| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]() | Yeni Başlayanlar için Kolay Akorlu Şarkılar ELBETTE Am ////// Güneş her akşam batıp hergün doğuyorsa Dm // Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa Dm // En derin yaralar kapanıyorsa ) Am // ) En büyük acılar unutuluyorsa )X2 E // Am /¯) Neden korkulur hayatta söyleyin bana ) Dm // Am // Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım ) E // Am /¯ ) Elbette daldan dala konup sonra uçacağım ) Dm // Am //)X2 Elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım ) E // Am /¯ ) Elbette bazen söyleyip bazen susacağım ) Am Güneş her akşam batıp hergün doğuyorsa Dm Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa En derin yaralar kapanıyorsa ) Am ) En büyük acılar unutuluyorsa )X2 E Am ) Ben neden aynı kalayım söyleyin bana ) Dm Am ) Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım ) E Am ) Elbette daldan dala konup sonra uçacağım ) Dm Am )X2 Elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım ) E Am ) Elbette bazen söyleyip bazen susacağım ) Dm // Am // İnanmadım asla inanamam E // Am /¯ Herşeyin bir sonu olduğuna Dm Am ) Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım ) E Am ) Elbette daldan dala konup sonra uçacağım ) Dm Am )X2 Elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım ) E Am ) Elbette bazen söyleyip bazen susacağım ) Dm Am Elbette bugün ağlıyorsam yarın güleceğim E Am Elbette önce çekip gidip sonra döneceğim ÖLÜNCE SEVEMEZSEM SENİ Am ¯ Dm //// Toprağından dönsün yüzüm Am //// Ölünce sevemezsem seni E //// Kan ağlasın iki gözüm Am // Ölünce sevemezsem seni E // Am /¯ Ölünce sevemezsem seni Dm //// Hak rahmetin görmeyim Am //// Gonca gülün dermeyim E //// Muradıma ermeyim Am // Ölünce sevemezsem seni E // Am //// Ölünce sevemezsem seni ( Dm// ( Yasamak yıldızlarda ( E // Am //// ( Seninle olmak istiyorum ( Dm // ( Sevişmek hüner değil A ( E // Am //// ( Yanında kalmak istiyorum ( Dm // ( Yasamak hüner değil ( E // Am /¯ ( Seninle ölmek istiyorum Dm //// Ben bu yerde ölsem de Am //// Ay yüzlüm yine elde E //// Muhtaç olayım namerde Am // Ölünce sevemezsem seni E // Am /¯ Ölünce sevemezsem seni YOLLARDA BULURUM SENİ Am // Dm //// Olmasan da yanımda, olmasak da birlikte ) Am /¯ ) 2 Hiç istemesen bile, yaşarım ben seni ) ( Dm // ) ( Yollarda bulurum seni ) ( Am // ) ( Takvimlerden çalarım seni ) A ( E // ) 2 ( Dans ederim hayalinle ) ( Am /¯ ) ( Yine de yasarım seni ) Am // Dm //// Yalnız kalırım sanma, mutsuz olurum sanma ) Am /¯ ) 2 Yaşarım doya doya, yasarım ben seni ) TEKRAR A (2) GİTTİĞİN YAĞMURLA Am // E //// ) Geldiğin vapurla hasretim döner ) Am // ) 2 Geldiğin yağmurla yangınım söner ) ( Dm // Am // ) ( Ağrıma gidiyor sensiz geçen günler ) ( E //// ) 2 ( Yüreğime kazınmış o güzel gözler ) A ( ( Dm // Am // ) ( Gittiğin yağmurla gel küskünüm yağmurlara ) ( E //// ) 2 ( Gittiğin yağmurla gel böylesi daha güzel ) TEKRAR A ÇOK UZAKLARDA Am // ( Caddelerde rüzgâr, aklımda aşk var, ( Dm // ( Geceyarısında eski yağmurlar A ( Am // ( Sarkı söylüyorlar sessiz usulca ( E // Am // ( Özlediğim simdi çok uzaklarda Am // Deli dolu günler, hayat güzeldi, Dm // Kahkahalarıyla günler geçerdi, Am // Ellerim uzanmaz dokunamam ki, E // Am // Özlediğim simdi çok uzaklarda ( Dm // ( O da özlüyormuş, benim bir tanem, ( Am // B ( Çok üşüyormuş, ben olmayınca, ( E // Am // ( Öyle yazıyor son mektubunda. Dm // O da özlüyormuş, benim bir tanem, Am // Hep ağlıyormuş, ben olmayınca, E // Am // Öyle yazıyor son mektubunda. Lala lala laa laa, . . . (B gibi söylenecek) TEKRAR A Lala lala laa laa, . . . (A gibi söylenecek) TEKRAR B TEKRAR A HANİ BENİM OLACAKTIN Am / E // Am // Dünyalar verdim gözlerinin uğruna E // Am // Kaçamak saatler sonsuz kelimeler E // Am // Unuttun mu yar söz verdin bana E // Am // Gitmeyecektin daha neler,neler Dm // Am // Şimdi uzaklardasın bensiz sevdalardasın Dm // E / Söyle söyle güneşin kızı ne yapmaktasın Am ¯ E¯ E / Am // Hani benim hani benim, benim olacaktın E// Am / İki bahar önce okulun bitince bana varacaktın KADINIM Am // Dm // Gece yarısı apansız uyandım E // Am // Balkondan mehtaba baktım Am // Dm // Yine dolunay çözdü ruhumu E // Am // Ben henüz sensiz yapamıyorum Am // E //// Kimbilir şimdi nerdesin Am //// Nerdesin hangi şehir kimlerlesin E //// Belki de benim gibi yenik düştün Am // Toz duman paramparça bir güzdesin Am / Dm / Sen benim kadınımdın E / Am / Sen benim insanımdın F(Am) / E // Senden sonra olmuyor Am / Sen benim hayatımdın SEN BENİM ŞARKILARIMSIN Am / E // Belki bir şarkının her sesinde Am // Belki bir sahil meyhanesinde E / Am // Belki de içtiğim sigaranın dumanısın Am / E // Bir yıldız gökte kayıp giderken Am // Islak bir yolda yalnız yürürken E / Am * A7 * Bambaşka bir şeyi düşünürken aklımdasın ( Dm / Am / ) ( Geçmiş değil bugün gibi yaşıyorum hala seni ) ( E7 / Am * A7 * ) ( Sen hep benim yanımdasın ) A ( Dm / Am / E7 /) 2 ( Gündüzümde gecemdesin çalınmasın söylenmesin ) ( Am // ) ( Sen benim şarkılarımsın ) Am / E // Sanki hiç bitmemiş hep var gibi Am // Bir sırrı herkesten saklar gibi E / Am // Sessizce sokulup ağlar gibi yanımdasın Am / E // Beni bir şeylerden aklar gibi Am // Koparmadan çiçek koklar gibi E / Am * A7 * Hiç bozulmamış yasaklar gibi yanımdasın TEKRAR A . ![]() - Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (= , Gökyüzü gibi birşey bu çocukluk / Hiçbir yere gitmiyor... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |