Konu Seçenekleri
Eski 30-05-07, 08:34 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

¢нιℓανєят - ait Avatar
Genel Mesajlar: 880
Teşekkür etti: 198
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:4280
¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Soru Yazılım sahteciligi nedir? nasıl çözümlenir?

son 3-4 günde bilgisayarımı açarken devamlı bir uyarı geliyor.. uyarıda "yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz.,lütfn orjinal windows lisansı stın al" diyor... internet üzerinden bi bakiyim dedim.. nedir. ne kadardır.. ucuz bişise alıyım dedim.. 160 küsür ytl den bahsediyolar..

bi anlatırsanız sevinirim yhaa
Mesaja teşekkür eden:
tragonya (31-05-07)
Eski 30-05-07, 10:54 Çevrimdışı   #2

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.189
Teşekkür etti: 3.604
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:88296
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
kahkaha

Çözüm Burda

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Mesaja teşekkür eden:
tragonya (31-05-07)
Eski 30-05-07, 11:22 Çevrimdışı   #3
Doçent
Kemalistler

ucakla - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.456
Teşekkür etti: 1.203
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7985
ucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmış
bu işler basit işler arkadaşın dediği ilacı uygula sorun yaklaşık atmış saniye de çözülür...

bugün kendimi, tonlarca yük taşıyan gemilerin denizi gibi hissediyorum...
Eski 30-05-07, 18:32 Çevrimdışı   #4
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.583
Teşekkür etti: 5.391
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:2939
wolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyor
bu yazı bana da geliyo bunun için e-dana forum programlar bolumune gir orda bununla ilgili programlar var bende işe yaradı arkadaşım iyi forumlar
Eski 01-06-07, 21:50 Çevrimdışı   #5
Doçent
Düşünürler grubu

sawasuar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.418
Teşekkür etti: 1.421
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:3224
sawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
çevremde böyle problem yaşayanlar oldu bana fikir soranlara format öneriyordum artık bunu söylerim

Eski 04-06-07, 18:02 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

¢нιℓανєят - ait Avatar
Genel Mesajlar: 880
Teşekkür etti: 198
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:4280
¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
auhahaha :d alemsin kardeşi yhaa.. ama böle bi forum yok .. böle bi forum üyeleri yok.. sorunum çözüldü hepinizin elleirnden öperim.. gaza gelmeyin ama baq ALLah kolaylık versin cümletn..
Eski 09-07-07, 00:26 Çevrimdışı   #7
Öğrenci

durumsuz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19
Teşekkür etti: 7
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
durumsuz Herkese mesafeli
bendede aynı sorun vardı, legal xp yükledim sorun halloldu,seninde uygulamanı tavsiye ederim
Eski 09-07-07, 23:47 Çevrimdışı   #8
Doçent

The.`KinG - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.399
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:12169
The.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmış
Bu Gayet Normal Bir Sorun . Lisans Anahtarı Geçerli Olmayan İşletim Sistemlerinde Güncelleme Esnasında Lisans Doğrulama Anahtarı Yüklenip Lisans Testine Tabi Tutulduğunda Meydana Geliyor . Aslında Pek bir zararıda olmuyor sadece sağ alt köşede kısa süreli bir yazı ve yıldız simgesi Çözümüde Sadness Tarafından Sunulmuş Fakat Çok Yakında Bu Çözümlerinde İşe Yaramaması İçin Ellerinden Geleni Yapmaya Çalışan Microsoft Ekibi Farklı Çeşitlerde 5 Anahtar Daha Geliştiriyor . Bence Sizde Benim Gibi Orjinal Ürün Yada OpenLicanse Kullanın

Gözlerim , Sende Kaldı Sevdalım , Hiçkimseleri Göremiyorum ...
Mesaja teşekkür eden:
Sadness (10-07-07)

Konu Seçenekleri