   #5
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.830
Teşekkür etti: 2.650
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:31796
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
genelde matematikde yapardım soruyu bilmezdim ama kağıt boş durmasın diye saçma sapan şeyler yapar denklem vs. kağıt dolu gözüksün hocada çocuk çabalamış en azından 3-5 puan verim der diye düşünürdüm..

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 14-04-08, 11:14 Çevrimdışı   #6
Stajyer

Midby - ait Avatar
Genel Mesajlar: 95
Teşekkür etti: 3
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:171
Midby ara sıra gören oluyorMidby ara sıra gören oluyor
Felsefe yapaprım felsefe ve sosyoloji sınavlarında çok iyi saçmalarım 2 sayfa yazar 30 alırım geçen haftadaki gibi sonunu resimlerimle süslerim

HER HAYAT BİR SORUDUR
Eski 14-04-08, 11:29 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.743
Teşekkür etti: 1.929
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:82498
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hiç Boş Kaat Vermem Tanımları Sekıl Cızer Anlatırım

En Kotulerınden Bıride Ingilizce Test Sınavı Vardı En Altına

I'm Going To Home (:

Yazıp Imzalamıstım

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 14-04-08, 16:15 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

linqin_parq - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
okulun seni neden kabul etmediini şimdi daa ii anlıorum

Eski 07-05-08, 17:16 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent

amorous_nope - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.318
Teşekkür etti: 422
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:836
amorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
bende çookkkk küçükken sosyal bilgiler sınavında Osmanlı Döneminde Yapılan Bir savaş adına sıkıdurun çookkk saçma çayda çıra yasmıştım

Klansavaşlarında w6 da oynayan pm atsın
Eski 07-05-08, 20:59 Çevrimiçi   #10
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.123
Teşekkür etti: 3.054
RepForum Gücü: 87
Forum Puanı:30559
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Her soruya verilecek en güze cevap allah bilir'dir. Hoca biraz insaflı olsa o kağıda 100 vermesi gerekir

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 07-05-08, 21:31 Çevrimiçi   #11
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.647
Teşekkür etti: 2.147
RepForum Gücü: 100
Forum Puanı:37772
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
abi biyoloji sınavında bu arıların çiftleşmesine sormuştu bi yazdım ki sınıf gülmekten göçmüş yazılı kagdımı hoca dersanesinin duvarına asmıştı

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 04-06-08, 22:55 Çevrimdışı   #12
Stajyer
Genel Mesajlar: 20
Teşekkür etti: 4
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
Lazman Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
biz hep öretmenim arkadaşımı dövdüğüm için çok özür dişlerim yazardık
Eski 04-06-08, 22:58 Çevrimdışı   #13
Dekan

srknakr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.601
Teşekkür etti: 1.673
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13351
srknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
ben bir keresinde sınava hiç çalışmadım sınav kağıdına
büyük harflerle kusura bakmayın sorulara atmaca cevaplar yazma gereği duymadım. vereceğiniz not için şimdiden teşekkür ederim dedim.

kaçmı aldım kocaman bir sıfır

Yazamam derim yazarım
Ben acı ile doğdum
Olsun yinede yaşarım
Hayat buya
Dolunca vadem
Çeker giderim

srknakr
Eski 04-06-08, 23:04 Çevrimdışı   #14
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.743
Teşekkür etti: 1.929
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:82498
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
linqin_parq´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
okulun seni neden kabul etmediini şimdi daa ii anlıorum
Len Olm Bu Hiç Bişeydi Bilion Beni

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 04-06-08, 23:13 Çevrimdışı   #15
Dekan
Düşünürler grubu

`KarameL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.084
Teşekkür etti: 1.539
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:25036
`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Testesteron bir hormondu galiba.Erkeklerle ilgili olması lazım.Görevlerine gelince erkeklerin ihtiyacı olan duyguları ve benzeri şeyleri salgılıyordur.Ayrıca üreme ve gelişmeyle ilgili görevleri de olmalı.Zira konumuz üreme ve gelişme.Neyse onları zaten biliyorsunuzdur geçelim bunları.

12 aldım bu sınavdan
Hala da bilmiyorum testesteronun görevlerini :S

İçimde kalbimi unuttum..
İçince düşüyor aklıma yaşamak
İnansam düşerdim peşine...
Ama 'yalanlar' !
Eski 04-08-08, 18:42 Çevrimdışı   #16
Stajyer
Müzik grubu

ShadoWoFtHeDaY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 100
Teşekkür etti: 8
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:80
ShadoWoFtHeDaY ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
3. sınıftayken hoca plan nedir die sormustu hani şu binaların planı falan olurya ve benim verdiğim cevap: savaşlarda yapılır
Eski 04-08-08, 23:05 Çevrimdışı   #17

Bölümünde deneyimli

MiraLay - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.010
Teşekkür etti: 454
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:16716
MiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Genelde Matematik Sınavlarında Bişey Bilmediğimden Sorunun Aynısını Yazar Çıkardım Maksat Kağıt Dolu Görünsün

İmtisal-i Câhidû-Fillah Oluptur Niyyetim.
Dîn-i İslâmın Mücerred Gayretidir Gayretim

Fatih Sultan Mehmet

"Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır."

Şeyh Şamil

Eski 04-08-08, 23:13 Çevrimdışı   #18
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.926
Teşekkür etti: 4.123
RepForum Gücü: 57
Forum Puanı:17981
alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
benim başıma gelen biras tuhaf arkadaşlar;

fakültedeki bölüm bayagı bi kalabalık öğrenci kitlesine sahipti o yüzden sınawları sınıfı bölerek yapıolardı ben ilk grupla girip kagıdımı wermeden çıktım ve kagıdı fulledim ama dalgınlıkla joker olan iki soruyuda yapmışım tabi hemen yok oldum ortalıkta görünmedim bi kaç ders hoca notları okumuş arkadaşlara Eren Yılmaz demiş tabi ben yokum arkadaşınızın fren sistemlerinde arıza war galiba demiş tabi yakalayamadıgı için de notumu 120 olarak wermişti

"bir merdiwen dayadım göğe
bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Eski 07-08-08, 15:04 Çevrimdışı   #19
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Bυя¢U - ait Avatar
Genel Mesajlar: 563
Teşekkür etti: 606
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:3943
Bυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
matematik-geometri baştan sona sacmalarım.her sınavda bastan yaratırız bu dersleri kuzumla
Eski 07-08-08, 15:12 Çevrimdışı   #20
Asistan

NuraYY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 319
Teşekkür etti: 261
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:2903
NuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Bυя¢U´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
matematik-geometri baştan sona sacmalarım.her sınavda bastan yaratırız bu dersleri kuzumla
ayy bak şimdi neler hatırladım Allahım ya ne yazılılardı resmen geometriyi baştan yaratıyoduk hele bi de bir bekleyip 2 ya da 3 almak varyaa

Öss ye hazırlanıyorum

>>>Öss<<<

Konu Seçenekleri