| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi | Microsoft Casus Yazılımını Silerek.... Arkadaslar Microsoft win XP ile bir cok yenilige imza atti. bir cok iyilik yerine birde katlanilmaz mecbur üyelik, sadece aldiginiz sistemle calisma, format yada yeni kurmada (install) da key alma felan Üstüne üstlük birde bilgisayariniza birde Casus koyup sizleri istedigi an izliyor ve ne yaptiginizi biliyor. Simdi size bu casusu nasil bulup yok edeceginizi anlatayim Bilgisayarinizi actiktan sonra Start}Calıştır (Run) Cikan yere kücük harfle: cmd deyin ve Enter Simdi karsiniza bir Dos penceresi acildi cikan bu pencereye:net user yazin (net bir bosluk user olacak.) O pencerede bir liste var ve bilgisayarda kac tane kullanici var hepsi yazili buraya kadar her sey normal Eger: burada bir Support_388945a0 diye bir hesep varsa iste sende de casus var yoksa sorun yok var ise derhal sil: Peki Bunu nasil silecem: kolay Bunu yap: net user SUPPORT_388945a0 /delete Enter. ve gecmis olsun. Bu Casus Yazılım Sayesinde Microsoft Bilgisayarınızı Kontrol Edebiliyor Yani Yazılım sahteciligi die bir hata veriyor ve bunu hiçbir yolla kaldırılmıyor. Alıntı Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu kadar basit olmamalı ama bu kadar basit bir şekilde kaldırılabiliniyor ise microsoft nicin koysun ki? (: Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
| | #3 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 8
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:38 ![]() |
günlerdir bu lanet olası uyarıyla ugrasıyorum ama ne yaptıysam kurtulamadım bir türlü. dediğini de yaptım sonuç yine hüsran:'(
çek şarabı sev güzeli cennette huriler varmış kara gözlü şarabında ordaymış en güzeli desene çoktan cennetlik olmuşuz biryanda şarap biryanda sevgili |
|
| | #4 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 10
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:21 ![]() |
Bunu yapaRaK SiLeßiLirsiniz Ve Windowsunuz orjinaL oLacaktir. SırasıyLa yapın.. 1)Net ile bağınız kalmasın.Bğlantıyı kesin. 2)Başlat-->Çalıştır-->AÇ(regedit) komutunu girelim. 3)HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Microsoft-->Windows NT-->CurrentVersion-->WPAEvents anahtarını acın sağ taraftan OOBEtimer cift tiklayın. FF değerini verip çıkın. 4)Başlat-->Çalıştır-->AÇ( %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a )komutunu verin. 5)Karşınıza gelecek pencerede seçeneklerden müsteri hizmetlerine telefon etmek istiyorum'a tıklayın ve ''ileri''ye basın.Anahtarini Değiştire basın ve KQ8CM-3WR6M-FKGVP-MMKJW-D77WT ürün anahtarini giriniz.Artık burdan çıkın. 6)HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Microsoft-->Windows NT-->CurrentVersion-->WPAEvents'a tekrar gidin ve OOBE timer a tekrar tıklayın, önceden girmiş olduğumuz FF değerini silin. 7)Baslat-->Çalıstır-->AÇ( %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a) tekrar girin ve ürünün aktif olduğuna dair yazıyı göreceksiniz... Yardımcı oLduysam sewindim Restart attikdan sonra Duzelecektir..
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #5 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
beyler ben yaptım fakat olmadı ya : artık kurdulmak istiyorum şu şeytenEdit Sadness : forum içinde MSN adresi paylaşmak yasaktır. |
|
| | #6 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.604
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.126
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90061 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
haır anlamıyorum orjinalmıi gibi media player 11 ve internet 7 yi kurdum masallah hiç bi işe yaramıo windows'u orjinal yaptık tabi sahteden ama yine aynı GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #8 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 6
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:80 ![]() |
yok böyle bişey çok eskide kaldı bunlar ben ofis 2003 den yakalandım olmuyor çözülmedi
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |