| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]() | son 3-4 günde bilgisayarımı açarken devamlı bir uyarı geliyor.. uyarıda "yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz.,lütfn orjinal windows lisansı stın al" diyor... internet üzerinden bi bakiyim dedim.. nedir. ne kadardır.. ucuz bişise alıyım dedim.. 160 küsür ytl den bahsediyolar.. bi anlatırsanız sevinirim yhaa |
|
| Mesaja teşekkür eden: | tragonya (31-05-07) |
| | #3 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.203
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu işler basit işler arkadaşın dediği ilacı uygula sorun yaklaşık atmış saniye de çözülür...
|
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.391
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu yazı bana da geliyo bunun için e-dana forum programlar bolumune gir orda bununla ilgili programlar var bende işe yaradı arkadaşım iyi forumlar
|
|
| | #5 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.421
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:3224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çevremde böyle problem yaşayanlar oldu bana fikir soranlara format öneriyordum artık bunu söylerim ![]() |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 198
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | auhahaha :d alemsin kardeşi yhaa.. ama böle bi forum yok .. böle bi forum üyeleri yok.. sorunum çözüldü hepinizin elleirnden öperim.. gaza gelmeyin ama baq ALLah kolaylık versin cümletn.. |
|
| | #7 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 7
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
bendede aynı sorun vardı, legal xp yükledim sorun halloldu,seninde uygulamanı tavsiye ederim
|
|
| | #8 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:12169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu Gayet Normal Bir Sorun . Lisans Anahtarı Geçerli Olmayan İşletim Sistemlerinde Güncelleme Esnasında Lisans Doğrulama Anahtarı Yüklenip Lisans Testine Tabi Tutulduğunda Meydana Geliyor . Aslında Pek bir zararıda olmuyor sadece sağ alt köşede kısa süreli bir yazı ve yıldız simgesi Çözümüde Sadness Tarafından Sunulmuş Fakat Çok Yakında Bu Çözümlerinde İşe Yaramaması İçin Ellerinden Geleni Yapmaya Çalışan Microsoft Ekibi Farklı Çeşitlerde 5 Anahtar Daha Geliştiriyor . Bence Sizde Benim Gibi Orjinal Ürün Yada OpenLicanse Kullanın |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Sadness (10-07-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |