| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]() | Yazılı Kağıtlarına Yazdıınız Apur Supur Cevaplar? şahsen benim hiç olmadı ya sizin? ![]() ![]() |
|
| | #2 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gecen dönem psikoloji finalinde... soru psikoloji nin alanları idi benimde aklıma hiç birsey gelmedi ve "sınav psikolojisi" yazdım yanına da gülücük koydumm ne mi oldu 92 aldım Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ℓєαяѕιση (07-08-08) |
| | #3 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | walla bılemıorum ama şöle bı hatıram war: 10 soruluk klasık bı sınawımda 9 soruya cvp werdım weeeee 100aldım ![]() nasıl oldu demeyın bende bııımıorumm ![]() ![]() ![]() |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 378
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:3715 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoca kördü heralde ![]() ![]() |
|
| | #5 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.650
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | genelde matematikde yapardım soruyu bilmezdim ama kağıt boş durmasın diye saçma sapan şeyler yapar denklem vs. kağıt dolu gözüksün hocada çocuk çabalamış en azından 3-5 puan verim der diye düşünürdüm.. ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #6 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:171 ![]() ![]() |
Felsefe yapaprım felsefe ve sosyoloji sınavlarında çok iyi saçmalarım 2 sayfa yazar 30 alırım geçen haftadaki gibi sonunu resimlerimle süslerim
|
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.929
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hiç Boş Kaat Vermem Tanımları Sekıl Cızer Anlatırım ![]() En Kotulerınden Bıride Ingilizce Test Sınavı Vardı En Altına I'm Going To Home (: Yazıp Imzalamıstım ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 378
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:3715 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | okulun seni neden kabul etmediini şimdi daa ii anlıorum ![]() ![]() |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 422
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:836 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende çookkkk küçükken sosyal bilgiler sınavında Osmanlı Döneminde Yapılan Bir savaş adına sıkıdurun çookkk saçma çayda çıra yasmıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| | #10 |
Teşekkür etti: 3.054
Forum Gücü: 87 Forum Puanı:30559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Her soruya verilecek en güze cevap allah bilir'dir. Hoca biraz insaflı olsa o kağıda 100 vermesi gerekir ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #11 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.147
Forum Gücü: 100 Forum Puanı:37772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abi biyoloji sınavında bu arıların çiftleşmesine sormuştu bi yazdım ki sınıf gülmekten göçmüş yazılı kagdımı hoca dersanesinin duvarına asmıştı ![]() Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #12 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() ![]() |
biz hep öretmenim arkadaşımı dövdüğüm için çok özür dişlerim yazardık |
|
| | #13 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben bir keresinde sınava hiç çalışmadım sınav kağıdına büyük harflerle kusura bakmayın sorulara atmaca cevaplar yazma gereği duymadım. vereceğiniz not için şimdiden teşekkür ederim dedim. kaçmı aldım kocaman bir sıfır Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #14 |
Teşekkür etti: 1.929
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Len Olm Bu Hiç Bişeydi Bilion Beni ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #15 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Testesteron bir hormondu galiba.Erkeklerle ilgili olması lazım.Görevlerine gelince erkeklerin ihtiyacı olan duyguları ve benzeri şeyleri salgılıyordur.Ayrıca üreme ve gelişmeyle ilgili görevleri de olmalı.Zira konumuz üreme ve gelişme.Neyse onları zaten biliyorsunuzdur geçelim bunları. 12 aldım bu sınavdan ![]() Hala da bilmiyorum testesteronun görevlerini :S İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| | #16 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 8
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:80 ![]() ![]() |
3. sınıftayken hoca plan nedir die sormustu hani şu binaların planı falan olurya ve benim verdiğim cevap: savaşlarda yapılır |
|
| | #17 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 454
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:16716 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Genelde Matematik Sınavlarında Bişey Bilmediğimden Sorunun Aynısını Yazar Çıkardım Maksat Kağıt Dolu Görünsün ![]() İmtisal-i Câhidû-Fillah Oluptur Niyyetim. Dîn-i İslâmın Mücerred Gayretidir Gayretim Fatih Sultan Mehmet ![]() "Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır." Şeyh Şamil |
|
| | #18 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.123
Forum Gücü: 57 Forum Puanı:17981 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim başıma gelen biras tuhaf arkadaşlar; fakültedeki bölüm bayagı bi kalabalık öğrenci kitlesine sahipti o yüzden sınawları sınıfı bölerek yapıolardı ben ilk grupla girip kagıdımı wermeden çıktım ve kagıdı fulledim ama dalgınlıkla joker olan iki soruyuda yapmışım tabi hemen yok oldum ortalıkta görünmedim bi kaç ders hoca notları okumuş arkadaşlara Eren Yılmaz demiş tabi ben yokum arkadaşınızın fren sistemlerinde arıza war galiba demiş tabi yakalayamadıgı için de notumu 120 olarak wermişti "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #19 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 606
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | matematik-geometri baştan sona sacmalarım.her sınavda bastan yaratırız bu dersleri kuzumla |
|
| | #20 | |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 261
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2903 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ayy bak şimdi neler hatırladım Allahım ya ne yazılılardı resmen geometriyi baştan yaratıyoduk hele bi de bir bekleyip 2 ya da 3 almak varyaa Öss ye hazırlanıyorum >>>Öss<<< | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |