Konu Seçenekleri
Eski 20-12-07, 17:02 Çevrimiçi   #1

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.057
Teşekkür etti: 2.627
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:82533
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman (Yazilim Sahteciliği Kurbani olabilirsiniz) Hatasi Alanlar Baksin

Microsoft Casus Yazılımını Silerek....

Arkadaslar Microsoft win XP ile bir cok yenilige imza atti. bir cok iyilik yerine birde katlanilmaz mecbur üyelik, sadece aldiginiz sistemle calisma, format yada yeni kurmada (install) da key alma felan
Üstüne üstlük birde bilgisayariniza birde Casus koyup sizleri istedigi an izliyor ve ne yaptiginizi biliyor.
Simdi size bu casusu nasil bulup yok edeceginizi anlatayim
Bilgisayarinizi actiktan sonra
Start}Calıştır (Run)
Cikan yere kücük harfle: cmd deyin ve Enter
Simdi karsiniza bir Dos penceresi acildi
cikan bu pencereye:net user yazin (net bir bosluk user olacak.)
O pencerede bir liste var ve bilgisayarda kac tane kullanici var hepsi yazili buraya kadar her sey normal
Eger: burada bir Support_388945a0 diye bir hesep varsa iste sende de casus var yoksa sorun yok
var ise derhal sil:
Peki Bunu nasil silecem:
kolay
Bunu yap:
net user SUPPORT_388945a0 /delete
Enter. ve gecmis olsun.

Bu Casus Yazılım Sayesinde Microsoft Bilgisayarınızı Kontrol Edebiliyor Yani Yazılım sahteciligi die bir hata veriyor ve bunu hiçbir yolla kaldırılmıyor.

Alıntı

Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program

" Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..."
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
DR_GoKiSsS (12-03-08), mazkara (11-03-08), storm_fatih (20-12-07)
Eski 20-12-07, 17:29 Çevrimdışı   #2
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.226
Teşekkür etti: 1.514
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24026
HaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bu kadar basit olmamalı ama bu kadar basit bir şekilde kaldırılabiliniyor ise microsoft nicin koysun ki? (:

Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş,
Gör ne var maverada ibrethiz.
Eski 29-12-07, 03:12 Çevrimdışı   #3
Stajyer

penaberi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 42
Teşekkür etti: 8
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:38
penaberi Herkese mesafeli
günlerdir bu lanet olası uyarıyla ugrasıyorum ama ne yaptıysam kurtulamadım bir türlü. dediğini de yaptım sonuç yine hüsran:'(

çek şarabı sev güzeli
cennette huriler varmış kara gözlü
şarabında ordaymış en güzeli
desene çoktan cennetlik olmuşuz
biryanda şarap biryanda sevgili
Eski 29-12-07, 03:42 Çevrimdışı   #4
Öğrenci

!nForMeL KeLLy. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19
Teşekkür etti: 10
Forum Puanı:21
!nForMeL KeLLy. Herkese mesafeli
Bunu yapaRaK SiLeßiLirsiniz Ve Windowsunuz orjinaL oLacaktir.

SırasıyLa yapın..

1)Net ile bağınız kalmasın.Bğlantıyı kesin.

2)Başlat-->Çalıştır-->AÇ(regedit) komutunu girelim.

3)HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Microsoft-->Windows NT-->CurrentVersion-->WPAEvents anahtarını acın sağ taraftan OOBEtimer cift tiklayın. FF değerini verip çıkın.

4)Başlat-->Çalıştır-->AÇ( %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a )komutunu verin.

5)Karşınıza gelecek pencerede seçeneklerden müsteri hizmetlerine telefon etmek istiyorum'a tıklayın ve ''ileri''ye basın.Anahtarini Değiştire basın ve KQ8CM-3WR6M-FKGVP-MMKJW-D77WT ürün anahtarini giriniz.Artık burdan çıkın.

6)HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Microsoft-->Windows NT-->CurrentVersion-->WPAEvents'a tekrar gidin ve OOBE timer a tekrar tıklayın, önceden girmiş olduğumuz FF değerini silin.

7)Baslat-->Çalıstır-->AÇ( %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a) tekrar girin ve ürünün aktif olduğuna dair yazıyı göreceksiniz...

Yardımcı oLduysam sewindim Restart attikdan sonra Duzelecektir..
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
!nForMeL LoLy (29-12-07), bayorkan (18-01-08), moonlight_1850 (05-10-08), Quakeb (27-03-08)
Eski 11-03-08, 20:48 Çevrimdışı   #5
Öğrenci
Genel Mesajlar: 1
Teşekkür etti: 0
Forum Puanı:1
sezgin9393 Herkese mesafeli
beyler ben yaptım fakat olmadı ya : artık kurdulmak istiyorum şu şeyten

Edit Sadness : forum içinde MSN adresi paylaşmak yasaktır.
Eski 11-03-08, 21:19 Çevrimdışı   #6

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.189
Teşekkür etti: 3.604
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:88296
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
teknik destek bölümü inceleyin

http://www.zamansiz.com/teknik-destek/

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Eski 12-03-08, 01:43 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.978
Teşekkür etti: 3.126
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90061
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
haır anlamıyorum orjinalmıi gibi media player 11 ve internet 7 yi kurdum masallah hiç bi işe yaramıo windows'u orjinal yaptık tabi sahteden ama yine aynı

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 05-10-08, 13:03 Çevrimdışı   #8
Asistan

hakanklc - ait Avatar
Genel Mesajlar: 222
Teşekkür etti: 6
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:80
hakanklc ara sıra gören oluyor
yok böyle bişey çok eskide kaldı bunlar ben ofis 2003 den yakalandım olmuyor çözülmedi

Konu Seçenekleri